lauantai 5. kesäkuuta 2021

Tyhmyyden Noususta...

Wau. Sinänsä ihan "mielenkiintoista" eli melko järkkyä, mutta Edward Duttonin uusin video tietää sanoa jotain minkä voin hyväksyäkin kyllä sinänsä, at face value, sinällään - suoraan - sellaisenaan - samantien - niellä purematta ja hyväksyä miettimättä, eli että Nykynuoriso™  on kenties TYPERIN Sukupolvi sitten 1400-1500 luvun !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=eV6J8Wr5qug&ab_channel=Prof.EdwardDutton%3ATheJollyHeretic


Siinä jos missä on vähän "madonlukuja" teille !! Wau. Fuck son.

Jumalauta !!! Se selittää kaikki ne huppupäisten mulkkujen nynnyjen KUSIPÄIDEN väkivaltaisten KEHARIEN laumat mitkä on alkaneet piinaamaan jopa Suomlantia / Härmää eli "Suomea" nykyään, jotka ennen oli lähinnä Amerikkalainen vitsaus ja johtui lähinnä NEEKERISTÄ. Ja parista muusta alalajista.

Mutta jos ihan oikeasti tsiigaatte tuollasilmällä näitä nykyajan VITUN "tubettajia" ja muita seinähulluja käpyaivoja kusipäitä kommarikehareita niin ...ei se kovin kaukaa haettua ole. Ja sanon tässä samalla kun tuo Tynkkyskän Sebastian näytti juutuubissa kirjoittavan, siinä jossain tekstiosiossa, mikä lie, että "Roni Back" ollessaan  "BB-talossa" mihin se vitun idiootti meni vaikka itse sanoi ensin videollaan että nauraa koko "formaatille" ja pitää sitä tyhmänä ja inhoaa eikä menisi...sitten se meni ! Mutta kyseinen honottava hönötollo joi KUSTA yhdessä videossaan !!!! Tämä piti laittaa jo silloin tähän mutten jaksanut tehdä erikseen juttua siitä että "Roni Fuck JOI KUSTA!!" ..mutta ketä se yllättäisi ja "mitä välii? ninq tyylii ootzä joku Rasisti™ vai tai jotais!?!?"... Niin nin siis Sebastian valitti kun siellä oli puhuttu jotain kyseisten tollojen vaikutusmahkuista tai mitä lie, mutta Ronilla kun oli se tuhannen taalan paikka, oli istunut vain tuppisuuna.... sitä halusin sanoa Sebastianille että mitä sinä oikein odotit ja luulit ja oletit ?!! Että se vitun maitoisan haalea tylsänplatku mitätön arkinen "sportti"juntti nuija saisi suunsa auki !?!? Vittu sen käytös ja vaatetus on kuin kymmenenvuotiaan tytön, ja tekemänsä hevosenpaska "sisältö", se vastaa lähinnä virtahevon SUOLEN sisältöä. Ja miksi se vaarantaisi vitun kirurgin jälkeläismulkku, (RIKAS siis!) TULONSA ?!?!? Juutuub on sen TULOJEN lähde ja juutuub on kireälle pingottunut Pohjois-KiinaKorean rajavyöhyke josta lähtee kuin leppäkeihäs jos sanoo yhdenkin väärän asian ja saa nuo mitä kutsun Wokeopaateiksi, peräänsä. Joten Roni sulkeutui varmaankin lähinnä siksi. Siksi että se on vain niin sileäaivoisen naiivin haalean mitäänsanomaton ja tylsä heppu ja pelokas,   ja koska juutuub ja "suomen media" mitätöisi sen HETI jos se sanoi vaikka että "nekru on vain tyhmä eläin". Se olisi tarunsa loppu luultavasti. SELLAINEN on "vasemmiston" VALTA nykyään.


Toinen asia jonka voin tässä asiayhteydessä sopivasti esiintuoda on tämä... Eli tuubi tarjosi sen "Miisaksen" videota minulle juuri ..oliko eilen vai toissapäivänä ja katsoin... ja ..oijoi ..Sanotaan näin lyhyesti että minä IIINNNHOAN tätä tämänhetken / nykyajan "tyyliä" yli kaiken, se KAMALINTA ja RUMINTA ja HIRVEINTÄ sitten 70-luvun !!! Se on jotain niin sanoinkuvailemattoman ultrakamalaa ja tyylin vastakohta, ja rumaa ja SAATANALLISTA etten tiedä mitä sanoa tei tehdä, mutta sanotaan että jokainen joka näyttää tältä....(Video https://www.youtube.com/watch?v=dCvC9-om-a8&t=772s&ab_channel=mmiisasmmiisasVahvistettu  ja siinä mene kohtaan 05:55...)
KAIKKI jotka pukeutuu tuohon vitun kusipäisen rumaan ^ , rumimpaan "asukokonaisuuteen" ehkä IKINÄ (tunnetun Historian aikana), tulisi vain tappaa. Plain and simple. Hyi Kristus Vittu ja jumalauta ja paska ja helvetti !!! HYI YÖÖÖÖK !!! VITTU että voi olla RUMAA ja kuvottavaa, saatana. Ei helvetti...mi...mit.. ??!?! Hei !?!  MITÄ tässä oikein tapahtui !?!?! Mitä tämä on !?!?!?

MITÄ tämä nykyajan RUMUUDENrakkaus oikein ON ?!?!?! Mitä helvettiä !!

Ja pakko sanoa, tai kysyä, että käyttääkö joku TODELLA(?!?), oikeasti, tuota vitun itsensäpaljastelijatakkia ?!?! Eli vaniljanvaaleaa "trenssitakkia" tai mikä lie tuo vitun kammottava hirvitys onkin.

Jos haluaa tuoda esiin olevansa aivokuollut sieluton typerä kommunistinen iljettävä nilviäinen ja mitätön marakatti, SANOMATTA että on aivokuollut sieluton typerä kommunistinen iljettävä nilviäinen ja mitätön marakatti, niin .... toi rotsi on yksi tapa tehdä se. Pistä vain se päällesi ja a-vot !

Jo vain.

* * * * *


Mutta että..  niin. No. Jaah.

Aika...moista.  Tyhmiä, tyhmiä on Nykynuoret, ja ilmeisen tautisiakin, kirjaimellisesti.

Toki on niissä kelvollisimmissa varmasti puolensakin, molemmat, mutta hirvittävä määrä mätää "bulkkia" on taas. Ja nyt enemmän kuin ennen, enemmän kuin ikinä, enemmän kuin koskaan. SE on Lopun Alkua se. Ja tiedättekin tämän kyllä. Jos aattelette ^ noita tuollaisia ja kaikkia niitä vitun katujätkiä ja typeriä vitun pikkulikkoja "hallituksessa" ...niin hei; Suomlanti on ohi, kuollut on ! Ohi on. Totisesti.

Ja minä olen härkäpäisen sitkeä, minä EN ole mikään "defeatisti" tai "pessimisti" luonnostaan, lainkaan, vaan sen vastanapa. Mutta jopa minun on myönnettävä että jep; Pahuus voitti.

TAAS.


Jos minä nyt mangun ja alennun, niin sanotaan tällain nätisti, kuvittele sellainen yltiöpositiivinen äänensävy jolla tämä sanotaan, ikäänkuin kysyisin kissalta tai söötiltä pikkutytöltä jotain "ottasiks sää vaikka näitä?" tarjoten kissalle kuivaraksuja tai tytölle jotain... mitä sellainen nyt syökin, mitä mairein ilmekin vielä lärvälläin, niin nin sellaisella toooosi tosi positiivisen tyhmänhöynällä ja aivottoman EI-vaativalla äänensävyllä, mää kysyn sinulta notta: osaaksä yhtää aatella MIKSI näin taas pääsi käymään ja käy ?! *hymyä*... ? Osaaksää ?

(Vaikka miten positiiviselta VAIKUTAN, vakuutan että sisälläin kytee vain halu irrottaa typerä pääsi ja MURSKATA se kiviseinää vasten, ja takoa jonkun toisen vastaavan typerä ahdasmielinen junttipölkkypää pesismailalla tohjoksi, SE on se TODELLINEN "fiilis" siellä maaaiirean ilmeen ja äänensävyn taustalla. SYVÄ raivo ja INHO sinua kohtaan, typerykseni).


LOPUKSI: muistutan vielä että MYÖS itse Ed Dutton on eräänsortin idiootti ja näkee asioista VAIN niiden sieluttoman ja armottoman "tieteellisen" ultramaterialistisen ("juutalaisen") puolen ja osion, SE on Edin se SUURI VIRHE. Joten ottakaa kaikki mitä se sanoo, vastaan SE mielessänne. Se  ON. VAIN. YKSI. ULOTTUVUUS asioita / asioissa / asioista.


Mutta että 1400 luvulta - 1500 - luvulle siitä etiäpäin tyhmin Sukupolvi !! Wau. Jumalauta se on jo TYhyMÄÄ !! Sen ajan inglishmannit on ehkä ihmishistorian yksi tyhmin paskasakki, ja pohjaväkeä,  jollei TYHMINTÄ ja likaisinta ja vastenmielisintä, ihan tasan. Tosin neekerit ja ählämit ei lukeudu tässä katsannossa "ihmisiin" HUOM!!


~ Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti