sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Hakkerit Härmästä ?!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014122718955221_uu.shtml

Toivon todella, että nuo saatanan vitun kusipää kusiruutat EI OLE suomesta !!!!
Vittu, että minä inhoan muuten hakkereita !! tsiisus fak !
Tuokin vitun paskakasa tuossa kehtaa sönköttää, saatanan finninen, rasvainen, läskipaska, että "- Saatoin pakottaa muutaman lapsen viettämään hieman aikaa perheensä kanssa pelien pelaamisen sijaan, mies sanoo Sky Newsille." ....äijähän on pyhimys !!

Vittu äijähän on juu, Pyhimys saatana. Kas kun en itse tullut nähneeksi tuollaista kaunista ja altruistista ja eettistä ulottuvuutta tässä ...laimeahkonsorttisessa Terrorismi-iskussa. Eiköhän kaikki tiedä ja suuri osa jopa ymmärrä, miten vitun turhauttavan ärsyttävää on joutua tuollaisen uhriksi ja vielä jos on saanut jouluna lahjaksi jonkun koneen niin.... khamoon ! vittuako siellä saatana nakkelet niskojasi ja nälvit vitun pikkupaska ? kyllä se nyt vaan vituttaa aika vitusti jos ei pääse langoille, koska joku vitun paskantärkeä hyödytön nyhvö on Parantamassa Maailmaa äitinsä kellarista käsin tai jostain mummolan ullakolta tjns. Haistakaa saatanan Hakkerit pitkä vitun paska !! Teidät tulisi kiinnisaataessa vain kuristaa, siihen paikkaan. Vitun provosoivat pikku nilkit.

Samanlaisia vitun vastenmielisiä ja ärsyttäviä ja verenpainettakohottavia pikku kakkakasoja kuin varkaatkin.

Jos muuten varkailta katkottaisiin kädet ja hakkereilta... mitä luulette.. auttaisiko se? Lakkaisiko varastelu ja hakkerointi ?....
Vaikea sano. Ehkä, ehkä ei.

Tuollaiset tyypit (kusipäät) on paitsi ääliöitä, myöskin hyvin "kovapäisiä" kuten kaikki ääliöt usein on. Siksi niitä ei alunperin pelotakkaan olla, sitä mitä kunnollisemmat pitää "kusipäisenä".

* * * * *

Tuo on vähän kuin sanoisi, poltettuaan siis jonkun laiskan perheen talon, että "no...jos mitään niin mää vähän pakotin niitä ulkosalle ja liikkumaan..hei khamoon, ´nähkä hyvä pahassa´". Ja totta totisesti !! saivatpahan ainakin vähän raitista ilmaa !! Eihän siitä voi ketään syyttää saati tuomita, että ajattelee muitakin tuollalailla.


"Ai sori... halusittexte kattoo telkkaa nyt Joulunpyhinä? vai... hävetkää saatana!! minä sentään ainakin tein edes jotain ja sabotoin koko vitun TV-verkoston jottei teidän tarvitse sietää sitä paskaa mitä se suoltaa!! kiittäisitte ees !! "

Ja hei!! hei .. hei!! voisko joku ess, olisitteko niin ystävällisiä, nin ..sabotoida tän sähkö / verkko -virran ?! Kato ku.... ei sitä aina jaksais saatana näitten sähköjenkään kaa säätää  junou ? Paljo mieluummin mä istuisin kynttilänvalossa värjöttelemässä ja ihmettelemässä ja ajattelemassa. Eli eläisin kuten Vasemmiston Innovatiivisissa ja Ultrakhuuleissa Tulevaisuuden Visionäärisissä Visioissa kaikki ihmiset ja neekeritkin -elää !! Jeee !
Ja söisin jotain risuja ja palsternakkaa ja soijapapuja ja luultavasti pierisin niiiiiiiiiin saatanan kammottavan hajuisia pommeja, että ...ei tarvitsisi ees olla suurinta osaa ajasta siinä värjötellessä, hereillä. Vaan saisi lillua makeassa, makeassa unessa.
"Taju kankaalla" ns.

Siis noinhan ne Vasurit kai TEKEE ?!? eikö ? Tuohan on halpa ja ekolooginen keino päästä "pilveen". Syödä sitä saatanan hampuusimoskaa ja pierrä ja vetää henkeen ja naureskella itsekseen tai porukassa ja leijailla ...leijassa.

P.s Minulla on ehdotus kaikkile vitun Vasureille !! Se kuuluu näin ; mitä jos koettaisitte sytyttää vaikka sellaisen "leijan" tuleen ? jos haluatte jotain vähän khuulimpaa niin sitä voisi kokeilla joko sytytystikulla nyt kun on uusi vuosi tai sellaisella "thanderkingillä".
Kokeilkaa ! ei sitä ikinä tiiä. Vaikkas kuinka tykkäisitte !

P.s 2
- Tämä tuo suomelle huonoa mainetta ja peeärrää. Ei hyvä. Elättelen toivoa, että kyseessä olisi vaikkapa Ryssät, mutta suomen kautta reitittyneenä.
Toivotaan niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti