tiistai 8. kesäkuuta 2021

Sakoista...

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/28295d2a-b087-4842-859d-a5a2b0882521


KAIKKI "sakot" on SYNTIÄ kuten KAIKKI "korko"kin. Ei tässä ole mitään moniselitteistä. Te olette KUSIPÄITÄ ja kusipäiden hännystelijöitä. SIINÄ on asian koko kuva, ja oikea laita.


Haistakaa kaikki vittu !


Te olette KAIKKI VÄÄRÄSSÄ KAIKESSA.

Ettekä suostu ottamaan "ulkopuolista infoa vastaan".  Näin tyhmä ja jästipäinen AINA tekee, KUNNES sitten saa silmilleen ITSE.

Ja kommenteissa niille idiooteille jotka jumalauta haluaisi muuntaa jopa jo "sakotkin" jumalauta vankeudeksi ja "palloksi jalkaan" jne... ei jumalauta ..pyörryttävää julmuutta, järkyttävää AJATTELEMATONTA ja aivan undulaatin tietämätöntä pahuutta, suksikaa Saatanat vittuun ! Vitun ällöttävät kyttäfanit pikkunilkit paskapussit.

Jumalauta miten sielutonta ja häiriintynyttä paskaväkeä.

Taaskin, vaikka aika vitunmoinen klishee on näin joutua sanomaan, mutta hei, ihan OIKEASTI, teille ON. JO. OMIA. MAITA. Teille olisi jo VALMIIKSI haluamanne valtio, esim siinä Etelä-Korean yläpuolella, kartassa, se paskaläjä. Muuttakaa sinne. Siellä on Toteltava ja Kuria ja Järjestystä ja Kyttää ja Valtiota ja Herraa ja Rouvaa ja TIUKKAA pipoa ja Jäykkyyttä yms, kaikkea sitä alkeellisen paskapään kuten te, diggaamaa Helvetin piirrettä.

Menkää ja ALISTUKAA !


Vitun vaaleat muslimit.


Kuolkaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti