keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Punaisen Lokakuun Metsästys

Tuokin muinaisjäänne tuli tuossa TeeVeestä ja tsiigasin sen melkolailla kokonaan ja välillä ääntenkin kera.

Sain ajateltua lähinnä kuinka vitun TYPERIÄ apinamiehiä tuollaiset ON jotka moisia tilanteita tässä elämässä järjestää ja järjestelee.


"Nin jos sä meet johki veden alle ...sukellusveneellä...nin mä ehkä ammun sut!...tää on vakavaa....on rintamerkkejä ja Virallisia logoja ja kaikkee!...et sä saa liukua siä veden alla mulkku! MÄ SAAN!!"


Ai miin...mitä te oikein olette... viisi vuotiaitako ?!?!


Isot miehet kyyristelee jossain vitun jääkylmässä metallituubissa ja syö kurjaa paskaa ja pieree ilman tunkkaiseksi ja "tuulettaa" sitä johonkin siellä veden alla, ja sitten irvistelee siellä kireissä tilanteissa ja kireämmissä mielentiloissaan, kun joku muu, AIVAN yhtä vitun tahmeaälyinen ja tyhmä, vastapuolella ei ymmärrä mistään mitä sen enempää kuin hekään, vaan tulee täyttä höökiä päälle. Ja ammuskelee jollain nimeltä "torpeedo" - koska....."no hitto MIKS EI ?!?"
Pittäähän ny hyvä mies veen allaki voija ampua !


Nuo Wanhan Ajan urokset on KOOMISIA örvelöitä MINUN silmissäni. Ne on yhtä typeriä kuin keskivertio SIMPANSSI, MINUN silmissäni. Ja jopa niiden ruumiin olemus ja asento ja tapa kulkea, ovat ällistyttävän identtiset apinaan verrattuna. He siis OVAT apinjoita, no doubt about it.

Se minun IIINNNHOAMANI ihmisen typeryys lieneekin juuri heidänlaistensa vitun dinosaurus-apinoiden atavistinen piirre. Se on vain jurakautinen jäänne, jolloin joka vitun varjoakin kai pelättiin ja kaiken OLETETTIIN olevan "meitä kaikkia vastaan"...jotenkin....jostain syystä.
Muttei kukaan tai mikään muu ole niin "meitä vastaan" kuin TEIDÄNLAISENNE vitun APINAT !

Vittu te olette sitten idiootteja saatana. Ei jukolauta ei sitä voisi edes keksiä !

Mutta toisaalta, tämän elämän on ilmeisesti TARKOITUS olla JUURI TÄLLAISTA....

Jaa niin mutta se leffa.
No...jaa... oli se leffana ihan yllättävän hyvä vielä edelleenkin. Ja oli ja on hienoa nähdä välillä niitä vanhoja tuttuja naamojakin, niitä kasvoja joihin itse nuorena tottui, kuten Connery tietenkin ym. Siinä oli herran tähden jopa Säm Niil !! Ja tuo VITUN Älek Booldwin sellaisena nuorena ja mulkunnaamaisena salskeana mulkkuna, ennenkuin hänestä muuntui tämä nykyinen / nykyisintunnettu versio, tämä läskinmulkunnaamainen läskimulkku mulkku -versio.
Ihan yhtä tyhmä se sen ilme on kyllä aina ollut, pysyvästi, mutta sellainen se vain ON; tyhmäilmeinen tyhmä tyhmyri.
Mutta välillä sekin on ollut ihan viihdyttävä katsella. Mutta niin on koiratkin ym välillä. Ja minä lähinnä INHOAN koiria. Mutta kyllä ne pienimmät on muutaman sekunnin aina ihan jees, seurata ja katsella.

En tiedä oliko ne elokuvassa esiintyneet "Ryssät" ihan OIKEITA ryssiä, ehkä oli, mutta ainakin ihan yhtä vitun vastenmielisen ja vajaamielisen rumia ne oli. Saatanan hörökorvaiset hölmistyneet toljottavat pällistelevät pällisilmäiset pallinaamat.

Sjölköttämässä jjooootain....shjölkkhötystä....Isäm-Maampualest! ja näin..*hik* - vitun reppanat. KÖYHÄT. Kommunistiset. Reppanat.
Perunasäkeissään, tai niistä neulotuissa "uniformuissaan". Joissa varmaankin syövät ja nukkuvat ja ylipäänsä elävät. Sikäli kun kollektivismissa on mahdollista ylipäätään ELÄÄ.


Elokuva oli yllättävän hyvin säilynyt sinänsä, tyyliltään. Siinä oli jopa yksi tai 2 ihan oikeasti hienoa ja khuulia kamera-ajoa ja / tai kuvaa tai kuvakulmaa ja muuta tällaista pientä näppäryyttä.
Erikoistehosteet toki oli nykysilmin katsottuna lähinnä "matka kuuhun" tasoa, muttei nekään niin paljoa häirinnyt itse kokonaisuutta. Eli noin muinaiseksi se oli ihan yllättävän hyvinsäilynyt.

Mutta itse idea on kai aika idioottimasen tyhmä ja naurettava ja aivoton. "Loikata" sieltä tunkiolta ottamalla "komentoonsa" jokin salainen supersukellusvene ja TOIVOA sitten että joku jenkki on niin hoksaavainen ja sympaattinen että periskoopin avulla hoksaa mistä on kyse, eikä räjäytä sinua paatteinesi tuhannen pillun päreiksi.
Riskaabelia ainakin.

Hyvin ryssäläistä.

Eli jaa....se olikin kai vain realismia. Unohtakaa tuo ylläkirjoitettu.

Ihan jees leffa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti