torstai 22. kesäkuuta 2017

Kytänpaskat Dominatrixeina

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706212200224704_u0.shtml

Mitä minä jukolauta sanoin !?!? Jo kauan sitten !?....
Taisin sanoa tämän...

...olevan "Viranomaisten" ja kyttien ja "Valtion" yms LUCIFERIN LASTEN mielestä "Kansalaisen" ihannetila.

Mitenkä NYT suunne pistätte ?

Saatanan vitun Perkeleen kusipääkytät !!

Tuo on täsmälleen se mitä KYTILLE ja lakienlaatijademoneille ITSELLEEN TULISI tehdä. Mutta "mikäpä pahan tappaisi" ?!


Mutta aivan mahtavaa ja loistavaa että ovat saaneet ainakin "noottia" toimistaan. "Kansaansa" VASTAAN. Kuten AINA ja iäti.
Silti te imbesillit elätte jossain haavemaailmassa jossa KYTTÄ PUOLUSTAA SINUA ..........joltakin ?...En osaa sanoa MILTÄ ihan exäktli, mutta joltain mitä ehkä saattaisi tapahtua jos kyttiä ei olisi.
Ehkä liukastumiselta tai joltain.

Ja kuten arvata saattaa, ilmestyy kommenttiosastoon joku vitun pikku demonijyrsijä-näsäviisas iskän pikku paska vollottamaan jostain vitun "vapaasta kasvatuksesta". Hei; haista rutikuiva sieluton ja alistunut, tylsä ja mitätön äijäkäppänä vittu !
Vitun vanha roska.


Mutta kuinka fiksu sitä voikaan kukaan nimeltä "Keijo" olla ?!
Ai nou. Ei kovin fiksu.


Uskomatonta sado-masokisti seksuaali"fantasia"-domina paskaa kytiltä !! Ihan oikeasti jo melko USKOMATONTA !! SUOMESSA !!

H Ä V E T K Ä Ä !!!

Ei teille ole IKINÄ sattunut tulemaan totuus mieleen, jokin näin perustavanlaatuisen YKSINKERTAINEN; jos lähes KAIKKI "hangoittelevat vastaan" siihen mitä heille teette, ehkä se mitä TE TEETTE on yksinkertaisesti VÄÄRIN ja luojaa ja sen "lakeja" ja kaikkea hyvää ja kunnollista ja muiden kunnioitusta VASTAAN ?!?! Ehkä siis toisinsanoen, TE, olette niitä "rikollisia" ?!
Ei TÄMÄ ikinä käy mielessänne ???

Ehkei pidä jästipäisen jäykkäniskaisesti toimia luonnonlakeja ja olemassaolon syvimpiä periaatteita ja ihmisyyden alkeita VASTAAN, aktiivisesti, ja tunteetta kuin Terminaattori. Ehkei pidä käy asioiden luonnollista "luonnonjärjestystä" vastaan, siksi että jotkin piinkovat kusipäät Vapaamuuraritemppelissä on kirjoittaneet oikein PAPERILLE(!!) mielipiteensä siitä miten muiden tulisi elää ja olla ?!?!
Ei TÄMÄ ikinä juolahda mieleenne ?!


Ei tietenkään koska olette typeriä kuin villakoira. Tai pitbull ehkä paremminkin.
Sitä ei ainakaan ylimääräinen tietoisuus rasita !


Kyttien mielestä on reilua ja kunnollista ja Hyvää ja Oikeanlaista Käytöstä......no piti laittaa tähän vertauskuva mutta sanotaan vain että "käyttäytyä kuten he käskevät".
Paljolti kuten seksuaalimurhaajatkin ja kaikki raiskaajat ja ryöstäjät yms. Ne antavat KAIKKI ja AINA samat "mahdollisuudet" kuin kyttä; alistu tai kärsi seurauksia. Jotka määrittelee.....joku jossakin. Sillä on "oikeus".
Se vain sai sen jostain.....syntyi kai sen kera, mitä siinä kyselet ? Haluatko linnaan !?

Piti vertauskuvana käyttää lentopalloa. Kyttien mielestä siinä ei ole mitään hämärää PAKOTTAA kaikki, sähkölamauttimen pampun aseen ja kaasu-suihkeen metodein, pelaamaan lentopalloa. SIINÄ on KOKO "lakijärjestelmän" "hienous" ja todellinen olemus pähkinänkuoressa.


HERÄTKÄÄ NYT JO PERKELE SENTÄÄN !!!


Hoi Polloi.


Kyttien näyttää olevan kovin vaikeaa erottaa HEIDÄT ITSE ja KAIKKI MUUT. Jos SINÄ TARVIT kainalosauvoja, se EI milläänmuotoa tarkoita että MINÄ tarvitsen !!!
Lue tuo niin monta kertaa kuin tarve vaatii, jotta se uppoaa tyhmään vitun rotankalloosi saatanan typerä kusipäinen mielisairas ja häiriintynyt kovanaama-kakara.
Ja painu sitten vittuun tai takaisin Helvettiin."Poliitikot" ja kytät on yksi ja sama asia; hyödyttöminä ja ylenpalttisina syntyneitä älyllisiä kehareita ja totaalisia kiusaajia ja loisia, jotka sitten kuten "rikollisetkin" eli MUTANTIT, kostavat oman kurjan syntymänsä, parhaan kykynsä mukaan, kaikille muille ja koko ympäristölleen. Tehden elämän mahdollisimman alisteiseksi ja sieluttomaksi ja Standardinmukaisen kurjaksi.

Molemmat ovat myös legendaarisia paitsi moraalittomuudestaan ja hävyttömästä sosio / psykopaattisesta katumuksettomuudestaan ja hävyttömyydestään, myös demoneille ja minisieluille tyypillisestä Vakavuudesta. Tai "huumorintajuttomuudesta", joka tarkoittaa siis ÄLYN ja TIETOISUUDEN pienuutta ja sen kokemusmaailman nuivuutta ja rajallisuutta. He TYKKÄÄVÄT "Virallisesta Vakavuudesta", josta kaikki joilla ei ole "sinut itsensä kanssa" oloa, tykkäävät.
Se tuo heille turvaa. Tai sen illuusion.

He ovat myös täysin lauma"sieluisia" eli kollektivisteja eli kommunisteja eli vasureita eli itse Perkeleitä ja perin yksinkertaisia ja mielikuvituksettomia ja TODELLA TODELLA TODELLA olettelevia.
Ja TE vitun hoi polloin apinaidiootit menette niihin OLETUKSIIN mukaan, kuten nyt käyttäessänne käsitettä ja sanaa "v*hapuhe" ja täten TE LUOTTE sen mitä he "tarjoavat".
Tämä johtuu siitä että te ette a) ymmärrä mistään mitään ja b) te pelästytte helposti ja syyttä suotta ja c) sanoinko jo että "koska olette tyhmiä" ?

Ja siitä ILLUUSIOSTA, jonka alkuperää en osaa tällähetkellä nimetä ja sanoa, että TE olisitte jotenkin OSA "päätöstentekoprosessia" ja "valtiota" ja "lakeja ja kyttiä ja viranomaistoimintaa ja byrokratiaa ja politiikkaa" ja kaikkea muuta Pirun ja juutalaisten ja tyhmimpien naisten juonittelua ja manipuloivaa toisten elämän tuhoamispeliä.
En tiedä totisesti MIKSI te luulette siihen liittyvänne, mutta luultavasti tämän takia; olette älyllisesti laiskoja.
Ja myös yhtä kyvyttömiä.
Siitä se johtuu.
Mutta olkoon nyt TÄLTÄ ERÄÄ.Tai no, P.s


"Euroopan neuvoston kidutuksen vastainen komitea (CPT) teki tarkastuskäynnin Suomeen syksyllä 2014. Komitea suositteli, että Espoon poliisivankilassa käytössä olevan vuoteen käyttö pitäisi lopettaa välittömästi.

Eduskunnan oikeusasiamiehen kanslian esittelijät tekivät vankilaan tarkastuksen vuonna 2016, jolloin kävi ilmi, että vuode oli edelleen käytössä."
"Suomi" pähkinänkansissa.

Haistakaa lantapäät Valtionpalvojat Pirulaiset vittu ja kuolkaa.

Tai eläkää, sehän se PAHEMPI on, mutta koska ette USKO siihen sillä ei ole mitään väliä.
Nauttikaa tästä "ainoasta" elämästänne ja kiusatkaa "sydämenne" kyllyydestä !!

Ei se vastaan tule minkä taakseen jättää !!AHAHAhaaaaaaaaaaaaaaaaaa... lepo vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti