keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Temppeliaukion Kirkko
Tässä on tämäkin.
"Suomi ei ole enää lintukoto" - juu ei, kiitos teidän ja typerien kusipäisten, autististen ylimielisten kailottavien houreellisten tekojenne, ja imbesillin tietoisuuden tasonne.
Näin siinä käy, mutta tämä on vasta alun alkua, ja todella TODELLA tyyntä ennen myrskyä.

MINÄ voin vain johtopäätellä että; itse asiassa he HALUAVAT tätä.

"Kansa" vain on ja pysyy, naiivina. Ne luulee vitun idiootit että te "päättäjät" olette jotenkin HEIDÄN ASIALLAAN !!

HAHAHAHAAA...ai kristus näitä vitun tyhjäpäitä ympärilläni. MISTÄ niitä oikein tulee ?!?!?!
Niiden täytyy olla jotakin vastasyntyneitä sieluja, joille tämä on ENSIMMÄINEN maapallon inkarnaatio, ja ne on silmät suurina pyöreinä lautasina kun vähänkään tajuavat joskus jostain jotakin.
Tai jos kuulevat tai lukevat jostain jotain mikä kuvaa TODELLISUUTTA ja TARKASTI, ja rehellisesti ja pystyvästi ja pätevästi ja lähes "selvänäköisesti". Eli kuten se ON, eli esim että "poliisit on pahin mahdollinen vihollisnne elämäässä" kuten on "valtiokin" koiranpaskarottineen päivineen.

Joillekin tuo menee kalloon kuin kuuma veitsi jo melko sulaan voihin, joillekin se tuottaa näppylöitä ja VAHVAN kieltäymyksen nähdä asia kuten se on -reaktion, ja jotkut se ehkä työntää polulle KOHTI asian sisäistämistä ja siitä paljon muunkin ymmärtämistä.
C´est la vie.


En jaksa edes jauhaa asiasta tämän  enempää koska "poliitikkojen" tajunnan taso on jossain lehmän ja sen paskan välimaastossa, joten heitä on turha yrittää ohjeistaa sen enempää kuin vauvaa - mutta sanon vain että tähän kaikkeen olisi yksi TODELLA TODELLA TODELLA helppo ratkaisu ! Ja joka miellyttäisi "Kansaammekin" - eli kaikessa yksinkertaisuudessaan; "poliitikot" voisivat vain muuttaa itse sinne missä jo a) ON neekereitä yms ja b) ON kaikkea sitä "suuren maailman menoa ja matskua" mitä he näyttävät haikailevan, ilman ymmärryksen häivääkään.


Siinä kaikki !


Menkää vuoren luo !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti