torstai 8. kesäkuuta 2017

il-Pääkirjoitus linkki yms

http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/201706072200193239_pk.shtml

Siinä on teille vallan iltalehden PÄÄKIRJOITUS !!!

Repikää siitä.

Olen melko samaa mieltä tuosta että tuon vanhan "Stadikan" kunnostus oli ehkä suuri virhe. Ja usein en tajua lainkaan mikä JÄRKI ja/tai idea on vain kunnostella jotain vanhaa tunkkaista likaista saastaista mätää lahoa paskaa, kun sen voisi vain PURKAA ja tilalle tehdä vaikka sen vanhan TÄSMÄLLISEN kopion, mutta modernilla otteella ja teknologialla ja "tekniikoilla" ja miten sen nyt sanookin.
Miksi maalata vanhaa paskaa kun voi RAKENTAA uuden tekeleen sen TILALLE ja samanNÄKÖISENÄ mutta PAREMPANA ?!?!?!

Ja onko stadikka edes kovinkaan TÄRKEÄ enää nykyään, ja kovassakin käytössä ?! Vai jääkö se Kiasman kaltaiseksi "ulkoilmamuseoksi" ja koristeeksi, ja ehkä sen "kulttuuriväen" tuettavaksi hyödyttömäksi sonnaksi ?

Uumoilisin näin olevan.
(Joka on iroonista kyllä, se sama mitä kyseinen näennäis"kulttuuriväkikin" on itse; tuettavaa sontaa !)


Noitakin silmäilin noita muita projekteja, joku laittoi niihin linkin jollakin sivulla, en muista millä, mutta siellä oli Tampereen jotain katetta tai areenaa ja oliko jopa jotakin jostain vitun Jyväskylästäkin !!? Ja Oulua myöden sekalaista paskaa............. ...se kaikki on ihan hienoa sinänsä, ja muistuttaa jokseenkin omia ideoitani ja visioita sikäli että MINÄ olisin tehnyt sekalaista MERKITTÄVÄÄ ja suurta, mutten mitään jääkiekkoon liittyvää tai tuollaista vastaavaa, mutta Suuria Rakennusprojekteja minäkin olisin halunnut pistää käyntiin.
Minulla vaan on MAKUA ja SIELUA ja jokin vitun kaunis ja MYÖS hyödyllinen IDEA niissä takana. Minun suomeni olisi.......... . . . .. se olisi näköjään liian kaunis toteutuakseen.
Maailma ei vain toimi tässä ulottuvuudessa niin.

Täällä on liikaa kaikenlaisia "muuttujia". Ja välistävetäjiä ja loisia ja muita kusipäitä (lainluojia ja kyttiä ja poliitikkoja lähinnä).

Niin nin, hienoja projekteja kai sitten sinänsä MUTTA !! Ne on LIIAN VITUN SUURIA suomeen !!
Josta herääkin looginen kysymys; mistä ne aatelleet niihin VÄKEÄ / kävijöitä ?!?! Ja tiedämmekin jo oikein hyvin mistä.
Lähinnä "Lähi-Idästä" ja Afrikan punaisesta primitiiviisestä mudasta, ja Somppujen maasta. Niistä ainakin.

Kuten olen USEIN toistanut; suomea tai ainakin sen ns "Johtoa" - vaivaa EDELLEEN Suur-Suomi ajattelu.
Siitä ei vain kertakaikkiaan osata pystytä eikä kyetä luopumaan, mutta JUURI SE on se mitä PITÄISI tehdä !
"Suomi" EI OLE suuri eikä tule koskaan olemaankaan, eikä sen tule ollakkaan !! Eikä se ole koskaan ollutkaan. SE on tämän paikan kohtalo. HYVÄKSYKÄÄ SE jumalauta ja lakatkaa tuhoamasta sitäkin vähää mitä täällä ON, ja VOISI OLLA !

TYYTYKÄÄ VÄHEMPÄÄN toisinsanoen. Vitun ahneet Pikku-Pirut !


Tässä on nyt vain YKSI minun loputtomista ideoista ilmaiseksi teille, mutta; sensijaan että keskitytte esim jääkiekkoon ja niihin vitun areenoihin, jotka ON kyllä kauniita onnistuessaan (kuten Hartwall, nimeään myöden ! Khuul!), niin miksette te IKINÄ keskity esim tekemään uutta hävittäjää ITSE ?!?! Miksi KAIKKI pitää AINA rakentaa ja kehittää ja tehdä siellä planeetan AINOASSA Kapitalistisessa tai "ei-kommunistisessa" maassa, joka sekin ON jo kommunistinen totalitäärikyttävaltio !?!?!?
Miksi siis KAIKEN täytyy AINA tulla tässä elämässä; Amerikasta !?!?!?

Eikö SE nyt vittu jo KYLLÄSTYTÄ teitäkin ?!?!?!

Vittuako siellä käytte tsiigailemassa saatanan vitun ahneet ja itsekkäät varkaat ja lapamadot mitä MUUT tekee ja mitä voisitte niiltä ostaa "Omalta Kansaltanne" varastamilla rahoilla, kun sensijaan kyseinen "Kansa" voisi ihan ITSE TEHDÄ jotakin ?!!?


Suomalaiset: teitä vedetään edelleenkin nenästä, niin sanotusti, ja sen tekijät kyllä TIETÄÄ sen itsekin. "Politiikka" on juutalaisten ovela keino ja ase, kaikkien muiden, ilmeisesti todellakin itseäään TYHMEMPIEN, kontrollissapitämiseksi ja heidän elämänsä tuhoamiseksi ja sen (elämän) TOTEUTUMISEN ja käytäntöön / täytäntöön panon estämiseksi. Jutkut toisinsanoen eivät tee muuta kuin a) loisivat ja b) komentelevat. Siinä on heidän "kontribuutionsa" maailmalle. Jotka ovat "sattumalta" TÄSMÄLLEEN samat kuin kyttien ja "poliitikkojen" ja "lainlaaatijoiden" "kontribuutiot".
He ovat KAIKKI hyödyttömiä ja HAITALLISIA loisia jotka vain karjuvat ja huutavat "tuolta jostain taustalta" että "HEI!?!?....ELÄTTÄKÄÄ MEIJÄT!! Ja vähän äkkiä !! Tai lähette linnaan!!".
Siinä on Koko Kuva.

Ja te kaikki TIEDÄTTE tämän kyllä.
Ja te tiedätte myös että VAIN "politiikka" on AINA ja IKUISESTI ja muuttumatta ja poikkeuksetta ja kaikkialla TIELLÄ, ja juuri SE SYY miksi jokin EI TOIMI ja jotakin EI VOI TEHDÄ tai saada aikaiseksi. Se on POLITIIKKA, vitun idiootit, mikä ESTÄÄ "ihmisiä työllistymästä" ja tekemästä elämällään jotakin, mitä sillä on kaikkien mielestä ilmeisesti tehtävä. Jotakin.

Myös loisiminen ON "jotakin".

Jos joku Näkkäläjärvi jossakin Uts-Joella haluaa siirtää mökkiään 2 metriä vasemmalle, "täytyy" siitä nähkää ilmoittaa HELSINKIIN "poliitikoille" ja muille vitun "Virka" muuleille, jotta eeeeeeeeerittäin HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDAS "poliittinen prosessi" saataisii kuin Timo Soini, laitettua vyörymään, edes johonkin suuntaan. Ehkä rappusia alas. Mutta joka sekin keeeeeeestää ja keeeestää ja kessssstäääää....
Koko vitun "Politiikka" onkin, kuten se lempiblogaajani sanoi, periaatteessa vain eräänlainen VITSI jonka kohde olette KAIKKI TE. Kaikki ns "veronmaksajat" ja muut alistetut luuserit ja vitun villielukat ja imbesillit, ja kaikki jotka luulee "vallan" olevan jonkin nimeltä "valtaapitävä" käsissä.
Ei se siellä ole vitun idiootti; se on SINULLA.
Ja se on MINULLA.

H E R Ä T K Ä Ä !


VAIN yksi asiaa estää TODELLA Kaikkia Meitä Nousemasta johonkin nimeltä "Kapina"; se on Poliisikyttien vyöllä oleva esine. Ja esine jota ne ei halua että kukaan muu voisi omistaa.
Eli se esine lienee MAAGINEN ! Sillä on jokin VOIMA tai KYKY saada jotakin aikaiseksi. "To make a difference".


Se, esine, on kuin jokin muinaisen Egyptiläisen papin tai velhon käärmesauva; sillä on taikavoimia, se Muuttaa Maailmaa / Asioita ! It changes things.

Sanan "kapina" HE määrittelevät näin; kun muut haluaa elää itse oman elämänsä eikä kuunnella meidän komentelua ja määkimistä ja vaatimuksia ja uhkailujamme ja muuta kusipäistä itsekästä ylimielistä paskaa ja Luciferiaanista omistamaanpyrkivää sanelua ja paskapäistä mulkkua vittupäisyyttämme.
Noin se määritellään.

Ja se onkin ihan hyvä, kelpo määritelmä. Nou problem man.No mutta, olen nähtävästi ajautunut KOVIN kauas alkuperäisestä aiheesta, joka liittyi jotenkin johonkin vitun Stadioniin Helsingissä.

Emmä siitä stadikasta niin välitä, enkä enää koko vitun elämästäkään kyllä. KOSTO olisi vielä jotakin, mutta tsiigataan.
Tsiigataan.

Ja ehkä tässä puhkeaa vielä Rauhanuskonnon™ kanssa sotakin lähiaikoina ? Huu nous ?

Tajuattehan te Keskinkertaiset vitun LAPSET että siinä sodasa ENSIMMÄSET AMMUTTAVAT on "omat Poliitikkomme" !!!?!? KÄSITÄTTEHÄN TE TÄMÄN ?!?!

MUISTAKAAKIN SE SITTEN !!!


Maailma ja HE, Pahantekijät, ovat sitä mieltä että UHRI maksaa, MINÄ olen sitä mieltä että TEKIJÄ maksaa.
Enkä minä koskaan taivu tai muuta mieltäni tai tee kompromissiakaan. Kaikki tai Ei Mitään.

Ja minä pidän katseeni AINA pallossa, herkeämättä. Siinä on kai yksi syy miksen ole koskaan ollut niin uneliaan tyhmä kuin muut. Minä en vain KOSKAAN nukahda. Olen alati HEREILLÄ. Ja minulla ei ole MITÄÄN illuusioita muiden typeryyden ja alhaisuuden suhteen. Tai no ehkä joskus edelleenkin ODOTAN LIIKOJA muilta, mutta en oleta ihmisten olevan mitään Tasokkaita ja Tietoisia Olentoja, vaan rääkyviä ja ahneita, itsekkäitä ja panikoivia, alhaisia ja tyhmiä, tietämättömiä ja oppimattomia vauhkoja elukoita. Varkaita ja ahmatteja ja sekalaisia luusereita ja pieleenmennyttä biologiaa, siinä taaskin; Koko Kuva.

Kuten siinä yhdessä leffassa sanottiin, olikoo nimeltään vain "Mars" vai "Mission To Mars" tai jotain; "ihmiset ovat juhlaelukoita / bile-elukoita, niin kauan kun heillä Menee Hyvin, millään ei ole mitää väliä".
En kauhean paljon paremmin voisi tiivistää asiaa itsekään.
Sanon tämän tässä kun mieleeni tuli, että muistakaa; jokainen vastaa ITSE omasta "pelastuksestaan" !!!


Paljonko, jos saan kysyä, olette siihen KESKITTYNEET tässä elämässä ?!
Vai onko pihassa uusi hieno Bemari ja pätkä rivitaloa lähes OMA, ja nainen ja lapsi tai 2 ? Ja sekalaista materiaalista krääsää huru mycket !? Siinä kaikki..
KUOLEMA pyyhkii sen KAIKEN pois.

Vaikka se itse onkin nykyää pyyhitty pois mielestä ja "yhteiskunnasta". SE on suuri SUURI VIRHE se.


Biliiv Mii !Ja sanotaan nyt vielä itse AIHEESEEN liittyen että; eikö kannattaisi ehkäpä PURKAA "eduskuntatalo" ja rakentaa sen TILALLE jokin KAUNIS KAUNIS, muinais egyptiläis-roomalais-kreikkalais tyylinen, pyhättö tai Hengen Talo !? Jokin Spirituaalinen Keskus ? Joss EI paukuttele henxeleitään mitkään vitun oksettavat läskit "poliitikon" syöttiläät rumilukset hirviöt ja loiset, vaan jossa IHMISET voivat käydä .......hiljentymässä tai "meditoimassa" tai vain tuijottamassa kuinka KAUNIS se on.
Kauneus ITSE on jo "jotakin".

Älkää KOSKAAN unohtako TÄTÄ vaikka RUMAT ja lahjattomat, alias "vasemmistolaiset" yms, kuuuuuiiiinka änkyttäisivät ja "protestoisivat" ja aukoisivat sitä tunkkaisen umpityperää, fundamentaalisen typerää, keskiaikaista apinanpäätään.


Näin se vaan on, ja on aina ollut ja tulee ikuisesti olemaan. Ajattoman "ajan".
AINA.


Mutta näin ei taida käydä ? Äm ai rait ? Ofkours aim rait.
Ei rikkaat kommunistit jotka suomea "ohjaavat" ja "johtavat" HALUA niin tehdä sillä; sehän veisi HEIDÄN MAALLISEN VOIMANSA / VALTANSA !

Ja tämä kurja "katajainen" suomen "Kansa" on vielä liian lapsellista, lapsenkengissä ja alkeellista, kehittymätön apinapopulaa, liian nuoria sieluja, ollakseen jotain jonka KESKUKSENA EI toimisi "politiikka" eli simpanssien olemassaolo, vaan henkisyys ja pyrkimys yhdistää tämä nähtävä ja koettava, "konkreettinen" "materian maailma" ja ns "henkimaailma".


Ne Muinaiset pyrkivät juuri siihen, ja sieltähän koko vitun "Sivilisaatio" on LÄHTÖISINKIN. Täällä ja nyt kävelevät LAPSET sen kaiken muinaisen loiston raunioilla, ilkkuen ja aukoen typerää ylimielistä, mistään mitään tietämätöntä kusipäätään ja nauraa räkättäen kaikelle syvälliselle ja kauniille. Mutta hienovaraistahan se onkin, se ON vaikeaa tavoittaa.
On HELPPOA paskantaa kadulle, mutta vaikeampaa saavuttaa "valaistus". SIKSIHÄN se ei olekaan Yleistä.
TYHMYYS on yleistä !!
HYVIN. YLEISTÄ !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti