sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

London Bridz +Rok-Äm-Ring
It appears että; Lontoossa on taasen iskenyt Ählämi !!
Aika sähläm tämä on !!


Ihan siistii että "poliitikot" on viittineet, ettei tule menetettyä lärväänsä tai keskinäisissä runkkailuissaan toistensa kesken, mainettaan tai jotain "pisteitä" tai jotain, -näitä elukoita tänne sivistysmaailmankin sekaan. Tuomaan kaaosta ja sekasortoa ja ehkä sitä "anarkiaakin" mitä Kaikki Aina Pelkää käsittääkseni.

KAIKKI tämä on ihan tikkusuoraa seurausta; Maahanmuutosta™  Maahanmuutosta™ ja Maahanmuutosta™, ja "politiikasta ja poliitikoista" ja ylimalkaisesta typeryydestä, ja siitä puheenolleen; islamista ja koko ählämrodusta tai lajista, ja sen biologisesta piirteistöstä ja olemuksesta.

Ei YHTÄÄN MISTÄÄN MUUSTA.
Kuten te kaikki luultavasti jo, joka tapauksessa, ihan hyvin tiedättekin.
Ja sitten oli tämäkin vielä...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201706032200183841_ul.shtml

Eli Saksassa on keskeytetty rok-äm-ringikin kiitos "terroriuhan" eli murjaanien uhan eli ählämien uhan eli islamin tavallisen Perusolemuksen eli UHAN takia.

Tuossa ylläkirjoitetussa on muuten, mainittakoon, joillakin vähän vähemmän älykkäillä jotain ongelmia hahmottaa se päivänselvää itsestäänselvyyttäkin itsestäänselvemmäksi täys ja totaali triviaalifaktaksi.
Mutta hei; meitä on moneen junaan, kuten sanotaan.


On ikäänkuin olisi suurikin Mysteeri ja mitä kaikkea, miksi kivikkoisessa ruohikossa (josta välillä kuuluu sihinää) mehiläisiä hoitava tyyppi on joskus tai välillä ikäänkuin sitä olisi jokin näkymätön, luultavasti Paholainen, pistänyt ja/tai purrut.
Nämä ovat Todellisia Mysteereitä !!

Ja niitä "selvittämään" tarvitaan PA-LA-JON pääkaupunkiseudulla-asuvaa vähän jo varttuneempaa naisväestöä kaikenlaisiin Komiteoihin ja Martt(yyri)a-kerhoihin ja "Poliittisiin Päätäntäelimiin" vatvomaan ja märehtimään, ja pelokkaina rutikuivasti ja kautta rantain ynisemään vaivaantuneesti, asiasta.

Vain niin voi mikään ikinä ratketa.

Ainakin HERMOT !!! Koko vitun EUROOPALTA !!!


Ja jotta sitten päästään taas raapimaan typerää perkeleen apinanpäätä ja ihmettelemään "mitenkä tässä nyt NÄIN saaaaattoi käydä!?!?" ja syyttelemään asiaan TÄYSIN kuulumattomia ja liittymättömiä tahoja.                                                                                        * Taukomusiikkia  *
On ilmeisesti HELVETINMOINEN juttu syntyä "etuoikeutettuihin" piireihin ja perse....perHeisiin.

Sitä tulee NIIN solipsistiseksi ja egotistiseksi, histriooniseksi imbesilliksi, ettei sitä OSAA HÄVETÄ vaikka on k i r j a i m e l l i s e s t i GLOBAALIN LUOKAN itserakas paska ja omahyväinen itsekäs ylimielinen vitun päällepäsmäri paskaläntti, vailla mitään TODELLISTA "virkaa".


Tuo on muuten aika hyvä perse, mainittakoon. Ohimennen.
Miehelle.
Tuollaisen olisin halunnut, vai .....ONKO minulla se jo !?


Eniwei: kiitti vitusti. Ja miksei Lontoonkin puolesta ?

Kiljukaa te vain suureen tyhmään ääneen EU:sta irtautumisen KAUHEUTTA !!! Kyllä siinä on.....elämä itsessään jo koetuksella !!


Mutta älkää ählämiä VIHATKO ja säikkykö jne !
Ne on ihan fiksua sakkia kun tutustuu.....
..tai näin olen kuullut ja usein lukenut.En; välittääkö joku / kukaan enää ylipäätään. Mistään mitään.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti