sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.13
Kapteenin Blogi.  Tähtiaika 10:12 14.12.2014

Nyt uusin raporttini Kimi Räikkösen tapauksesta.

Olemme saaneet kaiken hoidettua omastamielestämme sekä a) hyvin b) mallikkaasti, että c) loppuun.

~ Kuten jo olen tietoonne saattanut, saavuimme Marssin kiertoradalle noin kk sitten, saatuamme mahdollisen tutka-kaijun siitä minkä oletimme heti kättelyssä "Kimi Räikköseksi". Sillä hänhän oli vain hetkiä, tai tunteja aiemmin, suhahtanut valtavalla nopeudella aluksemme keulan ohi ja kadonnut sitten jäljettömiin, eikä hänestä pitkään aikaan kukaan mitään kuullut ja sitten yht´äkkiä Mars!! kaikista maailmankaikkeuden paikoista -alkoi lähettää signaalia. Oletimme luonnollisesti tämän tulevan Kimin vaurioituneesta (sukellus) aluksesta, jolla hänet oli lähetetty matkaan aiemmin, ja lisättäköön / mainittakoon, että ilman miehen omaa suostumusta !

Taitettuamme meidän ja Marssin välisen suht lyhyehkön välimatkan, saavuimme (yllättäin!) sen kiertoradalle ja aloimme oikein toden teolla paikantaa kyseistä signaalia ja mahdollisesti kuuluisaa F1-Maailmanmestaria ja haastattelujen vakio toivevierasta Kimi -Jäämies- Räikköstä.

Lopulta paikansimme (tarkalleenottaen tämän läpimurron suoritti, kukas muukaan kuin, Hra Data) signaalin yhteen luolaan Marssin ns Cydonian tasangolla jossa on mm valtavat kasvot ja muutama pyramiidikin ja paljon hiekkaa ja kiviä eli sangen tylsää ja piirteetöntä seutua (kuten suomalainen Roast).

Lähetin loittoryhmämme johon kuului

- Data

- Raikker

- Deanna Troi

- Hra Worf

...ja yksi punapaitainen ja totaalisen korvattavissaoleva kadetti.

Heiltä ei mennyt kuin noin 15min paikantaa signaalin lähde. Joka, kävi ilmi, tuli luolasta tai mahdollisesti keinotekoisen pyramiidimäisen rakennelman sisältä. Mutta niin tai näin, löysi joukkoni sieltä ...suht syvältä luolasta, lisättäköön, ehkäpä noin 859m matkattuaan,- luolan perältä pahoin nälkiintyneen ja kylmettyneen (ruumiinläpö löydettäessä enää vain n. 12´C) ja likaisen ja pöhöttyneen, sekavan oloisen Kimi Jäämiehen. Räikkösen.

Kimi oli piiloutunut tai kaivautunut, osittain luolan seinämään ..tai siinä jo olleeseen luonnolliseen alkoviin ja huitoi häntä auttamaanpyrkineitä miehistönijäseniä kauemmaksi kuin humalainen juoppohullu ja ulisi kuin ...tai enemmänkin "ulvoi" kuin "ulisi" -kuin koira. Hän sai ryhmäni hetkeksi jopa perääntymään jolloin pääsi livahtamaan heidän ohitseen karkuun, muttei kovin kauas sillä hän oli niin heikossa kunnossa ja jäässä, olihan hän vain kevyessä ajohaalarissa ja tossuissa siinä missä taasen minun miehistöni täytyi varustautua täydellä avaruuspuvulla ja kaikella siihen kuuluvalla (Marssissa on kylmä).

Kimi luhistui lähelle luolan puoliväliä, mutta onnistui kuitenkin vielä viimeisillä voimillaan ryömiä piiloon hetkeksi, pieneen, luolan "lattiassa" olevaan kuoppaan ja hänen onnistui jopa vähän naamioida tai peittää itseään luolassa olleilla irtokivillä yms.

Mutta miehistöni urhoolliset loittoryhmäläiset eivät menneen halpaan (Data oli huutanut, että "tossa se on !" nähdessään Kimin lämpöjäljen ylivertaisilla androidin [ei iOS:n] silmillään) ja repivät vastaanharanneen Kimin väkisin (mutta helläkätisesti) ylös kuopasta. Pitkälti tilanne muistutti Maapallolla aikanaan vaikuttaneen diktaattori "Saddam Husseinin" kiskomista ylös, kusisena ja pelkäävänä ja rähjäisenä, maakuopasta johon hän oli luikkinut pakoon.

Kimi mm puri Dataa ja Worffia, mutta heihin ei onneksi tehoa juuri mikään. Mikään muu kuin lyijyinen tykinkuula hirvittävällä kiihtyvyydellä ammuttuna suoraan ottaan tai hopealuoti suoraan silmiin tai jokin vastaava, yhtä brutaali lähestymistapa. (Tosin Worffiin ei välttämättä tehoa edes tämäkään... nimittäin [ja tämä on ERITTÄIN LUOTTAMUKSELLISTA!] minähän silloin kerran, ammuin Worffia !! lasetin ihan kunnon luotisuihkun häntä suoraan otsaan, muttei hän ollut kovin vaikuttunut. Ja siitä hänen otsassaan olevat kurtut on peräisinkin, ne on ampumieni luotien osumankohtia. Eli kuten näette, luoditkin lähinnä vain kurtistavat Worffin murjaanin kulmia!).

Mutta oli miten oli, Kimi saatiin lopunkaiken raahattua ulos luolasta ja tuotua ensin loittoryhmän omaan pikku-sukkulaan ja sitäkautta aina tänne Emoalukseen asti. Jossa Kimi on meillä ollut hoidossa, sekä fyysisessä, että psyykkisessä ja hän on toipunutkin... jotenkuten. Hänet on jo kaikessa hiljaisuudessa palautettu Maapallolle, mutta sijaintia en voi paljastaa, en edes teille ...kollegani.

Ilmeisesti Kimi oli vain keksinyt jutun siitä, että hän olisi ollut jonkinlainen paikallinen julkkis tai jopa jonkinlainen Marssilaisten Jumala. Hän on hyvinkin luultavasti vain kuvitellut kaiken.

Hän kärsii todella vakavista psyykkisistä oireista joihin kuuluu mm psykoosi, vainoharhaisuus, lievä skitsofrenia, ajoittainen autismi yms. Ja myös todella vakavista fyysisistä oireista joihin lukeutuu mm migreeni (ajoittainen), kurkun ja nivelten tulehdus, haavaumia käsissä, jaloissa ja päässä (myös naamassa), murtuneita kylkiluita (ainakin 1), madaltunut puhekyky, vaappuva ja epävarma kävelytyyli, yskä, silmien verestys yms. (Tässä vain pieni osa oireista).

Ja kuten ylläolevasta kuvasta jonka lainasin Maan-Mediasta -näette, on jopa jo Ferrari alkanut potea syyllisyyttä Kimin karmaisevasta kohtalosta tähtien tai ainakin planeettojen välisessä avaruudessa johon he hänet parisen vuotta sitten sysäsivät.

Tähän liitän myös Virallisen Valokuvan matkastamme Marssista Maahan. Tässä me kiidämme kohti Maapalloa Kimi kyydissämme ja vieressämme on pieni saattaja alus, jonka Kapteenina on hyvä ystäväni Pierre Maracat.


Keli oli ihan hyvä, mut pitoa vähän vaikeaa löytää.

Kimiä pidetään tällähetkellä keinotekoisessa koomassa ...tai ainakin näin uskon ja oletan.. ..sillä hän ei juurikaan ole puhunut tai elehtinyt mitenkään. Joten ...voin vain olettaa hänen makaavan koomassa. Tiedotan tilaanteesta lisää myöhemmin tai jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Nyt kun Kimi on vihdoin (luullaksemme) turvassa ja löytynyt, voimme keskittyä johonkin muuhun ja tärkeämpään. Voimme mm korjailla sekalaisia vaurioita joita Rehniön joukot aiheuttivat aluksellemme lyhyehkön miehityksensä aikana. Ja käyvimme myös matkallamme Maahan, ampumassa varmuuden vuoksi vielä Rehniön jäätyneen ruumiin kappaleiksi jottei se voi enää herätä henkiin ja palata kostamaan ns Zombiena meille myöhemmin.


Rehniö.

Rehniö edusti puhdasta pahuutta ja totaalista typeryyttä, mutta sai onneksi maksaakkin siitä meidän ottaessa "ohjat" takaisin itsellemme. Rehniö ei häiritse meitä enään !!
( Tämän takin tarjoan myöhemmin tänään kaikille kaljat Keulakympissä ja jotain suolaista naposteltavaa .)


Raportti Kimin tämänhetkisestä tilanteesta päättyy tähän.~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti