sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Alma

Eräällä suvun jäsenellä on tuonniminen koira, mainittakoon.
Mutta sitten asiaan.

"Alma" nimisestä puhisevasta läskistä, artistista, puhistaa ja kohistaan nyt kovaa ja korkealta.
 Alma sitä ja Alma tätä, ja hei; Alma on takapuolesta ja paskaa.

Alma on yksinkertaisesti vain "perseestä". Ja jos ei mistään muusta syystä niin YHDESTÄ, siitä nimittäin että KAIKEN minkä Alma nyt ilmeisesti saa tai on saamassa, hän saa matelemalla Anglosaksien edessä ja MATKIMALLA. Hän on siis pelkkä pelle ja narri ja ilveilijä, sellainen siitä puisesta kapulasta ohjattava hauska Pinokkiomainen nukke, mitä jotkut kaduillakin aina välillä esittelee ja kerää kolikoita hattuun.

Alma on vain hyvin ulkoaoppinut, miten naisellista(!), matkija ja seuraaja ja pelkkä pilottitakkinen perussuomalainen "lähiöruusun" näköinen nuori muija.
Joka ei näyttäisi mitenkään epäsopivalta jossain maalaisten hameessa ja/tai tuulipuvussa, lapioimassa IIIISOA möykkyä lehmän ja hevosen paskaa ja huitomassa kärpäsiä ja hyttysiä loitommalle, samalla kiroillen kuin rekkamies. Ja ilman meikkiä.
Kuten, taaskin, rekkamies.
Se on siis oikeastaan "kuin rekkamies".
Ja tämä EI tarkoita, kai.... ....välttämättä, että "hei! sehän on sitten rekkalesbo!!" ei ! VOI olla, mutta ei välttämättä.

Alman tie katkennee jossain vaiheessa juuri tuohon; se EI OLE oikea Anglo-Saksi mulkku eikä mikään vitun juutalainen syyläinen lahjaton ylimielinen kurahousuinen paska, vaan se on perus suomilehmä.

Anglot kun on sattumoisin, kaikesta huolimatta, me-le-ko vitun "insulaarisia" - ihan kuten Japanilaismulkutkin, ja jos jotkut on "rasisteja" sanan VARSINAISEMMASSA merkityksessä niin molemmat edellemainitut ja juutalaiset. Jutkut ja Intialaiset tosin vie homman jo niin pitkälle että minuakin heikottaa jo pelkkä ajatuskin. Ne on niin rasisteja että Homma lähtee käsistä kuin neekereillä IHAN. KAIKKI.
Ne vain ei "handlaa" MITÄÄN.


Mutta eniwei; minä BUUAAN täällä "Almalle" (mikäli tuo on edes oikea nimesi? [luulen että se on ehkä pikemminkin Pirkko. *hrrr* puistattaa]).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti