keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Nykyvaatteista & Nekrunmolokengät

Selailen välillä, jostain syystä, sekalaisia vaatteitamyyviä nettikauppoja ja niiden tarjontaa, ja yhä enenevissä määrin myös sekalaista "sporttista" eli suomeksi "urheilullista" vaatetta.

Ja törmään jatkuvasti siellä tähän ilmiöön, josta nyt vihdoin näyttäisin saavan tämän kirjoituksen aikaiseksi, jota olen jo vuoden verran varmaankin aikonut tehdä.
Lyhyesti; nykyajan valkoiset pukeutuu kuin lapset. Ja kuin neekerit.
Lähes KAIKKI vaatteet on joko a) kuten nuo tuossa kuvassa, lastenvaatteita, tai b) nekrunpukimia. Mutta EI oikeita valkoisen ja ehkä jopa jonkinlaisen "aikuisen" vaatteita.
Ja joka vitun kengätkin tai lenkkarit, pitää ilmeisesti olla mallinnettu NEEKERIN vitun typerän primitiiviapinan, vitun Afrikan lättäjalan, mukaan.


Jollette usko, lepuuttakaa silmiänne seuraavassa, nappisten, kuvassa, olkaa hyvät !!
...

Nekrunmolokengät


Nimesin nuo kuvatukset noin, vaikka minulla on niille paljon parempiakin nimiä, mutta olen uskollinen Blogin idealle antaa vain juuri ja juuri riiiiiiittävä määrä, muttei liikaa. Eikä mitään riittävän hyvää. Mutta tuo on jo ihan hyvä nimitys mielestäni. Nekrunmolokengät.

Vittu että voi olla typerännäköiset, rumat perkeleen vitun nappikset !!! Ja ei; en pelaile futista, enkä katsonut erikseen nappulakenkiä, nuo vain oli osa pitkää tarjouskenkien listaa, ja osuivat silmääni kuin jokin märkä paska, yht´äkkiä.


-

Mutta kuitenkin, katsokaa nyt noita vitun rumia rumiluksia vittu sentään ! Ne on kuin jotain mitä Tut-Ankh-Amon olisi pitänyt typerissä vitun Marokkolaisen apinan jaloissaan. Käärinliinojen lisäksi.
Ne on kuin tehty nimenomaan, asuttamaan neekerin rumaa typeränmuotoista vitun paviaaninjalkaa, valkoisen ihmisen jalan sijaan.

Mutta kuten se ns "lempiblogaajani" sanoi kauan kauan sitten (tässä galaksissa tosin), on tuo koko vitun peli, eli futis, pelkille kolmannen maailman vitun villeille ym, eikä valkoisile ihmisille.

Tosin hyvää ylimalkaista treeniä se on kyllä, eritoten kardio-vaskulaarisessa mielessä.


-

Tämä ärsyttää ja INHOTTAA ja provosoi ja etoo minua nykyään ja nykymaailmassa, yhä vain enemmän ja enemmän ja enenevissä määrin, tämä että lähes KAIKKI on nykyään räätälöity (suomlanniksi "kustomoitu"), niin nin; lähes KAIKKI on nykyään räätälöity nimen-vitun-omaan jollekkin perkeleen saatanan hevonhelvetin vitun nekrulle ja neekerille ja neekerinpaskalle ja apinalle ja marakatille ja rättipäälle ja loiselle ja murjaanille ja simpanssille ja barbaarille ja Berbeerille ja gorillalle ja muille vastaaville vitun VIIDAKON alkuasukkaille !!

MITÄ VITUN VITTUA vaatemyyjät ja suunnittelijat !?!?!?

Luuletteko te ensinnäkin että neekerillä(!!) olisi RAHAA ?!?!? Mistä apina saa tai saisi, rahaa ? Ja miten ja miksi ? Ja mitä se sillä tekisi !?
Selittäkää ensin TÄMÄ olkaa hyvät....?....

Ja toisekseen; mitä vitun vittua TE NIITÄ PALVELETTE ja autatte ja paijaatte ja hyväilette ja säälitte ?!?!
Tuota rataa jatkaessanne te vaatehditte jo koko "luomakuntaa". Kytät vaatii jo käärmeillekin vaatteet ja jonkinlaisen kypärän... ....tuo kuullosti muuten ehkä vähän "2 mieliseltä" nyt kun ajattelen tarkemmin, pari sekuntia tuon kirjoittamisen jälkeen..... no mutta eniwei.

Tuo on kuvottavaa, ja "Kapitalismin" -jos minulta kysytään- SE virhe ja ylenkatse ja ongelma ja tuhon siemen, se että se palvelee KEITÄ ja ketä tahansa, missä ja koska vain.

Mutta nykyvalkoisille, eritoten YLE:n dokkareilla ja muilla "juutalaiset om pyhiä!" hevosenpaska-annoksilla, pilallepelotelluille zombeille olisi mahdotonta laatia esim periaate; "nekruille ja arabeille EI myydä, mutta muille ...tarpeen vaatiessa" tjns.

-

Tuollaisten tyyppien AJATTELEMATTOMUUS paitsi tulee KOSTAUTUMAAN, on ihan suunnattoman vitun ÄRSYTTÄVÄÄ näin älykkään näkökulmasta. Ja se on yksinkertaisesti vain tyhmää ja naurettavaa(kin). Ja vasemmiston molopäille ALISTUMISTA.
Niille vitun pelokkaille tyhmille sadistisen kieroille ja ärsyttäville, huonostipukeutuville munapäisille idiooteile nynnyille Neanderthaalinjämille !?!? HAH HAH HAHAHAHAaaaaa.

Eva Walhströmmikin pieksisi ne kaikki ffs !

-

Eli kerrataanpa: nykyään KAIKKI on laadittu NEEKERIÄ silmälläpitäen.
- Elokuvat
- Musiikki
- Muoti ja vaatteet ja kengät
- Yleinen tapa olla ja käyttäytyä
- Ele ja puhekieli
- "Politiikka" (jolla ei ole mitään tiettyä selkeää merkitystä koko sanalla tai käsitteellä)
- "Maailmanjärjestys" (sama kuin yllä, suluissa)
- TV:n koko sisältö, sarjoista tunnusmusiikkiin ja erilaisiin mainoksiin
- Luultavasti radiokin, en tosin kuuntele joten en tiedä sanoa varmaksi
- Yleinen Maailmankuva ja Ajan Henki (zeitgeist)
- Sekalaiset ratkaisut erinnäisissä asioissa, luultavasti kohta jo kerrostalojen paskahuusseistakin luovutaan "Maahanmuuttajilleliian monimutkaisina ja täten RasistisinaHelvetinkojeina" ja tehdään kuten Vasemmisto oikeasti haluaisikin koko ajan ja tulee vaatimaan että kaikki ennenpitkää taas tekeekin(!!) eli; paskannetaan vaan ihan reilusti taas fönäristä ulos. Ikkunasta pihalle. Luulisin että Pääkaupunkiseudun neekeripopulaatio tekeekin niin jo nyt ....mutten voi sanoa ihan täysin 100-prosenttisen varmaksi.Enkä suoraansanottuna ymmärrä mistä ja koska tarkalleenottaen, tämä tällainen supernaurettava ja vielä inhottavampi, kuvottava typerä ja ärsyttävä, vitun vouhotus oikein lähti liikkeelle.
Tiedän vain sen vallitsevan kaikkialla, kuin jokin modernien aikojen pernarutto tai aivojamädättävä neekeriksimuuntautumistauti. Mutta vittu että se sitten jukolauta ällöttää !!
Perkele.

Saatanan helvetti.

Menkäää mihin vain, eritoten "nuortenvaatteita" myyvään, vaateliikkeeseen ja näette HETI mistä puhun ! Ei OLE mitään mikä ei olisi "disainattu" jonkun vitun ruman oranssin kusimulkun talipään hintin toimesta NEEKERIN mittasuhteet ja ruumiinmuoto ja "elämänasenne" ja muu primitiivi kakkakökkäre mielessään. KAIKKI on laadittu silmälläpitäen niitä vitun vatipäitä ali-älykääpiöitä toivottomuuksia jotka kirmaa pitkin ikiaikaista viidakkoa kullit ja keihäät tanassa, jotain vitun pensaita ja renkaita ja pusikoita ja höyheniä ja mitä lie krääsää ja roskia typerässä vitun päässään. Kuin eläimetkin.

Ja MIKSI täällä suomessa myydään, jos sallitte minun kysyä(?), kaikkea kapusiiniapinoille tarkoitettua sontaa ?!?! Eikä esim suomalaisille ja / tai ihmisille tarkoitettua !?
Mitä MINUN tulisi tehdä jollain mitä NEEKERI haluaisi varastaa ja sitten pitää osittain päällään ? Tai ehkä päänsä päällä. Joka onkin ainoa hyödyllinen tarkoitus kyseiselle päälle; kantoteline.
Tai ehkä jonkinlainen kulho, tyhjennettynä ja puhdistettuna, mutta toisaalta; kuka helvetti HALUAISI esim juoda jotain, neekerin tyhjästä kallosta !?!? Thät´s rait, ei kukaan !


Eli lakatkaa kiitos myymästä meille tuotteita joita on aateltu lähinnä joillekin perkeleen Tansaaniangueretsoille, Me emme tee niillä mitään !


Lopuksi Kuva-Arvoitus !!

MIKÄ (eläin tai muu) tämä on ?

?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti