perjantai 16. kesäkuuta 2017

Kohtaaminen Idiootin Kanssa

Törmäsin tuossa aiemmin tänään tosielämän idioottiin. Taas.
Jokseenkin, yllättävänkin, pitkästä aikaa.

Kuvailtakoon tilannetta ympäripyöreästi niin että tein jotain mikä ei kelvannut kerrostalon pihapiirin ns kyylälle.
Joka outoa kyllä JOKAikisessä kerrostalossa näyttäisi olevan, kuten pääsisäänkäyntikin. Se on kuin jokin vitun "fikstuuri" joka talossa, ja jonka on lähestulkoon OLTAVA, joka talossa.
Mutta kuitenkin, se oli niitä sellaisia pahimmanlaisia idiootteja joita ei tiedä sääliäkö vaiko vihata, sellaisia itsekin itseään inhoavia beta / omega dorka-mäntti-nynny-nörtti tyyppisiä pikkumaisia vitun kantelupukkeja ja vitun tussuja, jotka käy määkimässä ja mäkättämässä ja "nilittämässä" jos joku ulkopuolinen vaikka vain koukkaa autollaan noin puolimetriä kyseisen pihapiirin sisäpuolelle. Näitä tyyppejä. jotka luulevat jostain syystä olevansa kyseisen "kiinteistön" "vastuuhenkilöitä" tjns, vaikkeivät ole muuta kuin kurjia dorkia vailla menneisyyttä ja vailla tulevaisuutta ja luultavasi myös vailla ainakin seksiä tjns. En tiedä mutta luulisin.
Se näytti siltä kuin keräilisi vielä viisissäkymmenissäänkin, mitä se luullakseni ehkä ON, jotain perkeleen Pokemon-kortteja tai mitä niitä onkaan ollut hänen nuoruudessaan, ja joka katselee propelli-lippis päässään animea aina VÄHINTÄÄNKIN joka lauantai, ja syö lauantaipussista salaa jopa ne mustat autot !! Kääk !

Mutta kuitenkin, minä sanoin sille yllättävän hyvin TAKAISIN ! Minä mielestäni nitistin sen ja mitä tahdikkaimmin, olin paitsi hyvin häiritty ja ärtynyt, mutta myös sangen tyytyväinen sillä; en ole menettänyt tuota Thumostani, "sisuani", edelleenkään., vaikka olen lobotomisoitunut ja vaivaantunut ja mitätöitynyt ja mädäntynyt täällä teidän seassanne jo melko kauan. Ainakin pari ylimääräistä vuosikymmentä.
Se taisi snadisti jopa hätkähtää, koska selvästi oletti että minä olen jokin kärpäslätkällätapettava ja helposti ylikäveltävä olento, MONET LUULEE näin jostain syystä.....sen on oltava naamani ! En keksi mitään muutkaan selitystä.
Mutta kuten melkolailla KAIKKI ennen häntä, hän sai, kuten sanoin, hätkähtää. Ja katso ja minä näin; kuinka hän hätkähti ja yllättyi ! Kuinka hän siitä sitten äkkiseltään perääntyi, ja hän tosissesti sitten oli perääntynyt ja poissa ! Hätkähtäneenä, ja ehkä nyttemmin asumuksessaan itkeneenä. Korpitkin ehkä nokkivat hänen mikroskooppisia sukuelimiään ja raakkuvat ärtyneenä; sillä ärsyttää olla nälissään. Ja näin siinä totisesti tapahtui ! Näin Herra oli säätänyt.
Aamen." Hooooroooot!! Ettetemuamäärää!! Hooorooot! "Mutta kuitenkin, SYY miksi minä tämänkin ilmoitan, on se että minä VIHDOIN tajusin jotakin !! Minä ymmärsin kai vihdoin tuon asian ytimen, sen MITÄ tuo TARKOITTAA, miksi henki lähettää näitä älykääpiöitä tielleni ja provosoimaan ja koettelemaan jne. Minä nimittäin tajusin vihdoin yhden SUUNNATTOMAN SUUREN SYYN siihen miksi kaikki "aikuiset" on aina niin vitun vittumaisia ja vittuuntuneita ja happamia ja typeriä ja vittu ASENTEELLA ! Ja miksi tuonlaiset kusipäät haluaa kuten "poliitikot" ja kytätkin, viedä ja tuhota kaikki muut mukanaan, ja miksi he niiiiiiiin meitä aitoja ja oikeita PERSOONIA ja persoonallisuuksia ja individuaaleja ja yksilöitä inhoavat; se johtuu siitä Hyvä Lukija että; he itse ovat ALISTUNEITA ja heitä ÄRSYTTÄÄ kai suunnattomasti nähdä se että minä EN OLE enkä AIOKAAN alistua.

Joten MINÄ olen jatkuva ja ilmeisen ärsyttävä muistutus siitä että; he itse ovat mitättömiä paskoja ja yhdentekeviä alistuneita ja lyötyjä nahjuksia.
SIITÄ se johtuu !

Ja voihan toki myös olla niinkin että joillain ei vain kertakaikkiaan ole muutakaan tekemistä ja elämää kuin kytätä sitäkin miten pitkät housunpuntit jollakin "Taloyhtiön" asukkaalla on tai paskansiko heidän typerä vitun vouhkaava vitun rakkinsa nyt tähän vai tohon ja jäikö siitä kenties jonkinlainen märähkö läntti nurmikkoon ja kuka jos kukaan SEN sitten korvaa ? Ja näin. Naurattaako sinua ? tämä ei ole kuule mikään leikin asia ! Tämä on pian Poliisi-Asia !

-
Mainitsen tosin / siltikin, että tuonlaisen käytöksen taustalla voi olla, vanhemmissa Sukupolvissa, myös se että kyseinen henkilö on nuorena / lapsena tullut esim koulukiusatuksi tjns, ja se tuska ja katkeruus yms EI OLE purkautunut millää kuten Hankamäki sanoisi, "adekvaatilla", ja kuten suomenkieli sanoisi, "riittävällä", tavalla - joten siitä syntyy tuo tiuskivan nörtin käytösmalli, ja se tuska EI OLE mikään naurun asia. MINÄKÄÄN en lainkaan NAURA sille, mutta kyseiset tyypit saisivat ITSE tehdä jotakin. Ainakin JOTAKIN.....en tiedä MITÄ mutta jotakin. Asialle.
Juosta vaikkapa hiestä märkänä ja pelonsekaisesta raivoisasta kiihkosta sekapäisenä ja huohottavana, räjähdeliivissä "Eduskuntataloon" ja PAMAHTAA taivahan tuuliin ? Se nyt vaan tuli satunnaisesti mieleeni...jostain syystä....en ymmärrä itsekään !
Hah.
Kaikkea minäkin mietin !
-


Thät´s it.

Päivitys ! 17.06.2017 klo 14:25

Ja tässä taisikin tulla asialle jonkinlainen Virallinen Selitys, heti kun eilisen puolella asiasta kirjoitin.

http://www.iltalehti.fi/terveys/201706162200212865_tr.shtml

Se on siis ehkä asuntovelallinen hikoileva idiootti dorka. Kiitos iltalehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti