sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

Kusipäinen HÄIRIKKÖ

 Hei vitun paskanilviäinen ÄLLÖTTÄVÄ idiootti: vaikka oletkin ihan vitun SUPERruma ja INNNNNHOTTAVA vastenmielinen ärsyttävä paskaläjä ja läjä haitallista vitun tautista kusipäätä paskaa ja katkera ja tuohtunut ja  näin päin pois, se ei anna sinulle oikeutta mitätöidä MUIDEN oikeutta. Tämähän on tunnetusti "vasemmistolle" aivan täysin MAHDOTON asia käsittää, mutta vain siksi että olette ällöttäviä ja vastenmielisiä rumia kusipäisiä ääliökakaroita ja mielisairaita satanistisia rääpäleitä, ei, EI, oikeuta teitä kävelemään muiden yli ja määräilemään muita.


Mutta nyt saatiin sentään jo ihan "huomautus" aikaiseksi !! Naaaiiiis.

"Pritti Kuud" kuten se yksi vammaiselta näyttävä juntti-suomilikka siinä juutuubkanavallaan aina sanoo. Aivan järisyttävän huonolla eNkLanNin  KeeleLläÄn.


Tuo on muuten ruman NIMINENKIN vitun kusvottava kusipänen Suomilehmä ^^^. Tod.Näk kotoisin 70-luvulta kuten KAIKKI mikä on RUMAA ja ällöttävää, vastenmielistä ankeaa ja rienaavan karmivan kuvottavan naurettavan typerän imbesillin ILJETTÄVÄN huippukamalaa. Minä teeskentelen yleensä ettei sellaista aikakautta ole edes ollut. Oli vain 60 luku ja siitä seurasi ihmiskunnan eli Valkoisen Lännen kaikkien aikojen khuulein ja PARAS luku eli "kasari" eli 80-luku. Siinä ei ole tai ollut välissä mitään.

Ja jos olisi ollut, sieltä on myös RUMIMMAT nimet koskaan ikinä missään, kotoisin.


Ei kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti