keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kuristeleva mutantinpaska

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706282200232604_u0.shtml

Siinä on ihan ihka oikea ja aito mutantti.
Ja jos olet jokin blogiin satunnaisesti eksynyt tai jopa uusi "lukija", niin ei, tämä EI OLE mitään sarkasmia. Rikolliset = de facto mutantteja. Ja tuo on ihan priima esimerkki.
Vitun tyhmä aivoton ja naurettava pallinaamainen perkeleen kusipäinen ämmännäköinen vitun luuseri.

Se näyttääkin ihan niiltä mitä kuristaa, eli NAISELTA. Siinä on yksi simppeli "punainen lippu".
Se ei näytä siltä miltä sen feno / somatotypaalisesti PITÄSI; mutantti !
Se tappaa ja tappaa ja tappaa taas; bäng! mutantti !

Siinä on oikea epäihminen ja kusiruutta-mutantti, joka olisi ILMAN KYTTIÄ JA LAKEJA jo tapettu aika päiviä sitten. Ihan kuten KUULUISI. Luonnostaan, mutantit tulisi totta-vitun-kai karsia pois verilinjoista siinä missä mongoloiditkin ja muut vitun typerän höynän apinan näköiset sekopäiset simpanssit. Ja ihan vain; liian rumat ja liian tyhmät.
Mutta koska tuossa on liikaa järkeä ja terveellisyyttä ja oikeanlaista tämän planeetan realismia, sitä ei tulla luultavasti tekemään ja koska Hitler!
Hei ! Kakatkaa jo housuun ! H I T L E R mä sanoin !

Sitäpaitsi "poliitikot" ja nimenomaan KYTÄT, TARVITSEE tuollaista saatanan totaalista saastaa ja demonista läsnäoloa tässä ulottuvuudessa, edes VAIKUTTAAKSEEN jotenkin "yleishyödyllisiltä" saati sitten tarpeellisilta !


Eniwei, sanon loppukaneettina että; TUO tyyppi tulisi kuristaa ! HAHAHAHAa, hetimiten.
Sille voisi vaikka laittaa vain jonkinlaisen pyörän vaijerilukon tai jonkin, kaulan ympärille, ja ihan VITUN KIREELLE ja katsella sitten kun se typerä vitun ämmämäisen kalan näköinen mutantinpaska haukkoo vähän aikaa typerää ja turhaa henkeään ja kuolee KITUEN pois, kuten PITÄISI.Kiitos.


P.s Mikä siinäkin on että kaikkein "vaarallisimmat" ja pahimmat ja raaimmat ja mitä näitä kauhistelu-epiteettejä nyt on, "rikolliset" eli pahansuovat mutantit, valitsevat itselleen aina mitä naurettavimmat ja typerimmät tekonimet !?!?!?

Kai se on vain se niiden ylimalkainen kehitysvammaisuus ja TOTAALISEN huono maku ja muu naurettava keharin typeryys. SE on se mikä saa ne kai kuvittelemaan kuullostavansa ihan vitun "bäädäässiltä" ja khuulilta ja luultavasti pelottavaltakin tai jotain. Mutta et sä mua pelota, sä oot vaan ihan VITUN tyhmännäköinen ja aivan yhtä TYH-MÄ.
Et sä kovin tyhmä o !??! Hei ?
Kuulekko !?
Vitun käpyaivoinen Perkleen pässi.

Sinut tulisi tappaa / murhata ja sinä TIEDÄT sen, vitun Luciferin paskakikkare.

Ja Ps numero 2; vittu sä oot muuten, jopa mutantiksi, RUMA !!!

Kristus mikä höyryävä, kostea, tunkkainen lantaläjä sinä oletkin.

Haista paska eli itsesi ja kuole.
Kiitos taaskin.
P.s 3 Millä miten ja miksi, muuten, luulette TUON Saatanan sontaläjän "esi-isien" selvinneen suomen sodista, ollakseen atavistisena pahuutena läsnä, tässä ja nyt ?!?!?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti