tiistai 8. kesäkuuta 2021

Kasvatus...

 LINKKI


Yep, noin se menee. Minuunkin on sovellettu sekalaista nykyään näemmä vallan "kiellettyä" ja pahaa se on tehnyt, ei mitään hyvää. Mutta ei tyhmät ja jästipäiset - metsässä ja ladossa kasvaneet juntit sitä usko. Ne uskoo juutalaisten valheisiin ja maailmankuvaan 2000 vuoden takaa. SE on sitä Hyvää Elämää, SE on se Oikea Tapa. Onhan se ajalta ennen vessapaperia ja sähköä jne, kun kuljettiin paljain jaloin kuin eläimet ja haistiin 24/7/365 silkalle paskalle, johon sekoittui hiet ja muut niinikää. Mutta hei ! ne aavikon vitun beduiinit kyllä tiesi ! Sen mitä ei MIIIKÄÄNN vitun nykyinen psykiatrikaan voi ollenkaan snaijata, mutta ne saattoi ja moderni ruma finninen fintiaanisetä saattaa. 

Ne sentään älysi että omaa lasta täytyy lyödä ja hakata ja nööööyyyyttää !!  oikein NÖÖÖÖYYYYRYYTTÄÄ (ja LUJAA !! ja olan takaa !!), ja alistaa ja alentaa ja tukehduttaa ja lannistaa ja piestä ja paiskoa ! SE on se juttu.

NÄIN saadaan "Suomi nousuun!". Vitun kollektivistiset torakanaivoiset kusipäät imbesillit.


Sanon tähän vielä sen että, ja tämä on SUUUUUURTA, vasemmiston KOKO MAAILMANKUVA, joka siis on niin VIRHEELLINEN ja seinähullun kusipäinen sekapäinen myötähävettävä psykoottinen mielisairas kuvottava rotanpaskantama sillisalaatti ettei sitä viittisi mieltää edes todeksi, että jollain voi olla moinen ultratietämätön älykääpiön keharin harhainen maailmankuva, niin nin sen koko HuuHaa maailmanharhansa perustana on LUULO ja USKO(!) että ihminen on jokin vitun Tabula Rasa, mutta näin se nimenomaan EI OLE. Ei ole ikinä ollut, eikä tule ikinä olemaan. 

Vasureilta puuttuu TÄYDELLISESTI sielun ja muun ei niin "arkisen" taju, ja maailmankuvansa on totaalinen Satanistinen VALHE ihan jo SIKSI.

Hei luupäät paskakasat: sielulla ON JO PERSOONA alusta asti, ei OLE MITÄÄN tyhjää taulua jonka kaikki teistä HYPERimbesilleistä voi sitten täyttää haluamallaan kusipäisellä paskalla. Te teette VAIN PAHAA. Siinä kaikki.

Ja nyt tiedätte, ainakin olen sanonut teille.HÄVETKÄÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti