tiistai 8. kesäkuuta 2021

Vuokrakavallus

 Alhaisin VÄÄRYYS aatteli vaan että "mjääh.. haista sä vittu!". SE on se mitä tuossa OIKEASTI sanoo, mutta se on ilmaistu tuolla valehtelijoiden kapulakielellä.


Sitä tässä tarkoitetaan. VuokranOTTAJA saa siis pitää itsellään myös "takuuvuokran" eli eräänlaisen kiristysrahan ja ihmisiä eriarvoisiksi määrittelevän kusipäisen ylimääräisen hinnan, jos siltä tuntuu.


#Suomi=Pakistan

P.s Lisään vielä että vuokrat on nykyään jotain niin käsittämättömän ja ällistyttävän ja absurdin kallista että minä en tiedä mitä siihen voisi enää sanoa. Aivan vitun JÄR-KYT-TÄ-VÄÄ. Te teette mahdottomaksi köyhille ASUA missään. MIHIN luulisitte sen JOHTAVAN ?!...


Ja sanon samalla että kävin tauollani, blogista, mm katsomassa yhtä asuntoa piäkaupunkissa, jota en sitten ottanut ja kaduin kyllä jälkeenpäin, sillä sellaista asuntoa ei siihen hintaan toista tule vastaan. Jumalauta sentään. Olisi kai vain pitänyt ottautua seikkailuuun. Mutta naapurusto alkoi epäilyttää, vähän liikaa "katujätkiä" ja lähinnä ainoastaan MaMuja ja oudon paljon mustaloisia. Ei ALUE lieni syy halpaan hintaan. Uskokaa huviinne, NAAPURUSTOLLA on T O T A A L I S E S T I väliä !!!

Voi olla että väistin luodin niinsanotusti, ehkä kirjaimellisestikin(!?! hahahaa), tai sitten menetin harvinaisen hyvän "diilin". Ehkä molemmat.

Mutta nuo vuokrat on jotain absurdin käsittämätöntä. Jumalauta 1000-2000 € on ihan tavallista Stadissa !!! Jukolauta TUHAT EUROA !!!  Jostain vitun vaatehuoneen kokoisesta paskareiästä, ja siihen komennetaan komentomaassa ottamaan PAKOLLINEN koska sellaista on ilmeisesti olemassa, taivaista alas laskeutuva ja leijaileva PAKKO totella "viranomaisia" ja niiden "säätämiä" lakeja ja muita kidutuksia, niin nin pitäisi vittu vielä ottaa joku "laaja kotivakuutus" mitä olen selannut asuntoilmoituksiakin.... painukaa hei komentokommarit Finnuiitit takaisin Helvettiin mistä tulittekin tämän planeetan yhdeksi viheliäisimmistä vitauksista.

Kiitos.

Ja hei "päättäjät" ja muut vallankiimaiset naurettavat pikkumaiset itserakkaat sosiopaattiset ja myös psykopaattiset pikku-kusipäät: muuttakaa vittu ITSE niihin saatanan puola ja virolaisten ja muiden puoliapinoiden rakentamiin, päin helvettiä tehtyihin, halppis neuvostokuutioihin ja YLI-ylihintaan ja maksakaa ittenne kipeex vielä jollain vitun kotivakuutuksellakin ja kyyhöttäkää siellä ja SÄÄSTÄKÄÄ säästäkää aivan kaikessa, vedestä ilmaan ja liikkumisesta sanoihin ja ajatuksiin. Olkaa olemassa niin himmeällä taustaliekillä kuin vain äärimmilleen venyttämällä mahdollista. Ja antakaa takuu-kiristyshynä sille ahneelle paskarotalle eli vuokranOTTAJALLE. Hankamäki tuon sanan toi esiin, ja ihan tasan oikeassahan hän on, ne on OTTAJIA, ei mitään vitun "antajia". Ne OTTAA, ne ei ANNA. Ihan kuten "oikeuskin" on oikeasti rikollinen VÄÄRYYS, mutta häikäilemättömät osaavat käyttää sanamagiaa jolla uhri eli SINÄ, hämmentyy.


Minä en ole hämmentynyt, SE on yksi ero meidän välillämme.

(Ainakin mitä näihin asioihin tulee)

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti