tiistai 6. kesäkuuta 2017

Sam Heedbäristä taas (06.06.2017)

Tuli tuossa eilen mieleeni joten kirjoitetaan ylös.
Täältä Valmiushytistäni.

- Sami Hedberg.


Juuri kun se tuli mieleeni, oli siitä myös jokin juttu iltalehdessä, se on lähdössä kiertueelle ja sitten kai keikatauolle. Eli ehkä se itsekin tajuaa jo lähinnä vain munanneensa itsensä ihan totaalisesti ja täydellisesti ja kaikenkattavasti, ja yrittää tällä manööverillaan "ovelasti" ikäänkuin peitellä typeryytensä ja häpeällisen Hybriksensä jälkiä ja olla ikäänkuin "..eeeeiii tässä ...mitn....emmä mitään ständappia edes o ikinä kokeilukkaan....te vaan MUISTATTE niin !! Te vaan MUISTATTE NIIIN !! TEIJÄN MUISTI ON VÄÄÄRISTYNYT!!" ja ehkä hän aina näin sanoessaan, paitsi itsekseen, ihmisille, pyörittelee jotain "hypnoottista" taskukelloa heidän näkökentässään.

S A M I   H E D B E R G

Näkyykö muuten, ennenkuin jatketaan, niin tuossa ylempänä tuo "SAMI HEDBERG" ??!? ^^  NÄETTEHÄN TE NYT VARMASTI HEEDBÄRIN SAMIN ?!?!?!
Sami Sami Sami Sami.
Sami Sami Sami Sami. Sami Sami Sami Sami. Sami Sami Sami Sami.
Sami Sami Sami Sami. Sami Sami Sami Sami.
Sami Sami Sami Sami.
Sami Sami Sami Sami. Sami Sami Sami Sami. Sami Sami Sami Sami.
Sami Sami Sami Sami. Sami Sami Sami Sami.
Sami Sami Sami Sami.
Sami Sami Sami Sami. Sami Sami Sami Sami. Sami Sami Sami Sami.
Sami Sami Sami Sami. Sami Sami Sami Sami.

-

Niin, eli.
Sami Hedberg EI OLE HAUSKA. SIINÄ on nähkää se sen ongelma. Mutta se sekä HALUAISI olla, että TOIVOISI olevansa ja mikä traagisinta; se LUULEEKIN kai olevansa.
Hauska.
Mutta Sami ei ole hauska, Sami on vähän sellainen ....pelkkä ISO höhlä. Sellainen koohottava ja hikoava lihava tyyppi joka on ehkä välillä vähän huvittavan näköinen ja ehkä jopa omaa välillä jotakin ylimalkaista viihdyttävää tai "viihde" arvoa.
Mutta HAUSKA se EI OLE.


Tämä kaikki, mitä olen kyllä toistanut ja märehtinyt ja jankuttanut Blogissa USEIN(!!) -kuin "poliitikko" harjoiteltuja ja myös spontaaneita valheitaan-, tuli minulle mieleen sellaista kautta että, mieleeni vain pulpahti se pieni pätkä siitä jostain ohjelmasta tjns missä se vei sen yleisön seasta joitain nuoria sinne johonkin grillille syömään.

Minä ihan repesin sitä ajatusta ! Vittu että minä nauroin SITÄ !! HAHAHahaaaaaa.
Monastikko muistaaksenne, on joku OIKEA KOOMIKKO ja oikeasti HAUSKA IHMINEN joutunut turvautumaan moiseen vitun manööveriin ja hätäpaskaan ? KUINKA USEIN !?!? Kuinka monesti niin käy yleensä ?!
Thät´s rait; ei juuri koskaan.

Ei mitkään Robin Wiliamssit ja mitä niitä nyt on, joutuneet turvautumaan siihen että tuovat esiintymislavalle jonkun vitun "Brändonin" moottoripyörällä pärisemään, ja tulitehosteisiin kuin Rammstein, saati sitten siihen että ottaa osan yleisöä mukaansa "snägärille".
Ei.

Niin ei vain koskaan käynyt, eikä TARVINNUT käydä, koska esiintyjä ITSE oli HAUSKA !! Se on niin yksinkertaista.

Ajatus / muisto / mikä lie, Samista ja niistä nuorista siinä "snägärillä" on yhtä aikaa sekä snadisti "hellyyttävä" että naurettava ja ärsyttäväkin, mutta myöskin lähes sääliä tai myötätuntoa herättävä.
Sami, kun ei muutakaan keksinyt, päätti vain yksinkertaisesti ottaa osan yleisöä, nuoren osan.... mukaan sinne mihin oli matkalla porsastelmaan ja röhkimään ja mutustelemaan, itse. Siinä ei edes sanottu / puhuttu tai tapahtunut mitään, se oli kirjaimellisesti vain Sami Hedberg ja Joitakin nuoria, syömässä hampurilaista.
Siinä se. Siinä ei ollut MITÄÄN tuon enempää.

Amerikassa ainakin, missä on syytä OLLA HAUSKA, saisi Sam kenkää jo jos lähestyisikin jotain "Talent Agent"tia.
Sieltä tulisi joku erikseen ulos sitä vastaan, kun(!) hänen lähestymisensä havaitaan ja se olisi jo KAUKAA, ja häntä tultaisiin erikseen "tervhtimään" - eli potkaisemaan VOIMAKKAASTI(!) SEKÄ naamaan ETTÄ munille ! Ja ehkä vielä siinä maassa, asfaltilla, ähistessään ja kiemurrellessaan vaikeroivana lihavana taikinamaisena epämääräisenä muotona, häntä saatettaisiin iskeä vielä jollain "astalolla" pitkin "vartaloa" tai sitä "massan ylimalkaista keskikohtaa" ja potkaista huulille.
Ja mikäpä sen oikeampaa olisikaan !?!?
Paitsi tottakai jos sama tehtäisiin lähes mille ja kenelle vain "poliitikolle". Mutta se sikseen.

Keskittykäämme SAMIIN !!
Sam Sam Sam Sam.

🔻

Se teki silloin kun tuota ohjelmaa tsiigasin, monellakin eri tavalla vähän "pahaa" tai jotain, kun se siinä vain tyytyväisenä söi / mutusti sitä hampurilaista, johon hän ihan ITSE(!!) oli saanut päättää jonkun vitun mausteen(!!), ai miin wau....ai miin ju betr watch aut tää äijä ei ota komediassa vankeja !! Niin nin se teki ihan pahaa sitä katsoa. Se oli vain "kuin" jokin iso lihava hölmö höhlä höynä jolla ei vain OLE mitään SANOTTAVAA ja sikäli ANNETTAVAA, toisin kuin esim MINULLA, mutta joka kuitenkin kovasti HALUAISI niin olevan, ja joka on myös uskonut äitiään joka hänelle on vakuutellut niin jo olevan. Muttei niin o.
Äiti on usein väärässä. Traagisen, dramaattisen, TUSKAISEN väärässä. Enkä nyt puhu vain Samista...

Samilta PUUTTUU, kuin lobotomiapotilaalta, jotain mitä oikeasti hauskalla ihmisellä ON, eli SE että; sille tulisi jotain mieleen.
Sille ei vain ikinä tule erikseen MITÄÄN mieleen.
Paitsi ehkä "mitä tänään syötäisiin" ja "minkätyyppiselle snägärille tän haastiksen jälkeen kurvaisin urheiluautollani, yhtä iso kello ranteessani?" yms.
Sami on vain tuollainen iso lihava hyvin, joskus, puettu lapsi, jolla on VALTAVA.......rannekello. Ja melko itseääntäynnäoleva asenne ja jopa narsistinenkin ote aika ajoin. Jollei jopa koko ajankin.

Mutta yhtä kaikki; se oli aidosti Tragi-Koominen hetki kun se siinä pupelsi niitä "mättöjä" ja toljotti vain hiljaa kameraan ja välillä ehkä rääkäisi jotain "hauskaa™" kuten "oujee!!.....*kjäh kjäh naurua* ...Brändön....Ämerigä...oujeee!!....*hymähdys*...S N Ä G Ä R I I  I I I I I !!! *vaivaantunutt tuijottelua ympärilleen*" muiden syödessä ja keskustellessa KESKENÄÄN, kaikessa rauhassa. "Jumantsuikkeli ....oujee!!...*kjäh kjäh*...oujeeaah....*väsynyt ja vaivaantunut huokaus ja pälyilyä ympärilleen että joko tää loppuis*....." ja sekalaisia tyhmiä äännähdyksiä ja ilmeitä myöhemmin hän kiittelee vuolaasti "osallistujia", tottakai vitun pässi ne tuli ilmaiselle hampurilaiselle, ja ohjelma loppuu yhtä hiljaiseen mitäänsanomattomuuteen kuin mistä sikisikin. Saattoi olla että taustalla pystyi jopa kuulemaan hyttysten ininän, niin sisällöstä TYHJÄ ja vapaa se oli.
Kuin "vasemmistolaisen Monikultturistin™ ja islamin ´kriitikon´™" pää.

🔻

Sami haluaisi että sille tulisi jotain mieleen mutta sille ei vain tule. Se ei Sam vain ole kovinkaan monen teistä piirre. Se ON kyllä MINUN piirteeni, mutta sitä ei ole suotu sinulle. SIINÄ on näet se ongelma. Ja toinen ongelma on munattomuutesi ja mitäänsanomaton laimeutesi.
Jos ihmisiä ja apinoita ja kaikkia siltä väliltä, ja kaiken tuon alta eli neekereitä yms, kiiiiiiinnostaisi tulla / mennä katsomaan ISOA pärisevää höhlää miestä, miksei vain mennä SNÄGÄRILLE jonoon tai johonkin baariin pe-la yönä tarpeeksi myöhään ja/tai kaatokännissä ?

VAROITAN! sinua; alan jo uskoa että olet yhtä vitun tahmeaälyinen ja tyhmä kuin se VITUN Janne Kataja(inen juntti), jos vielä kauan lillut ja hengaat ja pyörit sen kanssa ja lähellä ja ympärillä.

Mutta kuitenkin, niin, Sam Hedbär on samanlainen mitätön haalea paska kuin suomessa lähes KAIKKI julkinen "taiteilijuus" ON. Ja SE johtuu taas siitä että suomea "johtavat" idiootit. Periaatteessa. Ja naiset. Ja muunlaiset hyssyttelevät panikoivat paskahousuiset kananaivoiset kanat.
Jotka ei haluaisi mistään mitään ikinä sanottavan.
Tai sitten tulee sakkoa tai ehkä vankeuttakin tjns. Jollei Ryssä ole jo sitä ennen hyökännyt.

Suomea "johtaa" toisinsanoen lauma sekopäisiä ääliöitä ja hourailevia idiootteja ja vesikauhuisia tosikkoja. Pikkusieluja par excellance.


"Suomi" on vain yksi suuri vankileiri, kuten KAIKKI maailman "Maat". Nykyään jo Amerikkakin, ja ei se kestänytkään kuin noin 11 vuotta aikanaan eli se on ollut samassa jamassa kuin kaikki muutkin lähes alustaan saakka. Senkin sai Lucifer "lakeineen" ja juutalaisineen ja "lakeijoineen" päivineen vallattua, ja nyt se on de fucking facto Absoluuttisin "PoliisiValtio" mitä maailma on ehkä koskaan Pohjois-Koreaa lukuunottamatta nähnyt.

🔻

Mutta eniwei, Sami.

Sami on tyypillinen suomalainen vitun juntti"taiteilija" tai "kulttuurielämän vaikuttaja" tai mitä lie eufemismeja ja hienompiakin nimiä näille huithapeleille nyt onkin. Se on vain tunkkainen ja asiallisen rutikuivan mitätön ja hajuton ja hampaaton ja vaaraton ja mitään-mistään-sanomaton. Siinä ei vain OLE MITÄÄN. Se on vain iso lapsi, läski, koulussa jo ärsyttänyt hyypiö joka vain.....kaiketi ärsyttää ? En tiä.
Joka maatuu helposti ja inahtamattakaan, osaksi maata ja "sen tapoja" eli on kiltisti mitätön ja hiljaa kuin ...............kuin suomessa ollaan. Kuin -kusi sukassa tai -hiiri pumpulissa.

Samin ongelma on siis kahdenlainen, yhtäältä SE että sillä ei ole mitään mitä vaaditaan ihmisten naurattajalta, ja se että hän elää Kommunistisessa Suomessa.
Siinä kaksi HYVIN SUURTA ONGELMAA !! Eritoten "koomikolle".

Kuten olen USEIN toistanut, Sami sopisi PALJON paremmin sellaiseksi kuuluttaja-juontajaksi joka kuuluttaa sen varsinaisemman KOOMIKON siihen lavalle, kuin ITSE leikkimään koomikkoa. Ota nyt herran tähden jo onkeesi tästä !! Tai neuvosta vaari tai mitä näitä nyt on.

Tai sitten se huoltoaseman pesti jota olen myös suositellut. Sekään ei ole pois-suljettu vaihtoehto.
Joku ohiajava rekkamies Rane voisi huvitua satunnaisista letkautuksistasi ja jutuistasi, ja saisi itse vain tehdä sitä mitä mieluiten teetkin eli istua ja syödä. Donitseja ja munkkeja ja lörtsyjä ja mitä vain ja mitä lie.
Harkitse asiaa vakavasti.
Tässä tämä kai nyt oli....?..

Yritän jättää tämän tähän, ja olla enää puuttumatta aiheeseen.👎👎👎👎👎 😞    no.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti