lauantai 26. kesäkuuta 2021

Vasemmistoloiskusipäistä...

 https://www.youtube.com/watch?v=RaqkVffLEwo&ab_channel=Prof.EdwardDutton%3ATheJollyHeretic


Näin asia ON ^.  Katsokaa jos enkkua osaatte. Edward siinä kuvailee vasemmistoloisen perusolemuksen melko hyvin. Eli Machiavellistinen kusipää pikku paskarotta vailla MITÄÄN sympatiaa, täysin itsekäs ja inhottavan pahansuovan kateuden syövyttämä luuseri. Pussillinen pahuuden paskaa, ei mitään muuta.

Ei MITÄÄN, muuta.


ÄLKÄÄ nähkö mitään fantasioita joissa vasurilla on muita piirteitä, ne on ne rääppeet mitä Oikean Ihmisen jäljissä on raahautunut jo ..melko kauan. 

Tarttis varmaan päästä niistä EROON ?!


Lopullinen Ratkaisu.


Kuten kytistäkin ja valtiosta ja "politiikasta" ja sen harjoittajista, eli "Rikollisista" kuten te niitä kutsutte.

Minä kutsun niitä kaikkia vain kattokäsitteellä "pahuus" eli "pahat", minä kutsun niitä "pahoiksi". Minä en iteroi ja luetteloi ja erottele ja mangu.


Kiitti.P.s itse äärimmäisen harvinaisena ja luovana henkilöhahmona, minä en voisi enempää korostaa ja alleviivata kuinka vitun vastenmielisiä PYRKYREITÄ ja itse itsensä esille"tuovia" eli väkisin ÄNKEVIÄ   K A I K K I kusipäät vasurit ON. Ne on juuri TÄSMÄLLEEN niitä vitun absoluuttisen sietämättömiä imbesillejä RUMILUKSIA tyylitajuttomia kusipäitä mitkä jo koulussa yrittää änkeä asemaan johon EIVÄT KUULU, VAIN nostaakseen itse itseään ylemmäs ja ylemmäs. KOSKA ovat juuri kuvantunlaisia kuvatuksia, keskinkertaisia jos sitäkään, mitättömiä RUMIA nahjuksia ja paskapusseja.

Ja mieleeni tulee se IHAN VITUN RUMA ÄMMÄ, ei "Sita", vaan se ...mikä helvetti se leveänaamaine n jyrsijän näköinen nykylikka on se ...joku "SoMe" ämmä tjns.. mikä helvetti se on ?!... Nääs se.........

....sese.... no.... mutta se kuitenkin on sellaisesta hyvä esimerkki, joka on asemassa johon EI kuulu. Se oli "Possessakin" hetken jokin vieraileva juontaja tjns. SE. Hyi vittu YÖK !!! 

Jos muuten , asiasta toiseen, Rumista Ämmistä puhutaan, niin katsokaa niitä suomenkielisiä ASRM likkoja... hui KAUHISTUS !! Hui Kristus perkele !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti