sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Robert Lazar

Törmäsin taas tähänkin tyyppiin, juuri olin sitä miettinytkin mutten itse omatoimisesti tuubista katsonut.
Eli Roobert Lazaar.

Robert Lazar.

Tässä on pari hyvää videota tästä aiheesta, ja melkolailla ihan uuttakin materiaalia, tai uusi haastattelunpätkä. Jossa hän vain toistaa osan niistä samoista asioista mistä hän jo 80-luvulla puhui.

Eli JOS joku ei tiedä tapausta, tämä se tyyppi joka 80-luvulla paljasti maailmalle sen että Amerikkalaisilla ON näitä lentäviä lautasia hallussaan, ja he yrittävät takaisinmallintaa niitä tuolla Alue-51:llä, ja vielä tarkemmin; Sektori 4:llä.
Ja että hän oli työssä niiden parissa, ja pääsi niiden sisätiloihinkin, ja näki ainakin 3 kertaa myös niitä lyhyitä harmaita mulkosilmämuukalaisia.

Ja hänhän on antanut sangen yksityiskohtaisesti kaiken teknisen tiedon minkä kai itsekään tiesi, ja se löytyy pitkin nettiä ja juutuubista jos vain HALUAA nähdä ja katsoa.

Mutta eniwei, minä olen aina uskonut häntä, epäilemättä KERTAAKAAN missään vaiheessa, ja en edelleenkään epäile mitään osaa hänen kertomastaan. Ja minä olen itse nähnyt usein(!) näiden olentojen aluksia ja pari kertaa kyseisiä hyypiöitä itseään, joten minulle tämä on jo todellinen osa maailmaa ja tämän planeetan TODELLISTA OLEMUSTA muutoinkin, mutta joitakuita teistä tämä kauhistuttaa tai epäilyttää tai jotain.


Tykkään myös tuosta miten hän tässä uudessa pätkässä sanoo samaa kuin minäkin, ja mitä olen koko ikäni sanonut ja ajatellut, eli että "suurin osa ihmisistä on ihan täysin älykääpiöitä". HAHaaa, täsmälleen niin se on.

Mainittakoon että joku asiastatietävä mainitsee tuolla kommenteissa että tuo hänellä oleva T-paita on jotain mikä pitää (tiedeyhteisössä) ANSAITA, sitä ei mikä vain vitun kiljuva idiootti saa omakseen.
Tämä tyyppi on melko kirjaimellisesti "ruudinkeksijä" ja ydinfyysikko jne.
Ja KATUU nykyään suuresti että ikinä avasi nuoren ja naiivin suunsa asiasta.
Mutta kiitos hänelle siitä että avasi !!

Ty Mr. Lazar.1. https://www.youtube.com/watch?v=L8GL6atHntkArea 51's Bob Lazar - 25 years later (HD)

Itse haastattelu tai sen osa, alkaa lähempänä loppua kuin alkua, tämä on vähän sekaiseksi silputtu filmi. Ja joku muukin näköjään noteerasi saman kuin minäkin HETI, eli että; äijä näyttää nykyään PALJON paremmalta ! :)2. https://www.youtube.com/watch?v=E7OnGOI-JUMBob Lazar Admits Three Encounters With Live Grey ET At S-4.

Siinä itse "Lear Jetin" luojan ja keksijän poika, kertoo Robertin puolesta Robertin muukalaiskohtaamisista.3. https://www.youtube.com/watch?v=LY9MRBsaENg
Dr.David Jacobs, Ph.D On How ET Hybrids Are Violent To Abductees.

Sitten on jokin tällainen ihan muu filmi, mutta joka siihen tuli tarjolle ja jonka katsoin. Ihan kiehtova ja sopivan lyhyt, mutta kärsii VAKAVISTA ääniongelmista ja yleisestä sekavuudesta, ja en ihan täysin voi edes sanoa ymmärtäneeni puoliakaan MITÄ tässä lopultakaan sanotaan. Mutta jotain siinä puhutaan ja sitä pelätään.


Pelätkää kai sitten !?


Tai jotain...


...ihan sama.


Ette näköjään hukkuneet jussina ?!?!? Tai muutoin ette lukisi tätä !

Minähän sanoin; minä olen melko vitun skarppi !
HAHaaahaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti