sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Loiset vs Työttömät - Episodi 104

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706182200215889_pi.shtml

Tässä on nyt taas tämäkin asia tapetilla; Hallitus vs Työttömät.

Olen tuon järjestön kanssa täsmälleen samaa mieltä, tai ei siitä tarvi mitään "mieltä" olla; sehän ON "pöyristyttävän julmaa ajattelua" tuo kyseinen kusipäämalli.

Se on lähinnä pakkotyötä ja ihan ihka oikeaa orjuutusta ja typerien vauhkoja hätäpaska"ratkaisuja" asioihin joilla on jo käynnissäoleva ratkaisu. Eli kuten lähes AINA, on "poliitiikot" PILAAMASSA kaiken senkin vähän mikä edes jotenkin toimii, tekemällä "Muutosta" todeksi.

Ja kuten olen sanonut, se vaatii jo ihan oman luokkansa röyhkeyttä ja ylimielistä OLETTAVAA kusipäisyyttä alkaa "POLIITIKKONA" valittamaan TYÖTTÖMIEN liian hyvästä asemasta ja siitä että TYÖTTÖMÄT "elää muiden rahalla" !!!

Ai Kristus vitun perkele näitä saatanan käpyaivoja lantapäitä vittupäitä pikku demoniapinoita.

Mutta kun on syntynyt Pirun perseestä ja pää täynnä vain kusta, ja ilman MITÄÄN sielua tai yhteyttä "Yliseen" tai henkeen, ja kun on sokea kuin sokea pässi pimeässä, side silmillä, ja kun kieltäytyykin vielä näkemästä, ja kun on myös täysin ajattelusta ja havainnointikyvystä ja moraalista ja inhimillisyydestä ja kunniasta ja ymmärryksestä ja HÄPEÄSTÄ, oikeanlaisesta(!!), täysin tyhjä; niin noinhan siinä käy.
Ja tuo on vielä sangen vähäistä.Muistakaa AINA se minkä joku tyttö tai nainen sai jopa sanottua: kunnia.

Työtön EI OLE mikään vitun "alemman olennon kategoria" itsessään. Ja jos jotakuta tarpeeksi kauan nöyryyttää ja työntää vain alemmas ja alemmas ja köysiin, SAATTE ihan tasan varmasti uuden Schaumanin ja Breivikin.

Ja sanottakoon Virallisesti että; kyllä pikkusielut, minä toivon MOLEMPIA todeksi !! Mitä pikemmin, sen parempi.

"Vapauden puuta on aina silloin tällöin ravittava patrioottien ja tyrannien verellä".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti