torstai 3. kesäkuuta 2021

Blaind Chänel (JuyroPliisut)

 Lausutaan Suomlantilaisittain "Blaind Chännel".


"Suomi", eli ne ketkä noista asioista päättää, lähetti Euroviisuihin, maailman typerimpään ja turhimpaan ja äklöimpään tapahtumaan, tuollaisen pussillisen paskaa.

Absoluuttista jätettä.

Vittu mitä roskaa.


#VittuMITÄpaskaa!!?


MITÄ te vitun ääliöt oikein meinaatte ?!?!?! Hei ??!


Esim TÄMÄ ===> https://www.youtube.com/watch?v=twq8O5OGCms on yksi onnistuneimpia ja täydellisimpiä ja khuuleimpia koskaan Finnuiittilässä kuvanauhalle saatuja konserttitallenteita ja joka sopisi täydellisesti Pliisulavalle, mutta ei. Sinne pitää lähettää tuollaisia typeriä vitun nulkkeja. Jotain yhdentekeviä "nevöhööd" huitojia jostain vitun Oulusta. 

Ei löytyny esim Utsjoki-Kevo akselilta mitään räppäriä tjns ? Tai ehkäpä jotain vitun honottavaa junttia Akaalta tjn ?

Mutta Oulusta sentään löytyi, viemäristä olettaisin, tuollaisen paskasakki. Ja hei ! Nyt EI OLE vuosi 2000-2007 eli tuo "rokräp" sölkötys ja umpiPASKA ei ole onneksi enää muodissa. Nyt se on pelkkä "räppi" valitettavasti. Eli on menty käsittämätöntä kyllä vain alaspäin. Pyllymäkeä. Wiiiiii.

Mutta että LAKATKAA  tekemästä VITUN vasurit KUSIPÄÄT, tuota(kin!!) vitun kiusaa suomelle ja suomalaisuudelle an sich, ja lakatkaa lähettämästä jos tuohon vitun dinosaurusten idioottiin teatteriin todella osallistua, tuollaisia aivan karmaisevia paskaläjiä ja vitun noloja typeriä pinnallisia muovisia aivottomia tolloja. Lakatkaa kiitos !!


Ja ÄLKÄÄ yrittäkö toistaa Loordia, kuten nyt yrititte, osoittaen samalla täydellisen silmättömyytenne. Se oli se kerta ja se meni. Se oli sen ajan juttu ja kuriositeetti ja toimi silloin ja siksi, siitä ei tule tehdä tapaa.
Ja yllättävän hyvä tuo Anaatin tuo UMK esiintyminen. En olisi uskonut Fintiaaneista olevan tuollaiseenkaan. Hienoa jumputusta ja en tiä.. jotenkin se vain toimii.

Ei toki mikään suosikki sinänsä mutta ansaitsee kunniamaininnan Suomlannissa.Blaind Chänel.~ Fin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti