torstai 1. heinäkuuta 2021

Sekalaista Asiaa

 

Jollaista ei oikeasti OLE.

VIHOLLISTEN LISTA. Painakaa muistiin.

Kyttä vs kyttä
Vihollisten kasvattamo - sosiopaattien synnyttämöTotisesti !!!   Nyt on onneksi ihan peittelemätön kuva kerrankin. Siinä se viilettää.


^^ Näin ! Nähkää "Valtion / byrokratian Todellisuudessa"   SINULTA voi ihan täysin tuiki-tuntematon ventovieras KIELTÄÄ asioita !! Kuten esim tuollaista ^^^ junou ?... MITÄ ITSE PISTÄT OMAA SUUHUSI / kroppaasi !!! Tämänkin ne voi mielestää sinulta , kuin pikkukakaralta, kieltää ! Tuost noi vain.
Sellaista on kun on PAHUUDESTA siinnyt kusipäinen komenteleva verta nenästään kerjäävä ääliö kusipää-äpärä.


MUTTA !!! ÄLÄ HUOLI !!! Hyvä Finnuiitti Kansalainen ! Sillä Valtio on SINUN puolellasi ja Aattelee SINUN Parastasi™ ja varmastikkin heillä on tarjota ja sinulla(!), jokin järkevä tai siltä kalskahtava peruste ja syy ja oikeuttava oikeutus ja syy tuolle komentelullesi tyhjästä. Varmastikkin osaat itsekin rationalisoida koko roskan vain..nnngäääÄHHH POIS !!
Hus pois siitä !! Ei sinun tarvitse tuollaista sietää eikä totisesti(!) VAIVATA typerää pientä Finnuiitin kusipäätäsi miettimällä ja olemalla mentaalisesti / intellektuaalisesti jumalauta AKTIIVINEN !! Hohohohooooooo, eheheiii ! Ei. Ei jeijeijeijeijeijeijeijeijei ! Sen kun oot vaan. Nääs.
Näin asiat sujuu paljon helpommin. Olet varmasti paremmassa turvassa ja Kaaos ja Anarkia jättää sinut Turvaan ja Rauhaan kun tuollainen on ihan Kiellettyä™  !!

***Nääääääiiiiiiin, otetaan iihan rauhassa vaan. Kato......iiiiihan rauhassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti