sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

JP "Ana-Fascisti Academia"

 https://www.youtube.com/watch?v=JG46ktmynpE&ab_channel=AwakenWithJP


:)   näin.


Liiankin realistinen video, loistava mutta ei naurata, kuten sanoin se on vain liian realistinen.

AATELKAA että noita saatanan kusiluusereita absoluuttisia pohjasakan ihmisperseitä on OIKEASTI olemassa ja ne KEHTAA Saatanan Saatanat oikeasti ihan pokkana vielä MYÖNTÄÄ kuuluvansa tuohon JUUTALAISEEN / Ryssäläiseen TERRORISTIJÄRJESTÖÖN !!!


Mutta hei, jotkut kehtaa myöntää olevan kommareita ja marxistejakin ja ...siis ylipäätään OVAT sellaisia ! ....Jos jumalauta absurdista puhutaan.


Ja sitten on se mitä en ole tähän ikään mennessä vielä ikinä ymmärtänyt, mutta tämä johtuu siitä että minun tiedetään olevan tietoisuudeltani ylempää tasoa kuin paitsi suurin osa ihmisapinoista, mutta käytännössä katsoen YKSIKÄÄN(!) kissa, eli se että Nazeista / Natseista jaksetaan AINA vain mankua ja niitä manata ja sylkeä ja torua jne jne. Ikäänkuin NE olisi tarinan NE pahikset. Ei suinkaan kommarit ja juutalaiset ja ryssät ja näiden eri yhdistelmät ja sekoitukset ihan ITSE.Vitun ällöttävät idiootit.

Eniwei, nykyään Super-Fasistit (SuFa) on jo osa ihan jokapäiväistä ja arkista "valtion toimintaa" ja "politiikkaa" ja "valtavirtaa" jne.

Kuten muslimitkin.

Miettikää sitä. Jos haluatte pilata tunnelmanne ja päivänne jne.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti