lauantai 5. kesäkuuta 2021

Rumasta grafiikasta..

 LINKKI <<===


YÄK !!!


Päädyin tuollaisellekin sivulle. Ja ..ällöttävää. Halusin tuoda esiin että IINNHOAN syvästi tuota modernin ajan yhtä kuvottavimmista vitsauksista, eli tuota kyseistä TYPERÄÄ mautonta moukkien ja pohjasakan suosimaan TYPERÄÄ vitun paskagrafiikkaa !! Ai jumalauta että minä sitten vihaan ja inhoan tuota graafista tyyliä, eli tyylitajutonta ja huonomakuista EPÄ-tyyliä. Sitä on pitkinpoikin nykyään ja ollut jo vuosia tässä vaiheessa, kaikessa, mm Tigerin sekalaisissa tuotteissa ja missä vain tuotteissa ja mainoksissa, sitä ei pääse pakoonkaan jos nostaa katseensa asfalttia ylemmäs. Se on VASTENMIELISTÄ vitun kusipäät idiootit !!!


LOPETTAKAA !! LAKATKAA tekemästä tuota lahjatonta saatanan sontaa - jukolauta perkele sentään.

YÄK.

Hyi helvetti.  Ja hei, jos olet RUMA ja LAHJATON kuten vasemmisto, niin ....bääd lak, siinähän olet, se EI tarkoita että koko vitun apinalauma / "yhteiskunta" pitää kyllästää kurjaa mitätöntä nahjuuttasi korostavalla epägrafiikalla ja RUMILLA hahmoilla ja surkealla visuaalisella "laadulla".
P.s tämäkin kertoo nykyajan ja nykyapinan murtuneesta sisimmästä, murskautuneesta identiteetin raakileesta ja seinähullusta sekapäisyydestä ja eksyneisyydestä yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti