keskiviikko 23. kesäkuuta 2021

-<>- Koronaoireita -<>-

 Kapteenin Blogi. Tähtiaika 03:36 23.06.2021


Arvoisa Lukija ja Hyvä Kansalainen ja Tähtiliiton Kunnioitettu Jäsen. Joudun ikäväkseni raportoimaan että olen joutunut aluksellamme ilmenneen (mahdollisesti jonkun vihollisen juoni) kulkutaudin tai jopa pandemian uhriksi ja alkanut kärsiä sen mukaisista oireista, jotka vaihtelevat suuresti isännästä / uhrista riippuen.
Kärsin itse mm seuraavista oireista: 

- päänsärky ja huimaus

- ajoittaiset sahalaidat silmissä ja ärtyneet silmät

- ylimääräistä karvaa

- kuulen yliääniä

- oikea käteni alkanut muistuttamaan lepakon kouraa

- Raikkeri vituttaa (entistä enemmän ja lujemmin)

- kuljen useammin kuin ennen, kyrpä tanassa tai lähes tanassa

- en kärsi juuri enää nälkää tai janoa, mutta verta maistelisin mielelläni... ja trooppiset hedelmät kelpaa

- näen idiootteja kaikkialla

Mutta minulla on käynyt vielä suhteellisen hyvin ja oireeni ovat lieviä ja mahdollinen tauti ei-vakava. Toisin on käynyt mm eräällä kadetillamme....mutta siitä ei tässä raportissa sen enemmin nyt. Palaan asiaan jos tarvetta ilmenee.

Voin raportoida tapauksestaan sen verran lisätietoa että kyseinen kadetti (Sillo Molmä) on alkanut riippua katosta (useammin kuin ennen) ja kimittämään sietämättömän kimeällä äänellä ja käyttäytymään muutenkin ennalta-arvaamattomasti ja jopa suorastaan oudosti. Ja myös värisemään sillointällöin.


Olen pohtinut tilannetta num ykköseni, Raikkerin, kanssa ja tullut johtopäätökseen että kyseessä on oltava vanhan tutun ja vakiintuneen Totaalikollektivistisen vihollisemme, ei Borgien, mutta Killisilmien, juoni ja jonkinlainen outo laimean-tehokas hyökkäys ja non-lineaarisen sodankäynnin muoto.

Olen myös tämän johdosta muodostanut tutkimus / iskuryhmän joka ottaa asiasta selvää ja jos tarve ilmenee, ...no... kenties voimme puhua uhan neutralisoinnista, mutta se tarkentuu myöhemmin.

Toistaiseksi tyydyn pitämään miehistön vain elossa ja aluksen kunnossa, ja taudin karanteenissa aluksessa. Kanssamme. Eikä se juuri näy kuin uupumuksena ja väsymyksenä miehistössä muutenkaan.
Vain Dataan ei ole ..ainakaan tauti vaikuttanut.
Päätän tämän lyhyen väliaikaraporttini tältä erää tähän.


Kiitos ja kuittaus.


~ Fin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti