maanantai 7. kesäkuuta 2021

PS julistegeitti

 "JCDecaux" voikin sitten tätä myöden suksia vittuun. Eli suksikaa vittuun !


Ei kovin Pohjois-Koreaa tai mitä vain häikäilemätöntä Totalitääristä primitiivipaskaa. Kuin mistä vain kolmannen PASKA maailman maasta, eli ihan pokkana vain revitään vaikkapa alas epämieluisat julisteet siinä missä tukahdutetaan sikäli kuin ikinä pystytään, myös epämieluisat äänensävyt ja mikä vain "viesti", kuten TOTUUS esim, joka ei miellytä.

Haistakaa häikäilemättömät kusipäät mätä vitun paska. Vitun nilviäiset.


Ja VÄITÄTTEKÖ todella ettei itse se tietokaan olisi paikkansapitävä ?!?!? VÄITÄTTEKÖ ettei Stadissa jumalauta suosita neekeriä tai ryssää tai mustalaista tai mitä vain muuta KUIN paikallista Finnuiittia, ESIM asuntojonoissa ?!?!!? Ja varmasti todella paljon muussakin. VÄITÄTTEXTE todella noin(kin) ?


Ja hei, pikku kusipäät päällepäsmärit paskareiät: KAIKILLA on LUONTAINEN JA RAJATON OIKEUS ilmaista itseään / "mielipidettään" tai mitä vittua "politiikka" sitten onkin olevinaan, niin sen sisältöä. Se kuuluu "sananvapauteen". Muttei tässä mitään uutta toki ole, "vasemmisto" on AINA inhonnut Toisten Ihmisten Sananvapautta ja kaikkea muutakin vapautta an sich. Se on yhtä käsittämätöntä kuin aivan vitun ärsyttävää ja vastenmielisen kuvottavaakin.


Mutta rauhoittukaa jo tämä aivan absurdin "Persu" vihanne kanssa !! Jumalauta että on mennyt aika vitun käsittämättömäksi ja naurettavaksi. Ai miin MITÄ te oikein pelkäätte Perussuomalaisissa ?!?! Ikänkuin ne jotenkin olisi jotain niiiIIIIIIN järisyttävän erilaista kuin mikään muukaan "poliittinen puolue". 

Vitun idiootit !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti