torstai 29. kesäkuuta 2017

Haistakoon "Matruuna" Vitun (ja paskan)

Olin jättänyt vanhalle kunnon "Tupla-Jiille" kommentin. Taitaa olla tällähetkellä toisiksi uusin kirjoituksensa.
Katsokaa mikä paskaläjä sinne onkin sittemmin ilmestynyt !!
Wanha Kunnon killisilmä nimeltä "Matruuna" ! SE saatanan tylsä juutalaispaska.

Vittu että siinä on yksi ÄRSYTTÄVÄ vitun nälvivä lapsellinen typerä itseääntäynnäoleva idiootti vitun tyyppi !!
Vittu sua kukaan jaksa !!

Sinun jankutuksesi on yhtä virvoittavaa ja raikasta kuin likainen tunkkainen hikinen sukka antikvariaatissa, vittu; painu vittuun !

Ketään ei KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNOSTA, vitun omaa läskiä pilluaan kaiveleva tyhmä ruma lihava jutkutyttö, sinun yksityiskohtaiset saatanan "halakha" selvityksesi ja muu juutalainen "kirjanoppinut" rutikuiva ja satanistisen sieluton tunkkainen lässytyksesi ja yhdentekvä lätinäsi.

Kun tekstiäsi lukee, voi ihan nähdä visuaalisesti sellaisen rasittavan sormeaanheristelevän ja päänsä vieressä heiluttelevan "mätiänkaiken" tyyppisen pikku vitun Mimosan, jonka korjauksia ja tarkennuksia ja "tiesittekö muuten.." märehdintöjä KUKAAN ei jaksa kuunnella.
Vitun juutalainen ja yllättäen ÄRSYTTÄVÄ pikku lukutoukka; ei kukaan VÄLITÄ !!! Ei kukaan VÄLITÄ siitä mitä TARKALLEENOTTAEN Jeesus on ehkä sanonut tai ollut sanomatta, esim jostain vitun neuroottisesta juutalaisesta ohjeesta säätää pöytäliinaa, jos sellaisia jo silloin oli olemassa, juuri tiettyyn aste / kallistus kulmaan, tai pitääkkö sitä peräti päässään ! Kuten Palestiinalaiset.

Ei ketään KIINNOSTA mitä mieltä Kiasus tarkalleeottaen skriptuuran mukaan oli vaikkapa fariseusten letistä tai esinahattomasta munasta. Huu givs a faking fak ?!

Vittu että m.inä säälin suuresti miestäsi jos sinulla sellainen on. Ai Kristus SEN elämää !!! Voi hyvä vitun luoja.


Se on näköjään täsmälleen niin, ja totta, ettei juutalaiset VOI eikä OSAA olla ÄRSYTTÄMÄTTÄ, joko tahallaan tai vahingossa. Se vain on mahdotonta.
Mitä ikinä ne tekeekään tai sanoo; se ärsytää. SELLAINEN on maailma ja elämä.Kiitos.

Ja haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti