lauantai 12. kesäkuuta 2021

Makaroonia lättyyn

 LINKKI <===


Hah hah HAAA !!!!!!
Hahahaaaaaaaaa... YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESS !! Magnifique !! Merci beaucoup ! Ooo-la-la.

Joku VIHDOIN sai edes joooootain aikaiseksi ja läppäs makaroonia lärvään. Hahaaa, aivan mahtavaa. Ai miten virvoittavan elähdyttävän ihanaa. Mutta sitä pitäisi läppäistä lärvään pikemmin pesismailalla kuin pelkällä pehmeällä ja vaarattomalla kämmenellä.

Mutta vittu mitä vittua ...neljä kuuta pyydystämössä !?!?!?!? HAISTAKAA jukolauta VITTU !! Jos olisin tuo tyyppi, NYT tappaisin sen Saatanan NILVIÄISEN paskan ! Ja joka vitun kytän sosiopaatin joka siihen eteen sattuisi, tai väkisin änkeäisi vitun mielisairaat TYPERÄT kusipäiset LÄSKIT imbesillit.

VITTU että minä sitten vittu VIHAAN ja INHOAN kyttiä !! Houliii fak !! Ette uskoisikaan !! Ne on PAHINTA mitä tällä älykääpiöiden planeetalla on, ne sairaimmat ja häiriintyneimmät, julmimmat ja alhaisimmat, nuijimmat ja katalimmat, härskeimmät ja luotaantyöntävimmät idiootit kaikesta paskasta mitä täällä on.


Ja hei, tämä tapaus on hyvä oppitunti teille siitä Napoleonin, kuinka sattuikaan, sitaatista jota olen jankannut. Vallasta, miten se on vallan vaikutelmassa. SIITÄ johtuu tuo kiusaajan hysteria kun uhrinsa läppäs takaisin. Luciferin sielut on TODELLA kärkkäitä pitämään OMISTAAN huolta, SINÄ ET OLE heidän omiaan jos luulit olevasi, ja kuten mikä vain katujätkä ja mafiooso tms - on demonien AINA ja HETI "näytettävä". Niillä on se "kasvojenmenetys" juttu säädettynä ja pingotettuna aivan tappiin saakka. 

KAIKKI teidät tulisi MURHATA niin brutaalin kylmäverisesti ja hiiiiiitaaaaasti ja kiduttavasti ja ennenmuuta NÖYRYYTTÄEN, kuin vain on ikinä milläänlailla mahdollista. Mutta läppäisy päin pläsiä on nyt sentään edes jotakin. VIESTI jos ei muuta.

Ja "lehdistö" hoi, eikö teitä ikinä kyllästytä olla tuollaisia vitun absoluuttisia pikku-nilviäisiä paskapusseja kusipäitä vitun mulkkuja mänttejä ?!?!?! Miksi te mangutte juutalaisten käskystä joka vitun ikinen kerta joka asiasta (ylipäätään!) jos siinä edes VOISI olla , edes väääähän, kyse jostakin muusta kuin äärivasemmistolaisesta ?!?!?!?!? Pitääkö se saatana tuoda esiin jostakin SYYSTÄ ja jotenkin, että "tekijä" oli ehkä jokin ...uuu....big fucking deal, "äärioikeistolainen" !?!? Tai jokin vastaava MÖRKÖ.

MIKÄ ON "äärioikeistolainen" ja MITEN se uhkaa esim.. MINUA ?!?! Tai sivilisaatiota ?!

Pelkäättekö te vitun nynnyt nyhveröt kakkahousut luuserit ihan OIKEASTI jotakin kuvitteellista äärioikeistoa ?! Ai miin... MIKÄ vittu se ylipäätään edes ON ?!?!?! MITEN te voitte olla tuollaisa mitä olette  ?!?!? Se ei ole enää edes TYHMÄ, minä en tiedä mikä se sana olisi.

Minuun nähden te olette kirjaimellisesti alemman tason / luokan sieluja, tämä on FAKTA, joten kai minä voisin katsoa teitä ikäänkuin vain taantuneina, nuorempina ja alempiluokkalaisina "junioreina" sielun evoluutiossa, te edustatte menneisyyttä ja oppimattomuutta ja eläimen jääräpäisyyttä. Te olette tyhmiä potenssiin miljardi. 

Hei, tässä on ilmainen neuvo teille kaikille, für alle da r a u h o i t t u k a a.

KUKAAN tai MIKÄÄN muu ei ole "perässäsi" tai UHKAA sinua kuin nämä seuraavat asiat:  VALTIO ja KYTÄT ja laki ja kaikki byrokraatit yms jotka ovat KAIKKI yksi ja sama jakamaton heltymätön LOIS-VIHOLLISTEN armeija, ja muslimit sikäli kun niitä on lähelläsi. Ja toki satunnaiset katutason mutantit, mutta ne on miniatyyrinen uhka. Eritoten verrattuna kyttiin ja POLIITIKOIHIN, mutta silti koska olette aivopestyjä idiootteja kusipäitä, menette poliitikoiden MUKAAN vaikka teidän tulisi asettua yhtenä murtumattomana rintamana niitä VASTAAN ja KYTTIÄ, ja niin päättäväisen absoluuttisesti että se hyytäisi jo Hitleriäkin. Mutta tyhmää ei voi parantaa.


Tuo illan-valheen  jutunkin kommenttiin on HETI ilmestynyt se suomlannissa vääjäämätön Kollektivistiluuseri Etatisti joka mankuu kuinka "virkamulkun vastustaminen on KOKO kansan vastustamista" tai jotain muuta sellaista aivan käsittämättömän typerää aivopestyn ulisevan imbesillin jonninjoutavaa horisevaa typerää ajattelematonta siansontaa ja soopaa. Mitä VITTUA sinä oikein idiootti horiset ?!?! Mitä VITUN VITTUA ?!?!?!

M I S S Ä  vitun maailmassa tei oikein elätte !?!? AHAHAHahaahaaaaaaaaaaaaaaa. Ai vittu te voitte olla ABSURDIN psykoottisia ja ultra typeriä ja niin ärsyttäviä ettei sille ole mitään sanaa. ultra mega super jne, ei mikään liitesana riitä kuvaamaan tunnettani.

Missä vaiheessa teillä käy noin ja MIKSI ?!?!?! Minua ällistyttää statismi / etatismi eritoten siksi että siihen useimmiten on syyllisiä juurikin HETEROT !!! Eikö teidän ultrahezkuina tulisi INHOTA ajatusta toisesta uroksessa huohottamassa niskassanne ja laittamassa jumalauta käsiänne johonkin vitun ultra-HYPER-nöyryyttäviin vitun käsirautoihin ja mit vi..hhAHAHAHaha..aijaijaijaijai..aooooh, oooou män, niin nin  ja mitä vielä, piti sanomani mutta ei voi kirjoittaakaan nauramatta. Mutta eikö sen noin pitäisi olla ?!?! Ettekö te saa näppylöitä nimenomaan juurikin toisista uroksista ja niille ALISTUMISEN kuin joku vitun liukuvoiteella valmiiksi öljytty vitun munaton eunukki-lammas-jalkavaimo..ai miin... MISSÄ siinä on se Hetero-Machismo-Maskuliinisuus ?!?!!? Mitä VITTUA ?!?!? Missä se VITUN Oidipuskompleksinne on kun kyse on KYTÄSTÄ ?!?!!?

HAISTAKAA VITTU, saatanan absoluuttiset kyrvät.


Kyttä EI OLE sinun ystäväsi, vitun absurdin aivopesty typerä vitun hönö, kyttä on täydellisen mielisairauden tason saavuttanut hullu. Kyttä on ihan aidosti ja oikeasti imbesilli, kyttä on ruumiinvoimiltaan ISO höyryävä TYPERÄ häikäilemätön rikollinen SIKA jota "poliitikot" käyttää jotta voisivat ORJUUTTA SINUT, vitun typerä ämmä. Koko ELÄMÄKSESI, ja tässä on asian kaikki laidat ja koko TOTUUS ja koko kokonaisuus ja kaikki sen osat. Mitä muuta EI       OLE.

Poliisi on toisinsanoen se tismalleen täsmälleen sataprosenttisesti absoluuttisen mustavalkoisen SAMA kuin KAIKISSA gangsterileffoissa ne "kaupungin lihakset" ne katutason idiootit nyrkeilläkävelevät apinamiehet joita mafiabossit käyttää tekemään kaiken sen varsinaisen "likaisen työn". SE on se mitä poliisi ON, ei YHTÄÄN MITÄÄ MUUTA. On se vittu käsittämätöntä ettei näin perustavanlaatuinen asia mene kalloon ja jakeluun mutta kun ei nin vittu ei. Mutta suomalaiset ylimalkaan onkin, AIVAN yhtä vitun umpijurrisen supertyperiä mulkvisteja ja jästipäisiä häiriintyneitä kusipäitä kuin kytätkin, joten ehkei se sitten vain, toistaiseksi, haittaa teitä. Eihän korppi korpin silmää noki kuten sanontanne sanoo.

Tosin minä en tykkää tuosta sanonnasta sillä se  antaa korpista huonon kuvan ja ymmärtää korpin olevan jotakin "pahaa" tai "rikollista" tjns, mutta oikeasti se on planeetan fiksuimpia eläimiä. Tykkään suuresti korpista, joten käyttäkää jotain rumempaa tyhmempää eläintä tuossa vertauksessa. Vaikka poliisia tjns. "Ei kyttä kytän silmää noki" tulisi olla sen uusi muoto.

Siat tulisi sulkea selleihinsä. Minä TARKOITAN mitä sanon. Minä HALUAN NÄHDÄ tämän TOTEUTUVAN !!!! Todellisuus kuulkoon tämän. Ja se kuuleekin kyllä. 


Mutta eniwei, kiitos sinulle joka läväytit sitä itserakasta pikku kusipää-paskaläjää JUUTALAISTEN Rotchaildinpaskareikien kätyriä vitun absoluuttista elitisti-SAASTAA päin kusista psykopaatin kiipijän niljakkeen nulkin näköään !! KIITOS !!

Suuri ja aito KIITOS. Kiitos meidän KAIKKIEN minkään väärtien puolesta. Thänk jy´y !


Thank you to YOU who slapped the living piss outta that goddamn fucking piece of shit fucking fuckhead CUNT "Macarons" ear !! THAN YOU ! Merci !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti