torstai 1. kesäkuuta 2017

2 Uutisjuttua (islam & EU-äänestys)

1.
Olet sinä sitten vittu ihme vitun paska saatanan Sipilä !!!
Vitun kääpiö perkele.

KATSOKAA tuohon kuvassa oikealle; "sinä olet tärkeä" "yhdessä" jne jne muuta typerää yleistä ja iänikuista "Poliittista" Paskaa.
Ei näytä TOTEUTUVAN taaskaan tai koskaan, en minä tosin odottaisikaan mutta yllättävän, ällistyttävän moni kai odottaa ?!?!

Sipilä sen kun komentelee muita kuin jotain vitun lapsia. Hei paskapää körtti; vittu sinä MINUA omista tai komenna saatanan lapamato idiootti jästipää paska.
Ison Pohjois-Korealaisen VAUVAN näköinen vitun tiukkapipo vittupää.
Vitun isojalka. Vitun typerä muinainen primitiivibarbaari, vailla sijoituspaikkaa nykymaailmassa.

Osta ISOT mustat tylsät kengät ja painu vittuun !!!!


(Toisaalta, näyttääpähän ihan vitun sika hyvältä äijän Ennätys-Yrityksen kannalta ! Jos luitte silloin aiemmin kun kirjoitin siitä.)


HYVÄ Terho, muuten, mainittakoon samalla.
Hiekkalaatikon Muut Lapset toki toruu sinua ja huutaa "edesvastuutonta" kun et tee mitä HE HALUAISIVAT. Plain and simple.
Ajattele että NUO vitun Saatanan kusirotat KEHTAAVAT perkeleen autistisen solipsistiset itsekkäät laiskat, lahjattomat ja ylimielisen sika-ahneet typerät vitun toopet syytellä MUITA "edesvastuuttomuudesta" !!!!
Ei jukolauta; VITTU ETTÄ NIILLÄ ON OTTAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2.
"Hei laita siihen jotain vaikka että ´ollaan iha vit. ....eikun Erittäin Järkyttyneitä´, ja tätä muuta liibalaabaa hevosenpaskaa ja muuta Modernia Panikoivaa ja Alistuvaa, eli islamistista, Roskaa...jooko? ...Kato ettei nää meijän Abdullah-Wabdullah-Paskarullah apin...ihmiset siis, käy hankalaksi ja ehkä SANO jotain tai jotain !! Tai räjäytä mitään ja raiskaa ketään ja näi?!"

MINÄ olen ihan VITUN järkyttynyt että maassani on tuollaisia saatanan paskahousuisia Stadilaisia Idiootteja paskapäitä jotka kehtaa saatana mennä MUSLIMIEN puolelle asiassa ja alkaa sölköttämään OMIAAN vastaan !!!?

SIITÄ on jo syytäkin olla melko vitun järkyttynyt.


En siis voi kyllin korostaa kuinka USKOMATONTA se todella on !!!
Te olette menettäneet KAIKEN senkin vähän järjen mitä luoja on keskinkertaisille kuhnureille ikinä suonut.
Idiootit ja "kylähullut" kaikkialla häpeää.

Vittu mikä riman alitus taas kerran.

Minä SANON vain että; maailma tulee vielä ja SYÖ teidät, Hybris päättyy, Nemesis koittaa. SILLOIN teitä ei naurata eikä liiemmin kiinnosta mitä joku VITUN muslimin apinanpaska terroristin kusiruutta, vesikauhuinen likainen alkeellinen vitun koiranpaska, rähjäinen saatanan retale jostain vitun Babuhabububukhaarin luolista, on mieltä.

Jahka itsetuntonne nousee edes jäniksen tasolle, saatatte käsittää asian. Muutoin; kusessa olette.
Mutta MINUA ja MINUN kotimaisemiani ette tottavie mukaanne vedä !! Tämä minun paikkani on Pyhä.
Ja toisin kuin teillä vitun "vasemmistolaisilla" Neanderthaalinkoirilla ja kusipäillä ja primitiivipeikoilla, minulla ON ihan oikea ihan Oikean Pyhyyden taju.KATSOKAA te Kaikki Muut; "vasemmistolaisten" piirteet, ja nykyään "monikultturistien™" yms vitun tali-aivojen, on juutalaisten piirteet. Ja juutalaisten piirteet on melko yks-yhteen Neanderthaalin piirteiden kanssa.
Ja kuten olen TOISTANUT ja TOISTANUT ja TOISTANUT halki koko Blogin; jopa wikipediakin sanoo että Suomalaiset on "POIKEUKSELLISEN puhtaita nykyisiä Cro-Magnonin ihmisiä".
Eli tässä on kyse E D E L L E E N siitä VAAAAAAAAAAAAAANHASTA vitun "sodasta" - laji vastaan laji.

Neanderthaalit vs Cro-Magnonit.

NÄHKÄÄ tämä ja muistakaa että MINÄ valaisin teidät tästäkin asiasta !!

Rimember Mii.


Ja valitkaa puolenne tässä taistossa viisaasti ja kauaskatseisesti. Valitkaa vain valkoinen, sen pitäisi riittää. Se on uusin ja paras ihminen. Ja ehkä toisaalta samalla se muinaisin ja vanhin ja alkuperäisin.
Maailma on paradoksaalinen ja ristiriitainen paikka.Diil withit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti