sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

#Paskapussien Kohtaaminen

[ Eucccp-roopalla EI siis OLE tulevaisuutta HUOM!!!!]


Hah ha hahahahaaaa.
Halusin vain julkaista tuon täälläkin, koska pidin sitä yhtä huvittavahkona kuin kuvottavanakin, että nuo kaksi pussillista paskaa tapasivat !


"Jee, hei !! Tulkaa kaikki nyt katsomaan, kaksi pussillista paskaa kohtaa toisensaaaaa !! Jeeeaaahh ! Tästä se lähtee!"


Vitun idiootit.


Mitä sitten, tai mitä tuosta ?! 2 Euraasian vihatuinta typerää ylimielistä kusipäistä idioottimulkkua ja pahimman luokan alistajaa ja öykkäriä kohtasivat toisensa. Se on kuin nippu koulukiusaajia kokoontuisi johonkin koulun sivukujalle. Ai miin; huu givs a fak !?

Ja miksi tuo kuvan mies tuolla kuvassa vasemmalla, ei AMMU heitä !?!? Vittu mikä TILAISUUS !! Perkeleen muuli, vittu minkä zhäänssin haaskasit !!!!! Siinähän ne on saatana, ihan nokan edessä tyrkyllä ! Hänellä olisi pitänyt olla kameran sijaan ase kädessään.

Ja miksi tuota kuvata ylipäätään ?!?! Menkää mille vain, MILLE. VAIN! Pornosivulle ja takaan että hetken selattuanne tulee vastaan se vitun vastenmielinen kuva missä on ainakin YKSI, ellei sitten jopa kaksi(!!), paljasta ja likaista ja suoraan kameraantähdättyä perseenreikää.
Ei siitä tarvi erikseen ottaa vielä uusiakin versioita !

Vai onko tuon idea siinä että tuossa nuo reiät on kuvattu "profiilista" ? Eli sivulta. Plus sitten vielä se että niiden välillä on tuo vetelä lihaisa yhdistävä putkilo / tarttuma"raaja" ?

No.. en tiä eikä kiinnosta, mutta inhotti vain, ja vähän naurattikin. Siksi "jaoin" tämän.

Tykätkää tästä!  ☜ Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti