keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

"Kulttuurinen Omiminen™"

Ensinnäkin ei tarkoita MITÄÄN, toisekseen on JUUTALAISEN Satanistisen kusipäisen häiriintyneen häirikköRODUN keksimä ASE kuten LAKIKIN  ===>  valkoista ylivertaista rotua kohtaan. Tämä on FAKTA, ja jos haluat, minä ihan "tarkistan" sen.

Toisekseen saakaa nyt joku siellä Julkisuudessa™ jo sitten VITTU SE SUUNNE AUKI SAATANA !!


Jos joku älykääpiö-imbesilli kusipää-häirikkö tulee ja KEHTAA ihan pokkana nolata itsensä, mikä on vasemmiston erikoinen ja Se Juttu, niin nin ...miksette saa kakaistuksi siihen vastauksena että jos haluatte lopettaa "Kulttuurisen Omimisen™" minkä olette itse jutkuilta ottaneet ja ehkä tarkoitusperiinne vielä jatkokehittäneet ja muovanneet, vitun kusiset luuserit hullut, niin ehkä jos pyytäisitte nekrua palaamaan alasti viidakkoon ja savanneille ja ruohotasangoille kiitos.

Ja jättämään VAATTEISTA alkaen  Aivan. piste. KAIKEN. piste. Jälkeensä.

Aivan. Kaiken.


IHAN    KAIKEN.Moderni Maailma on sataprosenttisen (100 %)  VALKOINEN asia ja asiain tila ja keksintö ja olotila jne. KAIKKI on valkoisen keksimää ja LUOMAA ja tekemää, asioita joista vasemmiston luuserit kusipäät äärirajahullut mitättömyydet ei tiedä ja ymmärrä yhtään sen enempää kuin neekeritkään tai kissat tai etanat tjms."Sä oot Rasisti™ !"   "aauuu...""Tästäs saat ja tästä ja täst.."         *Valkoinen Ylivertaisuus* -läps-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti