lauantai 26. kesäkuuta 2021

Kytän Tuomio

 ....on sen verran vaikea edes kuvitella mitä tuohon sanoa että koitan pysyä tyyyyyyyyyyyyyyyyynen viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileän viileänä ja rutikuivan faktuaalisen asiallisena, ja sanon vain että...mmm...

OKSETTAVAA. Vaikka en kyttää puolla mielelläni, mutta tässä tapauksessa tuo kyseinen kytänpaska ei tehnyt kirjaimellisesti YHTÄÄN. MITÄÄN.

Eli Amerikka on uponnut Marxistijuutalaisen SAASTAN käsissä siihen tilaan jossa se tuomitsee yhden VALTION oman kansanvastaisen armeijansa jäsenen, yhdentekevän ja triviaalin rikollisen neekerinpaskan kuoleman takia ...aivan epätodellisen piiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkääääääään kidutustuomioon. Mikä "vankila" tuomio siis on, se KIDUTUSTA suoraan Jurakaudelta / "keskiajalta", se on se mitä se on, sitä se ON. En ole ollut, jottei joku undulaatti tulkitse tätä niin, kuten taukoani, mutta osaan ajatella ja ymmärrän asioita ja osaan "fiilistellä" ja mietiskellä ja tarkkailla ja totean asioita abstraktioiden perusteella jne jne, eikä ole kauhean vaikeaa päätellä minkälainen "kokemus" on "vankila". Se on nöyryyttävää ALISTAVAA emaskuloivaa ja infantilisoivaa KIDUTUSTA, sitä se ON. SE on se mitä se on. Se sitä, sitä se on, se on sellaista ja sitä. Se on se mikä ja mitä se on.


Mutta kuitenkin, tuo typerä kusipää nekru tukehtui vetämiinsä huumeisiin ja ilmeisesti johonkin vitun naurettavaan hysteerisen hepuliinsa ym, EI siihen 20 kilon painoiseen yhdentekevään kyttään alaselkänsä päällä. On kuin joku Bull Rumilus makaisi maassa kähisten ettei saa henkeä, kun joku on asettanut bataatin alaselälleen. Eli ihan yhtä SUPERnaurettavaa julmaa sontaa kuin KAIKKI vasemmisto-kommari-marxismi-juutalaisSatanisti paska.


VAIN koska te SIEDÄTTE tätä. Se on se AINOA syy. Ja M I K S I te siedätte ?! Tämä on TRILJOONAN taalan kysymys. Minä TIEDÄN mutta tiedättekö itse ?

Se on itse asiassa kuten sangen monasti kaikki on, aika naurettavan loogisen yksinkertaista ja silkkaa turhuutta ja umpityperää.


Eniwei, se VIESTI minkä tuollainen epäinhimillinen kidutustuomio KYTÄLLE, antaa, on paitsi Anarcho-Tyrannia ym mutta se että jos vain VAADITTE tarpeeksi AGGRESSIIVISESTI, me nynnyynnymme ja teemme TÄSMÄLLEEN kuten käskette ja vaaditte ja oletatte ja annatte ymmärtää ja odotatte, eli valtio näytti kaikille "keskiluokkaisille" ja "työväenluokkaisille" eli lähinnä VALKOISILLE, rumaa nyhverön SAASTAN paskaista pelkurinpersettään ja päästi tuhannet SUPERFASISTIT vasemmistokusipäät ja alkeellisen apinaneekerit yms viheliäiset Saatanat kuin koiran veräjästä ja kera kehujen, kiitosten ja ylistyksen ja maksettujen takuurahojen yms, ja sitten paskansi oman kyttänsä päälle.

HAhahaa ette te vittu kovin seinähullun nurinkurisen ultrakusipäisiä Saatanan Saastoja ole ?!

WAU.


Ai miin... W A U
Hei oikeiston absoluuttiset hönöt taulapäät; OTTAKAA OPPIA !!!


NOIN   runnotaan   V Ä K I S I N    Tahdon Voitto™   kotiin.


Noin se käy, on aina käynyt, ja vasemmisto handlaa tämän.Te ETTE.Te olette HÄVIÄJIÄ.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti