keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

"Oikeistosta"

 >> https://www.takimag.com/article/a-history-of-failure/

Näin ^. 


Kuten olen jo sanonutkin, minun lempiblogaajani sanoi jotain, paaaaaljonkin, merkittävää mm tästäkin asiasta ^ ja jo kauan sitten, vuosia sitten. Hän sanoi siteeraamani lausahduksen joka kuuluu suomeksi abaut näin : "vasemmisto on täynnä (asiaansa)keskittyneitä kusipäitä, oikeisto on täynnä hämmentyneitä pellejä, oikeisto EI. VOI. Voittaa". Ja tuokin ^ Takimagin kirjoittaja, kuka liekin, on snaijannut sekin vihdoin tämän ilmiselvän itsestäänselvyyden.

Ja kuin tilauksesta, tuli uusi Paul Joosef Watson video...

https://www.youtube.com/watch?v=ypTbsWPsSws&ab_channel=PaulJosephWatson


Siinä on se ONGELMA taas !!! Kuinka te ETTE käsitä päästää irti "lain hallinnasta" !??! KUINKA tämä asia VOI olla näin ja niin VITUN VAIKEA ?!?!?!? Käsitättekö te lainkaan mistään mitään ?????!

Ymmärrättekö te vitun muulit näin yksinkertaistakaan asiaa: vasemmisto ON YHTÄ KUIN "laki". Snaijaatttexte ?!  

VIHOLLINEN       ON   JO !!!!!  soluttautunut K A I K K I I I I I I N teidän vitun NAURETTAVIEN tunkkaisten oikeistojäärien niin kunnioittamiin Sortojärjestelmän, joka se ON, haaroihin ja osiin ja versioihin ja asemiin. TEIDÄN "OMAA" järjestelmäänne hallitsee hallinnoi ja asuttaa ja kontrolloi eli hallitsee, suomeksi, ja miehittää..mmm... teidän VIHOLLISENNE.

Tämä EI. OLE. monimutkaista. Te olette vain umpiTYPERIÄ jäykkäniskaisia naurettavia rutikuivia lahjattomia munattomia puisevia vitun paskapäisiä idiootti-imbesilli tolloja, siinä kaikki.

*

Mutta oikeassahan oli kun se tuon silloin aikanaan noin muotoili. Se on ihan ilmiselvää kun sitä seuraa minuutinkin. Noin asia ON. Ja tuo juttu kannattaa lukea ja AJATUKSELLA ja tsiigata sen jälkeen Paven video. Olen melko varma että kissakin tuon tajuaisi, ja koira, ja vyötiäinen ja laiskiainen ja monet eri apinalajit, ainakin esim simpanssit ja bonobot ja ehkä makakit ja marakatit. Muttei "oikeistolaiset".

Ei vain pysty. Ei kykene, ei viitti, ei halua, ei tajua. "No..niiiii.....mukkun..." jne jne.

Jees. Khuul khuul.

Viihtykää vasemmiston hevosina, vasemmiston mielenvikaisessa maailmassa sitten. Ja tehkää mitä Soros-setä haluaa ja käskee.

Älkää suinkaan itse TEHKÖ kilin vittua mitään TEHOKASTA ja oikeanlaista. Toki ette te reppanat voi, kun ette tiedä edes mitä olette ja missä ja miksi, ja mistä tulossa ja mihin menossa ja miksi, ja mitä teette ja mitä ylipäätään HALUATTE !!!!


Kiitti.
P.s Jutun kuvaus "MaGa" poppoosta on kyllä inhottavan totta. Elukka parat. Siihen sisältyy se "soltikräker" heppu juutuubista ym. Sekin joooooooooka jaksossa kun Amerikassa oli tämä "presidentinvaali" niminen naurettava vitun "valitkaa sortajanne" hulabaloo,  vakuutti että Trump voittaa kyllä. NYT se tarvii enää vain tuon ja tuon, ja ...no..se meni Joelle sitten.. no mutta enäää TÄMÄ ja tämä.. ja sitten vain tosta noi ja hei !..thätsit !! Äijä voitti ! Trump voitti !.. samalla kun se kartta täyttyi vihollisen väristä, julisti se jotain maagista voittoa.... parka raukka.

Mutta hei; ne vaalit OLI melko läpimädät ja epäilyttävät ja oudot ja sellaisia niitä äänestyskoneita omisti mm ...KIINALAISET. Ei tämä lainkaan epäilytä ...Pekingin Joen voitettua .... ääniä laski mm Kiinalaisten omistamat koneet..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti