torstai 24. kesäkuuta 2021

Valkoistenvastainen Rasismi™

 https://www.youtube.com/watch?v=m8y_QzvQTa0&ab_channel=PaulJosephWatsonOlette te vittu kusipäitä ! Vasurit ja JOKAiikka joka "suvaitsevana" itseään pitää, ja Maahanmuuttomyönteisenä™. Olette niin alkeellista paskasakkia etten pidä teitä edes hyönteisenä.


KU-VOTTAVAA !


Jumalauta että on Suuri Maailma seonnut !! Tai sen on JUUTALAINEN ihan tahallaan SEKOITTANUT, ei se itsestään sekoa.


Nyt jos voisitte kaikki ottaa ne Tyhmänlasit silmiltänne ja alkaa nähdä juutalaiset juuri sellaisina OKSETTAVINA kuvottavina SAATANAN satanisteina tuholaisina terroristeina mitä ne ON, niin hei... olis ihan jees. Ja aika kiva ja näin.

Jutkut ei ole KENENKÄÄN ystäviä tai liittolaisia tai mitään valittuja tai erikoisia tai erityisiä, ainoastaan häikälemättömän rikollisen luonteensa voisi katsoa olevan jo poikkeavan ärsyttävä ja Saatanallinen, mutta mitään MUUTA erityistä siinä kusipäiden häiriköiden mielipuolten imbesillien RODUSSA ei sitten olekaan.

Oppikaa tämä nyt jo jukolauta perkele.

Minua ei kiinnosta kilin vitun vittua mitä Haliwuud on teille "opettanut" tai YLE tai muut nynnyt  juutalaisten nuolijat propagandistit ja keskinkertaiset tietämättömät valehtelijat ja nyhveröt, TOTUUS on se mikä se ON ja se on se mitä minä seuraan. EN teitä.


Jos eläisimme maailmassa missä "media" on jotenkin "kansansa" puolella tjns, rehellistä tjns, ne RAPORTOISI päivittäin JUUTALAISTEN ja NEEKERTEN ja MUSLIMIEN     P A H U U D E S T A ja myötähävettävästä alkeellisuudesta ja primitiivisistä tavoista ja taudeista ja tyhmyydestään ja rumuudestaan ja VAROITTAISI pysymään niistä mahdollisimman KAUKANA. Mutta mitä sen sijaan saamme ?!?!

PÄÄÄTELKÄÄ ny VITTU saatanan taliaivot idiootit tollot siitä jo jotain.

Vitun ääliöt kusipäät saatana.


JOKAINEN kuollut / raiskattu / muuten vain tuhottu ja köyhdytetty ja syrjäytetty ja mielipuoleksi tehty ja nöyryytetty valkoinen on TEIDÄN KÄSISSÄNNE, teidän uhrinne. Olette ihan tikkusuoraan osasyyllisiä ja VASTUUSSA, kun sitä sanaa Saatanan lierot niin diggaatte käyttää ja heitellä ympäriinsä, ikäänkuin ymmärtäisitte moraalista tai vastuusta tjnms ylipäätään yhtään-vitun-mitään vitun mädät paskapussit.


NYNNYT !
Hei, tää on aika selvää ==> me olemme SODASSA.


Ja jos näkisitte asiat niinkuin ne ON, kaikki olisi aika helvetin SELVÄÄ ja hyvin selkeän yksinkertaisesti havaittavissa ja nähtävissä, ja Mörkö EI mene pois vain siksi että leikit ettei sitä OLE tai ettet näe sitä. HELPOTAT vain sen työtä.

Ja se SYÖ SINUT, meik nou misteik abaut´thät.


Mutta että vittu jo on mennyt ABSURDIKSI.  En olisi uskonut pahuuden tekevän ihan NÄIN häikäilemättömiä ja suuria ja JAAAATKUVIA(!!!!!!!!!)  siirtoja ja näin tuhkatiheään tahtiin. Tauotta. Nyt totisesti on Loppupelin  tunnelmaa ja sellainen "fiilis"  että "illuminati" eli vasurit + jutkut + kytät + valtio / poliitikot ym, on tekemässä sen mitä luulevat Lopulliseksi Siirroksi.


Ja MUISTUTAN että juutalainen INHOAA ja kahdehtii valkoista, ME olemme niiden mielestä NIIDEN paikalla, maailman ykkösinä, ne haluaa meidät POIS. Tässä ei ole mitään sijaa mielipiteille ja selvityksille ja sölkötyksille ja tyhmien muulien märehtivälle mylvinnälle ja puupäiden jaarituksille, it is what it is.
HERÄTKÄÄ !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti