keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Sianpaskoista (TAAS)

 


Eittämättä niin, mitä ikinä lie "rikollinen" sitten tarkoittaakin. Mutta HYVÄ, TODELLA hyvä, että olette laittaneet ihan oikean kuvan ^ !!! Kaiketi "froidilaisena lipsahduksena". Eli PAHIN järjestäynyt rikollisryhmä eli Poliisi / kytät tai miksikä niitä kutsuttekin.

Ja jottei kukaan luule niin selvennän että, minä tiedän kyllä miten kirjoitetaan "Freud", minä vain kirjoitan sen noin. "Foneettisesti". Minä teen tällaista, paljon.
Niin, eli  jos totta puhutaan, TAAS, niin ei siinä mitään tyhmänleikkimistä tarvita eli ole mitään selvitettävää: POLIISIkytän SOSIOPAATTIKUSIPÄÄT TAPPOI kyseisen fillaristin. Ne AIHEUTTI sen kuoleman, tämä on HYVIN yksinkertaista. Tässä ei pitäisi olla MITÄÄN monimutkaista ja hämmentävää osaa, vaikka miten tyhmä hölmö olisit.

Jos kytät ei  kiusaisi ventovieraita ja lähtisi huohottavina seinähulluina jahtaamaan(!) toisia esim...liikenteessä, JOKAINEN kyseisistä katastrofeista ja kuolemista jäisi pois. JOKAINEN. Mutta hei.. "kyttiä tarvitaan..."
KYTÄT ja laki on MINUN ja JUMALAN ja TODELLISUUDEN mukaan sitä mitä te tarkoittanette sanalla ja käsitteellänne "laiton". Eli siis jotain mitä ei "saisi" tai PITÄISI olla. Mutta eniwei, miten kuvaavaa Finuiittilästä, kirjaimellisesti väriläiskä !! HAhahaa, ja se pitäisi ilmeisesti hinkata pois kun KYTÄN rutikuiva dorkatollo kusipää paskalärvä niin haluaa. Sillä KYTÄN TAHTO = laki. Ja kuten Luciferin kaikki lapset, kyttä ja byrokraatti / poliitikko olettaa ihan SATAPROSENTTISEN TOTISEN VAKAVASTI ja TOSISSAAN etteä heitä vain totellaan. Niin sosiopaatit ym seinähulluina syntyneet muiden yli valtaa haluavat PAHUUDEN sielut vain toimii. Tämäkään EI OLE miltään osaltaan monimutkainen asia, tämän snaijaa kyllä kaikki jotka haluaa ja tämän kykenee sisäistämään kissakin.


Valitettavasti suurimman osan TEISTÄ, tyhmä jo muutenkin, daiju, on niin totaalisessa umpijurrissa ja niin läpikotaisen kontrolloitu ja VALHEIDEN täyttämä läjä kiinteää paskaa ja alistumista ja hämmennystä ettei se oikein taida upota teihin. Ainakin oletan että olen suht yksin tämän kanssa. Oletan suurimman osan kaikista tämän lukevista salaa hurraavan, ehkä jonkinlaisen vappulelun / viirin kera, poliisi-sika-kytille ja tuntevan jotakin omituisen positiivista joka kerta kun kuulevat PiiPaa-auton menevän ja näkevät sen hienoissa värivaloissaan kiitämässä. Tuhoamaan jonkun elämä.

Idiootit.


"Nii  just ! Hah hah haa, siitäs saat Tuhma Tyhmyri ! Sä oot vaan iha Tyhmä Pää !! Sä et tee ninku joku VITUN ventovieras ärsyttävä kusipäinen YLIMIELINEN omahyväinen sortamisesta ja alistamisesta nauttiva luuseri kiusaajan pelkuri paskahousu-jäykkiskusipää haluu, nii heiiii - sä oot vaa iha tyhmä".


Ei. Itse asiassa asia on kuin onkin täysin toisinpäin, SINÄ olet aivan abysmaalisen aivoton typerä tollo kusipää joka on niin syvässä Matrixin painajaisunessa ettei ymmärrä alkuunkaan edes olevansa moisessa tilassa.

Mutta enihuu. Pommittakaa kytät.


#PommittakaaPOLIISI!!


(Tuo voisi olla hieno T-paita !!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti