lauantai 19. kesäkuuta 2021

KuntaKinte Vaaleista 2021

 

"Kumarra minua sinä typerä perkeleen paska, ja anna minulle Äänesi ja kaikkesi ! Kaikkoa luotani ja palaa käskettäessä, ja tuo minulle jotakin!"
"Äänet" on heitetty tulivuoreen ja Toteemi on kuullut Toiveenne. Ja mitään niistä et tule saamaan toteen. Tämä johtuu siitä että olet imbesilli ja myös idiootti. Eikä voi sanoa ettetkö olisi myös helkkarinmoinen älykääpiö ja persoonaton muuli.

"Poliitikot" vain virnuilee ja porskuttaa ja SINÄ maksat ja jaksat.SINÄ !! TYPERÄ vitun "Tolkun" Nuhju. HAISTA VITTU !!

Maailma EI OLE sinun !!

Mutta joka tapauksessa, eli nyt nuo kaikkien vitun muulien ammumat ja rummuttamat vitun naurettavat rutikuivan jäykistelyn alistumisen typeryyden festivaalit ja karnevaalikarkelot eli "Vaalit" on ohi, ja lampaat asettuvat taas nätteihin jäykisteleviin asiallisen rutikuivan puisiin ja puiseviin tylsämielisen tympeisiin riveihinsä, ja myös karsinoihinsa, kuuntelemaan mitä Heitä Itseään Viisaudessa Viisaammat ja Rooleihinsa Valitut Rumat Pallinaamt heille sanovat - mm siitä miten tulisi elää ja olla olemassa ja mikä on  Oikein ja mikä Väärin.


*


Suomlannissa tai Suorikassa tai Suomaliassa tai Paskaläjässä tai Härmässä tai miksikä tätä nyt sitten kutsuukin, näyttäisi vallitsevan tuon mitä kutsun itse "Kohoomus" nimellä, sen suhteen sama kuin futiksessa Saksan kansssa. Eli ensin sitä siinä aikansa vatvotaan ja pelaillaan ja sitten Saksa voittaa, Suolessa "politiikassa" se on Kohoomus.

Minä en ymmärrä ja olen niin ällistynyt JOKA kerta etten tiedä mitä sanoa. KUKA niitä muka oikein äänestää ylipäätään ?!?! KUKA vittu voi olla niin vitun vastenmielisen TYHMÄ ja ymmärtämätön ja kyvytön ja Asiallisen Nahjus ja ...mitä lie, sieluton ?!?! K U K A !!!?!

Tuo paskaväki on oleva TUHONNE, Perusjuntit taas olisi A I N O A turvanne ja mahdollisuutenne, mutta koska ette ymmärrä ilmeisesti omaakaan parastanne ja olette naurettavan matelevia - alistuvia - vieraskoreita, menette ja myytte itsenne tuon mulkkujen Kokoelman myötä sitten lopullisesti.


Mutta toki, sehän on kyllä totta ja sanottava, että Kohoomus on kieltämättä kyllä ehkä se kaikkein, lopultakin, rutikuivin ja pinnallisin ja harmain ja tomuisin ja mitäänsanomattomin ja sieluttomin kusipäinen lauma byrokraatteja, KELAn tälläpuolen tai sillä tai...oikeastaan ihan siellä samalla puolen. Mutta yritin nyt käyttää tuollaista ilmaisua / vertauskuvaa / sanontaa tjns, mutta se meni vähän selälleen. Kuten "vaalit" kai sitten PerusSuomalaisille. Ihan kuten Trumpillekin, tämä on sen saman kuvotuksen toisinto, kusipäät Aktivistit haluaa vain tuhota jotain ja "äänestävät" vaikka kamelin presidentiksi, kunha se EI ole Se Joku Kauhee Miäs !

Täällä Suolla näytään haluttavan elää mahdollisimman Asiallisen Rutikuivan tylsämielisessä "läpiorganisoidussa" vankilassa, johon meitä kaikkia ajetaan ja työnnetään. "Läpiorganisoitu" on loistava kuvaus Suomesta ja se on Sarastuksesta sen Timo töllön jostain jutusta minkä luin, lainasin sen omaan käyttööni sieltä.

Eniwei, totta on sekin että ketkä muutkaan kuin juurikin Kohoomus, edustaisi Suomuuleja ?! Ne on juuri niin tylsiä puisevia kalseita honottavia yhdentekeviä täysin sekuläärejä vitun tolloja mulkvisteja kuin vain olla ja sopii. Ja sopiihan se !  Näemmä.

*

Olette te kyllä.... yksi vitun Tyhmä Kansa !! Ei voi muuta sanoa. Suksikaa Helvettiin !

Mutta kaikki sellaiset "fiksut ja tolkulliset" nukkavierut, nuhjuiset, mutta siis niin ihanan Tolkulliset, setät joilla on ehkä parikin autoa, Volvo ainakin ja ehkä nyt se Tesla(!), ja rivitalon pääty (oma) Espoosta tai omakotitalo uima-altaineen jossain päin Härmää, ja jotka tekee Jotain Sellaista Vähän.. Parempaa ja Tasokkaampaa, mistä saa vähän parempaa rahaa nääs, niin nin Työtä - istuskelevat ja ehkä välillä ajavat johonkin, toimistolla päivät pitkät ja sitten naukkailevat hienoja viinejä kenties, edustusvaimon kanssa, ja katsovat Salkkarit ja jotain muuta TYPERÄÄ VITUN PASKAA, voivat nyt olla kai tyytyväisiä, sillä jokin Euribor tuloverovähennyskoron ohjauskurssin vuosineljänneksen kusipään koirankiveksen kvartaalipyörre on sumutettu ja sammutettu ja ohitettu ja pelastettu ja kiteytetty ja Tasapäisyys on Kestävällä Kehityksellä jurnutettu ja muulit juurrutettu ja ...pankot pengottu ja kissat reivattu ja "On Tärkeää.." ja Jotta ja Että ja ...ME ja ...Afrikassa tarvitaan ja ON Muslimeilla..ja laki sitä ja turvallisuus tätä ja maine ja kunnia mainittu ja ..Koronakin nääks !! Jne jne ad nauseam.

Eli sieluttomat voitti ns. Toki ei meistä kovin moni sanktioinut teidän mulkkujen kuvitteellista VALTA ylitsemme, te vain käyttäydytte kuten kyttä, ikäänkuin teillä olisi manifestoitunut lupa kävellä muiden yli ja määrätä toisten olentojen elämästä ja kohtalo. Ja päättää saako kyseinen olento olla vapaa vai ei. Tätä kutsutaan Pahuudeksi. Yhdellä sanalla.

Te olette pahoja. PAHOJA, ette hyviä. Minä OLEN Hyvä ja minä SANON näin teille, totisesti.


*

Mihin minkäänlaisia "Vihollisia" tarvitsee kun on maa täynnänsä imbesillejä jotka vouhkaa tuollaisista kusipäistä ja antaa niille "äänensä" eli ilmeisesti luovuttaa oman henkilökohtaisen VALTANSA / VASTUUNSA tuollaisille vitun paskaläjille.

Sanna ?!?!?

SoMe FEMINISTI !!!!!!??  W T F !!!??


.......ei saatana... No, ilmeisesti kuitenkin PerusSuomalaiset venttaili jotain suunnatonta "äänisaalista" ja vyörymää ja lähes tektoonista siirtymää kohti... jotakin, kaiketi heidän Valtakauttaan tjns. Ja sieltä tuli vain pieru saharasta, muutama sihahdus ja siinä se.


Perspändi soittaa piarujen laulun juhliakseen tappiotanne / tappiotasi"Äänestysaktiivisuus" jäi käsittääkseni  ENNÄTYS  - ALHAISEKSI. Ennätys ja alhainen. Tämä sanoo mm sitä että "valtio hoi: suksikaa helvettiin komentelemasta!" - ja josta valtio viis veisaa koska on silkkaa siniveristä Luciferiaanista PAHUUTTA.

Kytät ym katsoo edelleen ja silti oikeudekseen kidnapata sinutkin jos siltä tuntuu, ja olettaa että menet vain kiltisti mukana. SEN on LOPUTTAVA. Ja SEN on oltava Se Tavoite™.

On vain oikein hyvä että vain ne kaikkein vittumaisimmat ja viheliäisimmät muulit ja mulkut ja idiootit ja imbesillit meni ja "äänesti". Minä en luovuta OMAA vapauttani ja vastuutani ja mitä lie, yhdellekään pallinaamalle joka himoaa valtaa eikä tule sinunkaan luovuttaa omaasi. Ja tiedätkin jo tämän kyllä. 

Me sanoimme toisinsanoen että EMME HALUA olla pelissänne mukana, jättäkää rauhaan. Äänettömänä sanoimme myös että pitäkää lappunne, ei niillä eikä "kansalaisaloitteilla" ole mitään merkitystä ja väliä teille muutenkaan, vain Soros-SAATANAN ja sen vitun naurettavan ruman vapaamuurarijuutalaisen sekopään Schwabin saneluilla ja rahoilla, NIILLÄ on teille väliä ja te katsotte olevanne HERROJA ja ROUVIA, ETTE mitään vitun kuvitteellisia "minister" eli "palvelija" hahmoja.

Hah, salli mun nauraa. Vittu että voi olla hävyttömän härskiä meininkiä, jumalauta että kehtaavat taaskin SANALEIKKIÄ ja alentua ja leikkiä olevansa vain "nöyriä palvelijoita" jotka koirankopissa palvelee, eikä sitä mitä ovat. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ että tuo vedätys ja paska ja teatteri jatkuu vieläkin !!! 2021 !!

Heräättexte "kansa" ikinä ?!?!


Hei muuli: SINÄ ET OLE VALTION LUOMUS / ORJA ! Niillä EI OLE oikeutta säädellä olemassaoloa, niitä EI OLE "valtuutettu" kilin vitullakaan; ne vain TEKEE NOIN !!!! Ja kukaan ei näy estävänkää.

Siinä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti