sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Lindströmin"pihvi" / Liian Totuudenmukainen Lausahdus

Kun olen aina pyrkinyt valaisemaan teidät Vitun Hoi Polloin Idiootit Imbesillit mm "Politiikan" oikeasta olemuksesta ja luonteesta ja alkuperästä ja tarkoituksesta ja aikaansaannoksista, niin en olisi itse voinut pyytää tai edes KUVITELLA parempaa myönnytystä ja tunnustusta SUORAAN "poliitikko" IDIOOTIN omasta superahnaasta kidasta kuin mitä tämä tyhmä lihava kalju "poliitikon"paska on päästänyt ahmatin suustaan.


KATSOKAA !!!
Täs-mäl-leen. tismalleen niin !! Kyse on HÄNELLE ja muille vitun "poliitikoille" P O L I T I I K A S T A  !!!

YMMÄRTÄKÄÄ NYT JO HERRAN PERKELE TÄMÄ ASIA !!! Vitun tyhmät tupauunot ja lantapäiset jurriset kananaivoiset, käpyaivoiset tahmeat vitun liejurotat ja imbesillit. Kyse on POLITIIKASTA ITSESTÄÄN.
POLITIIKKA kiehtoo heitä !! POLITIIKKA !!

EI tosielämän SEURAUKSET ja aikaasaannokset, EI tosielämän ITSE ASIAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja niihin RATKAISUT !!!!!!!!! Tai edes mikään nimeltä "talouskasvu" mistä kaikki iskän pikku koiranpennut, häntä heiluen aina vouhkaa, tietämättä itsekään mitä vittua oikein puhuvat.
Mutta että "poliitikko" tekee tuollaisen suoran tunnustuksen.....oi, se vasta on jotakin !!
Taitaa olla ihan aito Froidilainen lipsahdus !!

Ja TIEDÄN kyllä että se Freudilainen, mutta minä kirjoitan sen aina Froidilainen. Kuten se lausutaankin. Anglotkaan ei vaivaudu opettelemaan miten lausua edes Prometheus oikein, enkä minä piittaa miten joku Kreikkalainen pyyhkii perseensä tai miten joku haluaisi minun Blogissa itseäni ilmaisevan. (Ja kuten olen toitottanut, ilmaisen itseäni Blogissa tahallisen rajallisesti ja kuivahkolla tavalla jotten anna mitään todella TYKKIÄ KAMAA anonyyminä ilmaiseksi. En ainakaan vielä, mutta ken tietää...)

Tuo tyyppi, tämä vitun Lindströmin pihvi(naama) vaikuttaisi olevan täsmälleen se sellainen lapsuudesta kai tuttu tai tutuhko tyhmä ähisevä läski, joka heitetään aina puumajasta esim, ulos, koska se ennenpitkää pieraisee valittaen häpeillen "ettei voi itselleen mitään" ja joka munaa aina kaiken ja pilaa kaiken. Mm nyt se päästi SUUSTAAN ...kai ? Liian TARKAN ja TOTUUDENMUKAISEN kuvauksen "politiikasta"...joten....


"Politiikka" niminen supermoraalittomien hyperahneiden ja POIKKEAVAN rumien mutanttikusipäiden ainoa toivo ja loputon vitun jankuttelun ja viivyttelyn ja toivomisen ja taikomisen ja pieremisen ja päänaukomisen ja uhkailun ja tyhmyyden ja taikauskon ja sieluttomuuden ja lahjattomuuden ja alkeellisen barbarismin ja apina"politiikan" suo, SE on Se Juttu heille.

EI teidän hyvinvointinne vitun naiivit idiootit.

Vittu ne siellä "Arkaadianmäellä" käy "työssään" (hahahahaha!) SIKSI että jollain Sinikalla olis kaikki hyvin siellä jossain Uts-Joki Kevon seudulla tai Sastamalassa, ne käy siellä siksi että siellä on RAHAA ja VALTAA, ne käy siellä SIKSI että ne LUULEE, ja muuten LUJAA(!!!), voidaan jopa puhua Poikkeavasta Kyvystä ABSOLUUTTISEEN itsepintaiseen härkäpäisyyteen(!), niin nin ne käy siellä siksi että uskovat piinkovaan olevansa PÄTEVÄMPIÄ kuin SINÄ itse, "päättämään" miten elät elämäsi ja mitä saat ja et saa tehdä tai sanoa tai kirjoittaa, he ovat toisinsanoen; elämän ja vapauden ja itsensätoteuttamisen pahimpia verivihollisia, ja sikäli maskuliinisuuden ja kykeneväisyyden ja kunnian ja ajattelun ja totuuden ja verevyyden ja rehellisyyden ja välittömyyden ja aitouden / vilpittömyyden ja sen sellaisen, he ovat elämän OMIJOITA.
He ovat kuin kytät; he OMIVAT itselleen koko elämän piirin ja kaikki sen asiat, esineet oliot ja myös alueet. Ja sitten, koska ovat luontaissyntyisiä vitun varkaita vailla moraalin atomiakaan tai katumuksen kvarkkiakaan, he todella USKOVAT ja LUULEVAT omistavansa ja Oikeutetusti, koko maailman ja kaikki sen olennot ja kohtalot ja tapahtumat.
He toisin sanoen harjoittavat satanismia / "divinaatiota" - kuten Aleister Crowleyn hullukin aikoinaan. Eli ihmisen jumaloittamista. Mutta ihminen EI OLE jumala, OSA siitä toki, muttei se koko paketti.
Eikä KUKAAN tai MIKÄÄN, edes "Saturnuksen ameebat" (siteeratakseni Mustaa Kyytä) ole kauempana siitä kuin nuo epämuodostuneet, ylileveät kuljetukset nimeltä "Poliitikot".

KATSOKAA nyt niitä herran tähden !! AVATKAA VITTU SILMÄNNE JA KATSOKAA; ne on MUTANTTEJA !!! Kuten "rikollisetkin" !!! Kyse EI OLE Oikeista ja Tavallisista IHMISISTÄ, eikä tämä ole MINKÄÄNLAINEN vertauskuva tai vitsi; he ovat de facto MUTANTTEJA.
OPPIKAA ja sisäistäkää tämä ja näette maailman kuten se oikeasti ON.

Kiittäkää myöhemmin.
Juu kän thänk mi leitr.


AJATELKAA tuon pihvin sanomista nyt hetki. "Eivät ymmärrä POLITIIKKAA" hän sanoo, hei lihapulla; eikö tulisi sanoa että "Politiikka ja poliitikot osoittavat täydellistä ymmärtämättömyyttä TOSIELÄMÄÄ kohtaan ja sen asioita ja ilmiöitä ja tapahtumiaa yms" ?
Ja myös kaikkea sitä YLEMPÄÄ tietenkin. Taiteesta jumaluuteen ja takaisin.

"Politiikka" sen harjoittajat, kuten mustan magiankin, pitäisi vain poistaa olemassaolosta kuten kytät ja "rikollisetkin" -  ja maailma ja sen KAIKKI ongelmat poistuisivat heidän myötään yhdessä yössä tai päivässä.

Osaisitteko elää siinä maailmassa ?!
Minä luusin osaavani.
Eikä olisi säännön sääntöä, ei lain lakia, ei kytän kyttää, ei yhtikäs mitään - ja kaikki toimisi kuin "ihmisen mieli". Ainakin MINUN mieleni.
Mutta minulla ei olekaan sellaista TUNNETTA että "ääk! pitää olla olemassa jotain sääntöjä ja lakeja tai jotain!! mua piärettää !! apuaaAAAA!!". Ei.
Voi vallan mainiosti oman moraalini ja sen mitä olettaisin muiden tekevän, turvin. Minä kyllä EROTAN mutantin kilometrin säteellä mihin suuntaan vain, eikä tulisi mieleenikään esim tehdä kauppoja mutantin kanssa; totta vitun kai se pettää ja huijaa !! SE on sen OLEMUS fa khrais seiks !


Mutta eniwei, ei "politiikkaa" tulekaan "ymmärtää", eikä ole mitään mitä ymmärtää, todellisuus tulee pyrkiä käsittämään ja toimia siinä mahdollisimman muut huomioiden ja tehokkaan älykkäästi ja pyrkien aina YMMÄRTÄMÄÄN. APINAHAN ei tähän PYSTY, se on geneettinen, biologinen ongelma, mutta minunlaiseni Modernit ja Uudet Oikeat Ihmiset, onnistuneet hybridit kaiketi, me pystymme. Helposti ja leikiten. Kepeästi ja vaivatta.

Mutta onhan tuo ihastuttavan tyhmä, tyhmä jopa "poliitikoksi", tuo pihvimies ! HAhahaa, hieno möläytys kyllä kertakaikkiaan, mutta riittääkö se HERÄTTÄMÄÄN kaikki nämä vitun jästipäiset taliaivot lantapäät jotka luulevat jo olevansa HEREILLÄ ja elossa ja olemassa ?!?!
SITÄ sietää kyllä epäillä.

Vitun typerät Perkeleen juntit.Tosin: EI ne tätä lue !! Ne makaa ja möyrii ja pyörii ja kiroilee tuolla jossain vitun metsä tai maantie ojassa ja vitun vatukossa, kuin "Tuntemattomassa", ja tiuskivat siellä kaikelle mikä EI OLE tarpeeksi likaista ja tunkkaista ja oppimatonta ja niskuroivan tyhmää ja jästipäistä ja lannanhajuista, eli kaikkea sitä mihin he ovat tottuneet.
Tai sitten he lukevat "Hesaria" ja valaisevat itseään......THAHAHA HA HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Naurahdin ihan oikeasti RIL, ei tuollaista voi kirjoittaa repeilemättä. Hyysäri.....valaistus....samassa lauseessa...H AHAHAHAAaaa..kaikkea minä keksin !

Kukapa muu muka, sanoisi jotain merkittävää ja verevän rehellistä ja todellista ja totuudenmukaista KUIN juurikin Hesarin-Hyysärin "Poliittiset" pikkunilkit joiden "työ" on lähinnä kertoa "Kansalle" se mitä "poliitikot" on kertoneet toisilleen ja heille ja haluavat hoi polloin pesemättömien idioottienkin tietävän. Kukapa muu totta puhuisi kuin joku jonka PALKKA riippuu siitä MITÄ hän sanoo ja millä äänenpainolla ja miten ja kenestä ja koska.
MIKSI te tykkäätte olla karsinoissa sisällä !?!?!

M I K S I ?!?!?!

Te inhoatte VAPAUTTA, MINÄ inhoan TEITÄ.


Plein än simpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti