sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Nöyryyttävin Finnuiitti

 ..Mmm...hyvä kysymys, en tiä.. muuten... aika vaikee koska niitä on niin paljon, mutta täytyisi kai kyllä sanoa siltikin että se on MaPe. Jonka rumaa typerää junttia dorkaa nimeä en halua kirjoittaa kokonaan, se on liian tyhmä.


Kyseinen menninkäismäinen ruma dorka-hönö käppänä on jotain minkä sitä "luonnontilassa" haluaisi vain tappaa ja ottaa sen tykötarpeet kuin PubGeessä, itselleen, ja jatkaa matkaansa. MUTTA tässä teidän kaikkien Idioottien suosimassa "Järjestelmässä" sitä tulee paitsi sietää ja suvaita aina pahoinvointiin asti, ad nauseam, mutta oikein tulisi perkele kunnioitttaa ja kuunnella ja olla niin mielinkielin että !


Ei kiitti.


Siinä on muuten "Finnuiitti" melko täydellisesti pähkinänkuoressa. Ruma tyhmä haalean valju mitäänsanomaton kuvottava ruma typerä honottava vähäteltävä aliravittu pikkuruinen rääpäle joka näyttää rumalta dorkalta menninkäis-ämmältä. Kulkee korkokengissä, eikä edes näteissä vaan vitun superhönöissä (tyylittömyyteen Kim Koreasta), ja TYPERÄSSÄ TYPERÄSSÄ MEGATYPERÄSSÄ aivan siis pöllämystyttävän naurettavassa, hönössä dorkassa, rumassa, idiootissa vitun PERUUKISSA !! HAHa hahah ahaaAAA !! AATELKAA !! Aatelkaa että niitkin jokkut ihan oikeasti jumalauta käyttää !! P E R U U U U U K K E J A !!!

Mitä vittua !?!?! 

Jollet ole syöpäpotilas niin ...?? tä vittua ...?


Mutta jopa tuollainen pieni kurja reppana on tervetullut "Valtion" rikollis-orgaaniin ja saa siellä availla masentavaa nörtinsuutaan ja tulla jopa kuulluksi, sen sijaan että tulisi poisheitetyksi kuten kuuluisi, tai jopa ulosnauretuksi. Tai jotain.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti