tiistai 8. kesäkuuta 2021

"Kaupunkisuunnittelulle" MUUTOS

 https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/attekaleva/stoppi-ideologiselle-kaupunkisuunnittelulle/


No joo. Vaikka kyseinen mulkku onkin joku helvetin K-lainen niin tuohon kirjoitukseen voi mennä mukaan säestämään, että kyllä, näin ON, sille ON tultava STOP. Kuten KAIKELLE vasemmiston ihan TAHALLISELLE ja TODELLA(!) päämäärätietoiselle tarkoitukselliselle myyräntyölle ja julmalle viheliäiselle SABOTAASILLE. Sitä se aivan  KAIKKI   on. Jos vain voisitte ymmärtää ja HYVÄKSYÄ tämän niin päästäisiin ihan siltä seisomalta alkuun.

Mutta jos leikkii tyhmää ja työntelee ongelmaa kepinnokalla aina vain kauemmas... pahuus SILLÄVÄLIN pysyy itse "agendassaan" ja saa VOITON toisensa perään, toinen toisensa jälkeen, heti ja jaaatkuvasti.

Joten olisiko aika HERÄTÄ ja lakata leikkimästä yhtään typerämpää kuin oikeasti ON ?!?!


"Vihreät" on RIKOLLISorganisaatio ja tämä  T I E D E T Ä Ä N !!!! En tiedä...ehkei asia sitten ÄRSYTÄ ja TURHAUTA aivan seinähulluuteen asti, ketään teitä muita, mutta minua se raivostuttaa ja oksettaa sekunnista toiseen, ja en saata kuin ällistellä että KYTÄT, kappas perkele, jotka on niiin niiiiiin sellatteita...mmmm... mitäs ne nyt o... ?.. "oikeamielisyyden sotureita" vallan ! Hah.. ? HAHAHAaa.. niin nin NEKIN TIETÄÄ "vihreiden" olevan de facto VIHOLLISTEN RYHMÄ keskuudessamme ja de facto pahoja ja tahallisen juonittelevia RIKOLLISIA, ja SIIIILTI !! Silti, eivät käy pyydystämään niitä. NÄIN "toimii" järjestelmänne. Muttei tämä minua yllätä, minä yritän vain HERÄTELLÄ KAIKKI jotka mihinkään tekstiini ikinä tulevat törmäämään. 

Näin se NIMENOMAA TOIMII. Niin syöpä toimii, näin se vaan on ja menee. "Vihreät" jos joku ei tiedä, perusti aikanaan ihan OIKEAT  de facto Nazit ja Kommunistit yhteistyössä(!!) tarkoituksena yksinkertaisesti TUHOTA - MURTAA - ja lopullisesti ja täysin MURSKATA "Läntinen Maailma". Siinä se kaikessa yksinkertaisuudessaan, eikä siihen mitään tuon enempää tarvi lisätä ja siitä mitään enempää tietää. Kuten Raamatussa taitaa jo sanoa, "hedelmistään puu tunnetaan". Ja toinen sitaatti jota en ollutkaan muistanut mutta johon törmäsin, taas sana "törmätä" (!! ja samassa kirjoituksessa!!), niin nin mihin törmäsin kai tuubin kommenteissa juuri jossain, kuuluu niin että "hän joka on petollinen / ahne pienessäkin, on petollinen / ahne myös suuremmissa (asioissa") !!!! Aivan loistavasti sanottu ja TUOTA kannattaa jo vähän ninQ soveltaa ja miettiä ja se M U I S T A A   aivan  AINA, aivan tauotta, täysin heltymättä ja häkellyttävällä piinkovalla keskittymisellä, koko elämänsä, sovella sitä JOKAISEEN ja kaikkiin ja KAIKKEEN !!! Se on siinä se. 

Se kuka on paskapää pienessäkin ... on TOTISESTI sitä myös suuressa !!!! Kai tämän nyt jo sanoo järkikin !??!?

Kusipää on näet... KUSIPÄÄ !!    Eikä yht´äkkiä, Maagisen Ajattelun sallimalla taikaiskulla, muutu joksikin Kaikkien Kaikkia Hyviä Yhteisiä Asioita Kunnolla ja Rehellisesti ja Kelvollisella Tavalla Ajavaksi Pyhimykseksi, tultuaan "äänestetyksi" ja valittua täysin aivottoman pelokkaan mistään mitään tietämättömän häpeällisen turvenuijan,  tyhmän Finnuiitti-muulilauman määkimillä "äänillä" johonkin VITUN "virkaan". Jukolauta TAJUTKAA ny VITTU jo tyhmemmätkin naiviit Perkeleen ääliöt perslävet TÄMÄ  !!!

Mutta eniwei, "vihreät" eli kommunismin PUNAISET tekee ihan TAHALLAAN aivan KAIKKENSA ja vähän päälle, jotta Suomi ja Helsinki ihan ensimmäisenä, tuhoutuvat SELLAISENAAN joka tapauksessa, mieluiten ihan vain... junou ?... tuhoutuvat. Jolloin kyseiset mätäpäät paskarotat aikoo kai komennella sauhuavia raunioita ja syödä, kuten hipit ym älylliset kääpiöt haluaisivat jo NYT meidän kaikkkien syövän, jotain vitun pahvia ja ehkä maksimissaan sen lisäksi pilahvia, ja kittaavan kai omat kusensa jottei planeettaan satu tjns. HAHahaa vitun idiootit ! HAHAaaaaaaaaa.

Kyseessä on seinähullut ultratyperykset pikkusieluiset pienimieliset pikkumaiset megaKUSIPÄÄT kuten on ihan AINA kun kyse on vallasta, se vetää VAIN senlaisia ja sellaisia puoleensa, se ei ole monimutkaista, se johtuu siitä. Niistä ja sellaisista on kyse. Sellaisista jotka eivät kelpaisi edes roskiksen vartijoiksi, mutta kuitenkin TE vitun älykääpiöt KUSIPÄÄT "äänestätte" ja kaikin kusipäisin häpeämättömin keinoin autatte asiaa ja niitä, jotta voisivat toimia "Valtakunnan Päättäjinä". 

Mitä tuohon voi enää sanoa.Summa Summarum: Suomlanti ON JO ihan tupaten täynnä RUMAA ankeaa aivan Saatanallista ja absurdin KAMALAA, ja minä TARKOITAN näitä sanojani hyvin tarkkaan(!), aivan vitun ABYSMAALISEN kuvottavan tunkahduttavan ja tunkkaisen ankean HIRVITTÄVÄÄ ANTI-arkkitehtuuria. Sitä ei kaivata enää Y H T Ä K Ä Ä N neuvostokuutio-persläpeä lisää !!! Ja ne KAIKKI sanotaan... 90 lukua ennen ja aiemmin tehdyt, on PURETTAVA . HETI !!! Ne on purettava niin TOTAALISESTI ettei mitään ole ikinä niin juurittu ja raivoisasti temmottu ja revitty !! Ei edes jutkuja Nazi-Saksassa, lattian alta junanvaunuun ja leirille. Ei edes SE saa vetää sille purkuvimmalle vertoja mikä tulossa ON ja on OL-TA-VA !!

Tästä EI SAA eikä tule tinkiä YHTÄÄN !!!!! Tätä en voi kyllin korostaa. Tästä EI  SAA vitun "oikeisto"nynnyt  TAIPUA YHTÄÄN. Ei minkäänlaista pakkia, ei MITÄÄN muuta kuin ihan kuten Hitler-setä sanoi ja ookasi ja neuvoi ja mitä vasemmisto aivan häkellyttävän kuuliaisesti, ja MENESTYKSELLÄ(!!), soveltaa sanansta sanaan, verbatim, tänä päivänä, eli "vihollista ei tule KUUNNELLA vaan päälleen vain HUUTAA ja pitää olla vain härkäpäisen päättäväinen ja yksisilmäinen ja omata hyvin selkeä ja yksisilmäinen YKSI tavoite ja ajaa sitä absoluuttisella päähänpinttyneellä totaalisella päättäväisyydellä" jne jne. Ei ihan täysin sanatarkka mutta sain sillä "pointtini" varmasti perille, mahdollisesti tätä lukevaan koiraankin. Hauhau ja wuff, jos tätä haukkukin lukee. Mutta eniwei, Hitlerin neuvot ja strategia on auttaneet VASEMMISTON absoluuttiseen ja totaaliseen "hegemoniseen" asemaan ja valtaan. Mutta hei; se oli itse HITLER !! Se EI OLLUT tällaisesssa tyhmä tai väärässä. 


Jos saan aikaiseksi ja jaksan, minun on kaaaauuan jo pitänyt tehdä kirjoitus / esitelmä siitä miltä suomen TULISI näyttää ja antaa sellainen visio teille, mutten tiedä kannattaako sitä anonyyymina vain lahjoittaa kaikille, sen joku vitun liejurotta vain omii ja tulee sillä kuuluisaksi ja ottaa ihan pokkana kunnian itselleen. Se läski ämmähän jo ehdotti MINUN ideaani suomen "avaruusohjelmasta". Haistakoon vitun. Tosin ei se mihinkään TOTEUDU eikä teillä ole siihen OIKEAA aitoa visiota kuten minulla olisi ollut. Mutta eniwei, Helsinki on suurelta osin purettava ja kaikki virheät heitettävä sorakuoppaan tai tyrmään tjns.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti