tiistai 8. kesäkuuta 2021

Työttömien NÖYRYYTYS ja kiusaaminen

 https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008035562.html


..se senkun tässä PASKA-kommunisti-niljakemaassa jatkuu.

HAISTAKAA VITTU. Vitun sieluttomat sydämettömät Finnuiittitollot. Psykopaatit.


Eniwei, ..."Jotta yksilöllinen palvelu on mahdollista, hallitus lisää TE-toimistojen ja kuntien resursseja 70 miljoonalla eurolla. Tällä palkataan noin 1  200 uutta virkailijaa..."..
Siinä syntyisi lisää LOISpaikkoja siis tuolle määrälle märehtiviä läskiperse KUSIPÄITÄ kuminaamoja mulkvisteja saastoja suoraan Saatanan perseestä eli BYROKRAATTEJA, eli lyhyemmin: valtio haluaa LISÄTÄ alaistensa eli BYROKRAATTIEN määrää. joka ei ilmeisesti tässä maailman yhdessä byrokraattisimmista paskaläjässä, vieläkään riitä.

Eli vielä lyhyemmin: VALTIO kokee otteensa heikkenevän ja haluaa LISÄÄ VALTAA. Se yrittää täten kiristää otetaan orjistaan jotka saattaisivat voida nyt..alkaa..livetä...kohti ...vapautta ja vapauteenkin ehkä.

Ja hei...hahahaaa... "Sen arvioidaan kasvattavan työllisyyttä noin 9  500–10  000 henkilöllä. Työllisyysvaikutukset syntyisivät täysimääräisesti vuodesta 2025.."..

Minäkin ARVIOIN voittavani lotossa, ihan oikeasti, JOKA. IKINEN. KERTA. AIVAN jokainen kerta !! Jokaikinen !!! Kuten valtio "arvioi" projektiensa ja ohjelmiensa" tekevän niin ja näin ja tuottavan sitä ja tätä. Tuottaen AINA ja muuttumatta ja ennustettavasti ja VAIN ja ainoastaan; universaalia köyhyyttä kurjuutta KÄRSIMYSTÄ ja ankeutta, vankeutta, ja kostoa ja sen janoa ja tarvetta ja kaikkinaista kusipäisyyttä ja puutetta ja asioiden sujuvuuden katkeamisen ja kaiken hidastamista ja vaikeutta ja KAIKEN hinnan kipuamista ylös ylös ylös ja ylös ja vielä ylemmäs ja aina vain ylöspäin. AINA. Muuttumatta.

Ja TÄTÄ te kusipäät finnuiitit kannatatte ja pidätte Hyvänä ja Normaalina !??!


KUOLKAA. Haistakaa itsenne ja palakaa kiirastulessa.


Kiitti.P.s ja tuolle verta nenästään, tahallaan(?!), kerjäävälle vitun kusipäälle madolle tuolla kommenteissa, joka kehtaa ihan pokkana sanoa Jari pihvinaaman tehneen jotakin vitun "HYVÄÄ työtä.."... en tiedä onko tuo "trollausta" vai oletko oikeasti noin Saatanan vinoutunut ja tyhmä ja kusipäinen ja mielisairas ja häiriintynyt ja piinkova psykopaatti mutta sanon että ...wau. Päivän pohjalukemat on jo näin aamusta tehty. Haista mätä vittu ja kuole ja HÄPEÄ. Sama koskee kyseistä INHOTTAVAA vitun läskinaama paskapäätä Jaria jota niin kehut, tekemistään pahuuden töistä ja muiden KIUSASTA. 

Älykääpiöt.


#MitenVOInoinTYPERÄjunttiROTUollaOLEMASSA?!?!


HAISTAKAA VITTU !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti