lauantai 19. kesäkuuta 2021

Äly(kääpiöiden)Kapina

 Tai Roskaväki Tiellä™.


Kuvankaappaus Sebastian Tynkkysen Youtube Videosta.


Vittu mitä pikku-kusipäitä Kristus mitä idiootteja.

Kuten NÄETTE ^^  siinä on "vasemmistolaisuus" ja  "vihreät" ym ammattikusipäät pähkinänkuoressa; palauttamassa KAIKKIA pelkän NEEKERIN tasolle. Eli hiekkaan ja esiaikaiseen yhdentekevään rutiköyhään mutaan. SIITÄ on kyse K A I K E S S A mitä nuo ^ vitun läskipäät tekee.

Voisiko sitä enää TUOTA ^^ selvemmäksi tehdäkään ?!?!!? Hahahaaaaaaaa.  

Ihan perus Kolmannen Maailman "hökkelikylä" slummi, telttaleiri, rähjäinen paskaväen paskaläjä / leiri / kasa, keskellä tietä. Ja roskia ja lokkeja ja talo suojamuoveissa jne... ei juurikaan näytä joltain vitun Afrikan paskareiältä ? Jollet tietäisi kuvan olevan Helsingistä(!) niin luulen että saattaisit hyvinkin uskoa / luulla sen olevan esim Mosambikista tai Kalkutasta tai kenties ehkäpä Maaplaneetan paskareiästä eli Romaniasta. Tai mistä lie.

Järkyttävää. Kuvottavaa, verta nokastaan kerjäävää. 

Vitun vammaiset idiootit.


Eniwei, aika veto Sebastianilta mennä kailottamaan sinn..hAHAHAHAHAHAhahaaaaaaaaaaaaa LOL..aijaijaijaijaijai.. niin nin mennä kailottamaan sinne keskellä aamuyötä.. hahaa. Aika loistava veto kylläkin. Häiritse häiritsijää ! Sebastianissa on kyllä yllättävän paljon mulkkua ja oikeankinlaista ideaa ja tuollaista ...aktiivisuutta. 


Vittu miten ärsyttäviä rottia.

Ei EDES "keskenkasvuisia" vaan ihan silkkoja KUSIPÄITÄ ja ääliökakaroita. Ja helle tekee typeristä vielä typerämpiä ja levottomampia ja vähä-älyisempiä kuin ne muutoin olisi.

Ei jumalauta vittu saatana sentään.


Ajakaa yli vain.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti