keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Heedbärin Säm (taas!)En voi olla palaamatta asiaan heti seuraavana päivänä, eli TÄNÄÄN !
Hah.

Unohdin nimittäin muutaman "detailjin" tuosta edellisestä "masuuninlaskusta".


Olin sanomassa MYÖS siis että; Sam Heedbär on NIIIIIN vitun tylsä ja haalea ja mitätön ja perus-junttisuomalainen että hän lienee yksi niitä harvoja Suomalaisia Julkkiksia jotka on ihan suoraan ja "rehellisesti" eli ainakin julkisesti, niin kaikkea tuota edellämainittua että on usein(!) nukahtaa lavalle !!

Sen mitä kutsun "lempiblogaajakseni", minun Amerikan sielunveljeni (tavallaan), sen mukaan lähinnä vain neekereillä on tuo maaginen kyky; nukahtaa seisaalleen.
Mutta !! Vähänpä hän tietää, sillä meillä on täällä ihan kotisuomessa ihka oma seisaalleen-nukahtaja !! Eli Sami "TtuMäOONhauska!!" Heedbär !

🔻


Siitä hänen "esityksestään", joka on lähinnä kai verrattavissa siihen että katselee sirkus-elefanttia siinä sen säilytysrekassa, syömässä ihan rauhassa heinää, ei puutu enää muuta kuin se että hän todella nukahtaisi ja/tai söisi räkäänsä.
Kuten tyhmillä on tapana, sillätavoin tuijottaen eteensä tai johonkin, poissaolevana, ja kaivaen nenäänsä ikäänkuin huomaamattaan, ja siitä ikäänkuin huomaamattaan sitten sormi ohjautuu suoraan suuhun.
Muttei se Samille outoa olisikaan, sillä miten hänen sormensa muka EI ohjautuisi suuhun !?!? Mitä MUUTA Sam on ikinä tehnyt tai ajatellut ja käsittänyt tai kuvitellut tai nähnyt ja kokenut KUIN juurikin ruokaa ja syömistä ja niihinliittyviä muita liitännäisiä !?
Thät´s fakin rait; ei mitään !!

Se luultavasti unissaankin paitsi tottakai SYÖ, niin kauhoo siinä sängyssä tai heinillä tai pihamaan mullassa tai missä ikinä tuollainen nyt nukkuukin, niin nin se luultavasti tekee jatkuvaa tai katkonaista kauhovaa liikettä, ikäänkuin lapaten kakkua suuhunsa. Pitkin yötä, ja herätessään hän voikin tehdä sitä ihan oikeasti ja IRL, pitkin päivää.

(Tämän TÄYTYY koskea myös Soinin syöttöporsasta ihmispuvussa !! Täytyy !!)


🔻


Sitten oli vielä se, minkä unohdin mainita, että: Sami on myös siinäkin HYVIN TYYPILLINEN suomalainen...............ihan vain suomalainen, ei edes "taiteilija" tai "kulttuurielämän vaikuttaja" tai muukaan vastaava, että hän on aggressiivisen typerä ja lahjaton ja PASKA.

Antakaa kun selitän !
- Kun suomalaista Latvian-Finuiitti-Fintiaani-Junttia toruu tai Ei-Kehu, hän ottautuu AGGRESSIIVISEEN puolutus-asetus tilaan. Hän alkaa räyhätä ja rähistä ja haastaa riitaa kuin jokin vitun juoppo. Tai "Ryssä".
Suomalainen ei ymmärrä LAINKAAN kritiikkiä tai keskustelua tai mitään inhimillistä kanssakäyntiä ja ideoiden vaihtoa. Hän ymmärtää vain, kuten koirakin, sekalaista vihaista ja tyhmää murahtelua, paljolti kuten kyttäkin, mutta SUUTTUU jos saa kuulla olevansa esim "tyhmä" ja/tai "lahjaton" tai jopa "susiruma".


Sami on siis niitä esiintyjiä jotka karjaisee heti VIHAISESTI jos jollakulla on jotain huomautettavaa, ja totta munassa ON(!!), hänen paskasta esityksestään tmv.

Sam on myös sellainen nykyajan tyypillinen olento, että hä luulee ja olettaa että hän ON JO jotain tai että sen mitä hän haluaa voi saada vain kun haluaa sen tai pistää jotkin tietyt kledjut päälleen. Olen jokseenkin syyllistynyt tähän nuorempana itsekin joten TIEDÄN mistä puhun, mutta Fak Boi !

MINÄ en lähtisi leikkimään (tosin minun ei tarvitsisikaan!) Ständapkoomikkoa, saati sitten VAIN koska näytän mielestäni khuulilta ja "kuulun sinne lavalle" koska olen katsonut aina komedialeffoja.
Niin se ei toimi. Ei lainkaan.

Sitäpaitsi Samilta uupuu eräs VALTAVAN tärkeä ominaisuus mitä tarvitaan jos aikoo mitenkää merkittävällä tavalla nykyajan maailmassa menestyä; hän nimittäin EI OLE juutalainen.

Joten "bai bai haliwuud hills".


Sami on vain summa summarum, se sellainen iso lihava hölmö mikä kai lähes jokaisella koulu-luokalla on ja on aina ollut ja tulee kai aina olemaan, se joka on olevinaan aina hyvinkin hauska. Mutta ON lähinnä leppoisa, sanotaan nyt näin.

Mutta sanon in bona fide yhden asian Sami Hedbergistä, kuten sanonta sanoo "yrittänyttä ei laiteta".
Sam on nähdäkseni, kaiken niljakkeisen vitun typeryytensä ja narsistisen mulkkuutensa, sisällä joku joka kai melko vilpittömästi yrittää. Häntä voi siis pitää "vilpittömänä hölmönä" tai "aidosti tyhmänä" - ihan miten vain.
Kiitos ja Adios.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.


P.s


" Mitä jos sanoisin, että Sami Hedberg ei ole lainkaan hauska ? "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti