keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

"Nykyaika™"

 https://www.youtube.com/watch?v=Srdz4WxG1OI&ab_channel=PaulJosephWatson


Jär-kyt-tä-vää.Jos otetaan mahd. rauhallisesti niin ...ensinnäkin, katsokaa ^ omalla  mielenterveyteenne liittyvällä vastuulla, ja minäkin jouduin katsomaan varmaan 80 % ilman ääntä, en halua noiden mielisairaiden vitun kusipäiden rääkyviä hulluja ääniä kiertelemään päätäni ainakaan yhtään tämän enempää. Ja toisekseen... PAHINTA kaikessa on että jopa ennen niinkin järjellisessä suomessa on tuon sosiopatian etäispäätteitä ja kaikkia älykääpiöitä ja paskahousuja ja kusipäitä ja hysteerikoita jotka Maahantuo tuota hulluutta tänne.


Vittu NYT on kirveellä töitä kuten sanotaan !! Totisesti.


Ja tajuattehan te Lauman Käpyaivot että tuo Tohtori Kuolema on ITSE VASTUUSSA koronasta ?!?!?! Se on sen yksi pääRAHOITTAJISTA ja mukana tutkimuksessa kuin Mengele konsanaan, ja te PALVOTTE sitä !!!!!!

HAhahaaaaaaaa, tuollaista rumaa vähäteltävää yhdentekevää nynnynörtti vitun nahjusta jonka tappaisi yhdellä nyrkiniskulla.


Ja kuten näette jos videota selaatte loppuun asti, MITÄ poliisit / kytät ON. Painakaa nyt jo saatanan taliaivot edes SE lanttuunne. Toistelkaa tätä JOKA päivä koko loppuikänne niin aivopesun VALTA ylitsenne saattaa alkaa heiketä:  "kyttä on vihollinen, kyttä on vihollinen..." jne jne jne jne jne ad infinitum.Jär-vitun-kyttävää.

A B S U R D I A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti