sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Suomimissi Filippiineillä

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706152200210988_u0.shtml

Voivoivoivoivoi...oivoi... voi hevon vittu.

Tuokin marakattila tulisi vain viipymättä ensin pommittaa vähän vastaanottavaisemmaksi ja sivistyneemmäksi ja nöyremmäksi, ja sitten ottaa valkoisten totaliseen omistukseen ja kontrolliin. Ja niin olisi ehkä globaalisti jo tapahtunutkin, kauan sitten, ellei meidän riveissämme pesisi poikkeuksellisen laaja rintama "viidettä kolonnaa" ja omaan pesään paskojia ja idiootteja kusipäitä ja petturirottia ja muita vasemmiston vastenmielisiä neanderthaalipaskoja.

He tykkäävät tunkkaisesta ja kaoottisesta ja primitiivisestä asiaintilasta. Heitä HÄIRITSEE älykkyys ja kykeneväisyys ja puhtaus, sekä fyysinen että muunlainen, ja kaikkinainen todellinen kauneus ja sen sellainen. Ja VAPAUS tottakai ! Ehkä ennen kaikkea.

-

Mutta niin, tämä itse juttu / asia.
Mitä tuokin tyttö / nainen on tehnyt ? Ollut jossakin kämpässä jossa on myös ollut, äääk hei, jotakin "huumeeksi" kutsuttua ainetta, mitä Valtion Isoset sanoo että me (heidän mielestään ja mielessään) nuoremmat leiriläiset emme saisi edes katsoa tai koskea saati sitten käyttä ja kokea !
Se jostain KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTÄ syystä HÄIRITSEE heitä että jotkut käyttää huumeita ja jotkut myy niitä niille ja ne ostaa niitä. Huume on siis tuote, kapitalistisessa kielenkäytössä, jolle ON kysyntää ja tilausta ja ilmeisen paljon ja laajalti. Muttei se kuulu "Virallisestihyväksyttyjen" aineiden luetteloon, kuten yksilöllisyys ja totuudenmukaisuus ja älykkyyskin, joten se on "kielletty". Koska Valtion Isoset voi jostain syystä kieltää asioita muilta.
Se on jo aika juttu !!

MINÄ esim kieltäisin ja kiellenkin, nyt ja heti, "poliisitoiminnan" ja sikäli kytät itse, ja EHDOTTOMASTI kaikki "lait" ja jokaikisen niistä, viimeistä piirtoa myöden. Joka sanan. Joka vitun väännelmän ja version. KAIKKI.

Liikennesäännöissä, joissakin, ON toki järkeä joten ne on hyvä ohjenuora tienpäälle, mutta kaikki muu on jonninnoutavaa muiden kiusaa ja demoonista kiusaajaroskaa.

Ja te kaikki tiedätte tämän kyllä !

Tuokin tyttö siis tulisi vain yksinkertaisesti laskea vapaaksi ja korvata kaikki tähänastinen, eikä kerätä itselleen enää YHTÄÄN "huonoa karmaa" alistamalla ja ahdistelemalla ja kiusaamalla vielä vain LISÄÄ. Eli esim "vangitsemalla" ja mitä lie.

Tuo on naurettavaa miten tuokin yritetään saada kuullostamaan ihan suunnattoman pelottavalta ja uhkaavalta jne, että "kämpästä löytyi kuulkaa kaikkee pelottavaa!! Hui kääk mä pelkään!! Muttei se mitään, mä oon kommarinynnyksi urhea ja jatkan kirjoittamista! Niin nin sieltä löyty kuulkaa ainakin gramma(!!) jotain jauhoo ja pari lusikkaa ja neljä tupakannäköistä ja epäilyttävää sätkää!! Ja joitain muovipusseja!!!"


VITTU HUU GIVS A FAK !!?!?!?!?


Mitä kilin vitun väliä sillä on mitä jostain toiselta puolen planeettaa, jostain vitun kämpästä, löytyi !?!?!? Keneen tämä liittyy ja miten !!?! Antaa tulla ! Pistäkää valehtelijat parastanne ja itsenne koetukselle !! Kiemurrelkaa ja saakaa tuo näyttämään suurelta, merkittävältä ja täälläkin niin relevantilta. Ja ennenmuuta pelottavalta !
Ja nämä vitun lantaasyövät älykääpiöt "äänestävät" teidät "valtaan" "vaaleissa" tjns.


Nämä elävät edelleen paleoliitin ja jurakauden tutussa ja turvallisessa mielentilassa ja maailmassa ja maailmankuvassa. Ja nämä ei käsitä mistään mitään; juuri kuten Valtio haluaakin.
Pitää ihmiset lähinnä pelokkaina apinoina.


MINÄ haluan teidän tietävän totuuden kaikesta ja aina ja kaikkialla, ilmaiseksi. Ja toisaalta, nyt elettyäni seassanne jo liiankin kauan; kärsivän hirvittävästi ja kuolevan tai jotain. Mutta kuolema on liian helppo rangaistus sillä se vie parhaassa tapauksessa vain suoraan kotiin. Joten ....mitä kamalaa SIINÄ on ?!?!

-

Mutta eniwei, toivon että tämä "suomalaismissi", eritoten jos todella on suomalaismissi, pääsee mahdollisimman mutkattomasti ja pian takaisin tänne kotiinsa ja siinä kaikki.
Ja sopii toivoa, sillä tuollahan häärää tuo vitun de facto "rikollinen", psykoottinen ja apinaksikin tyhmä, kusipäinen kiihkomielinen vitun vatipäinen hullu "presidenttinä", vaikka HÄNEN tulisi olla "kuolemansellissä", ja mitä hän voikaan tehdä ?! Kuka tietää; hulluista ei ikinä tiedä. Siksi niitä kai hulluiksi kutsutaankin.


Minä haluan samalla sanoa jotain KAIKILLE TEILLE jotka käytte noissa viidakoissa ja primitiivi-"ihmisten" maissa ! Se kuuluu näin; jos sielläollessanne ostatte tai käytätte tai myyttä tai AIOTTE tehdä jotain edellämainittua, huumeita, niin olkaa perkele RÄIKEÄN paljon älykkäämpiä ja varovaisempia ja tarkempia ja salakavalampia ja tarkkaavaisempia kuin tähän asti !!
MIKSI TÄMÄ PITÄÄ ERIKSEEN SANOA ?!?!

Vittu VAROKAA !!!!!!!!!!!!

Ilmeisesti "jengillä" on sellainen käsitys että noihin vitun käärmeidenkinhylkäämiin pakahduttaviin muinaisviidakoihin voi vain mennä ja olla niinq et jeeahmään..ei mitään chilläx, ja vetää mitä vain mieleen tulee, suurinpiirtein siinä kadulla ja sitten kiilusilmäisenä naureskella isoon ääneen pitkin katuja ja kujia. Niin nin; ei ne ihan NIIN tyhmiä ole tässä asiassa. Kyllä ne snaijaa jos joku epäilyttävännäköinen heebo huojuu epäilyttävästi, mistä on kyse.

-

Tuokaa tyttö kotiin.

Toivokaa ja "rukoilkaa" ja what the fuck ever, tätä samaa, se kuulemma TOIMII jos sen tekee tarpeeksi moni. En sano tarkkaa lukumäärää, mutta sen pitäisi onnistua jopa tämän Blogin katsojamäärillä.Ja P.s TAPPAKAA tuo helvetin seinähullu paskapää  Dududede-Dederde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti