maanantai 12. kesäkuuta 2017

Herr Halla-Aho

Jussista on tässä viimepäivinä ilmeisesti tullut Perus-Suomalaisten jonkinnlainen "puheenjohtaja" tjns.

Hyvä ! Hienoa, oikein hienoa.
Ihan jo siksi että Soinin karju haipuu (toivottavasti) pois julkisuudesta ja ihmisten  silmistä.
Ja onhan Halla-Aho sentään itse Halla-Aho !
Kaikkien hippien kauhu ja vasemmiston inhokki, ja olento joka aiheuttaa kyseisille idiooteille näppylöitä jo kun vain mainitaankin.
Mainiota !

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706112200200614_pi.shtml

Tunteet ovat kuumenneet ja järki .......mikä järki ? Ei OLE mitään järkeä. Mutta jos olisi; olisi se tippunut kai sitten yli laidan.
Sillä; katsokaa ja nähkää, on Persujen Leirissä pyörinyt jonkinlainen hirmumyrsky (vesilasissa) !

Joku oli kailottanut "ooksä kännissä?" ja Putkonen oli levitellyt käsiään. Ai miin....jos ei TUO jo vakuuta Hoi Polloita siitä että kyllä! persuja väärempää jengiä ei vain OLE, eikä juuri suurempaa katastroofia päällä maan, niin mikäs sitten !!??!


http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706112200200678_pi.shtml


♫ "..ideasta kuuli jopa itse Presidenttikin..." ♬ ja tyrmäsi sen.
Niinistö sanoi että "olisi hyvä jos olisit yhtä rutikuiva ja asiallisen mitäänsanomaton nahjus kuin me muutkin? eixjoo ? ....niin että ...tarkoitan vain että siis, olisi hyvä jos et olisi muuta kuin mekään, muuta kuin mitätön ja innhottava Lehmän Henkäys. .......Elikkä...tykkäisimme jos et vain sanoisi oikein mitään, ainkaan sellaista mistä emme ehkä, jollakin todennäköisyydellä, pitäisi. Ja että vain kumartelisit kun kohtaat meitä muita ´Poliittisia Tekijöitä´ympäri Vallan Saleja...kiitos".

Tokihhan pressan lausunto EI ollut juuri TUOSSA muodossa, mutta sisältö on kuitenkin ihan yksi-yhteen sama. Oisitpa sä haaleampi, se kuuluu tiivistettynä.

Mutta Halla-Aho on juuri siksi niinkin hyvä kuin on, että saa jotain jostain joskus jopa vähän sanotuksi.


Täytyy vielä erikseen mainita tuosta iltalehden jutusta, että tuo on melko naurettava yritys lavastaa kyseiset Persut joksikin vitun vitsaukseksi ja maanvaivaksi, kun siinä kauhistellaan esim tuota Lauraa.
Ikäänkuin tuo sangen tavanomaisen näköinen nainen olisi jokin helvetin ilmestyskirjan Peto, jonka "valinta" Valituksi toisi maailmanlopun ja vähän päälle !!
Kyllä nyt on synkkiä pilviä horisontissa kuulkaa perkele ! ÄMMÄ on valittu ......joksikin valituksi.... tyypiksi. VAROKAA !!

Mutta hyvä homma Halla-Aho.

Onnea kai sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti