maanantai 28. kesäkuuta 2021

Asian Tila

 "Fiilistelin" tässä ja aattelin jne, ja tajuan aina vain selkeämmin ja selvemmin kuinka KAIKKI käy järkeen. KAIKKI mitä maanpetturit / vasemmistoloiset tuhoajat tekee. KAIKKI.

Jos vain ajattelette kuten asiaa kuuluu ajatella, eli suorana ==> jatkumona ==> sodasta. Kaikki loksahtaa kohdalleen. Aivan KAIKKI.

Ei ole mitään epäloogista.


Vasemmistoksi kutsutaan niitä kusipäitä jotka ovat joko suoraan tai välillisesti ITSE vihollisia eli ryssäläisiä saastoja tjns, ja niitä jotka ovat sekalaisten de facto maanpetturien eli RIKOLLISTEN jälkeläisiä, eli kaikenlaisten "punaisten" ym häkellyttävän kusipäisten häiriintyneiden imbesillien jälkeläisiä.


Näet asia on valitettavasti(!!!!) niin että "neuvostoliitto" eli RYSSÄn rutiköyhä aliapinain kollektivistinen vitun tunkio selvisi sodasta. Ryssä VARASTI meiltä alueita ja merkittävästi ja merkittäviä. Sodasta selvisi myös sekalaisia pelkureita ja pettureita ja sekapäitä. Mitä LUULISIT noiden ja jälkeläistensä NYT tekevän ?! Tässä ja nyt ja par´aikaa ?!?!

Tässä ja täällä, seassamme.


Ne tekee KAIKKENSA tuhotakseen meidät, elämämme, suunnitelmamme, unelmamme, sukumme, perheemme, historiamme, Aivan Kaiken.


K A I K E N
TÄMÄ  on   Jatko-Sota !!!Ps. Suomessa on nyt neekereitä. Suomi on TÄYSIN korbusiaanisen anti-arkkitehtuurin eli sulan hulluuden ja Satanistisen rumuudenrakkauden tuhoama ja raiskaama kammotus. Suomi on menettänyt Itsensä ja sielunsa. Suomi ...on RUMA.

Liian ruma joka tapauksessa.

Tämä on asiain tila ja laita, ja se on kuin joka päivä joku kävelisi ei vain minun, mutta hautani ylitse.

TEIDÄN(kin)  luulisi ....en tiä, tuntevan jotakin. Tjns.Ps. 2  En tiedä tuntuuko kenestäkään muusta tältä, mutta minä tunnen saapuvani kuin johonkin vieraaseen / toiseen maahan jos ja kun käyn Helsingissä. Kenties joku muukin on sitä mieltä että se ON, joka tapauksessa, kuin jokin täysin erillinen ja toinen maa.  Suomi on fyysisesti niin laaaaaaaja ja suuri että se lie sangen lähelle myös totuutta. Nämä meidän alueet ON ikäänkuin pienempiä kokonaisia "valtioita" / maita. Ja Helsinkiä ei oikein koe samalla tavoin suomalaiseksi kuin omia mantujaan.

Saati sitten nykyään tietenkään ja eritoten.

Ja kyllä sellainen nyt jo riittää.

Pistäkäähän porot jalkanne / kantanne maahan, ja uskokaa itseenne nyt kerrankin ihan vain. Älkääkä miettikö liikoja jne.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti