tiistai 13. kesäkuuta 2017

Halla-Aho vs Aa(llaahu)Mu-Lehti

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/halla-aho-paljasti-median-kyvyttomyyden-ja-haluttomuuden-nyt-korjataan-tahallisten-vaarinymmarrysten-satoa-200202253

Aha !! NYT se tuli selväksi ja paljastui lopulta; se lempiblogailijani on taas poikkeuksellisen oikeassa, "Media" tai "lehdistö" on SIKSI näin .......tällainen kuin on, että he ovat "se toinen poliittinen toimija" varsinaisten "poliitikoiden" vierellä. Ja katsovat täten olevansa periaatteessa kuin jokin kilpaileva / "oppositio" "puolue" tai jokin yhtä merkittävä lauma määräileviä kusipäitä kuin itse "poliitikotkin".
He MOLEMMAT ovat "PERUSTUSLAILLISIA LUOMUKSIA" !!! TOISIN KUIN SINÄ, vitun idiootti joka heitä jostain täysin K Ä S I T T Ä M Ä T T Ö M Ä S T Ä syystä seuraat ja ihailet.
Mutta luultavasti siksi että olet, kuten sanoin, idiootti.

Heidät molemmat "Perustuslaki", joka siis on kotoisin Amerikan Yhdysvalloista (jonka perustivat byrokraatit sosialistit ja vapaamuurari / "vapaa-ajattelija" kusipäät määräilijät ja kommarit) mainitsee ja "valtuuttaa". Koska....koska ne jotka "perustuslain" kirjoittivat ja laativat ja keksivät ja taikoivat esiin perseistään, omistavat tuollaisen kaikkia ja ikuisesti, koko planeetalla, koskevan saneluoikeuden. Päättää asioiden ja tapahtumien ja eritoten ihmisolentojen kohtalosta ja siitä miten saa ja ei saa olla olemassa.
Sellaista on olla kingi kai; it´s gud to bii th king !

Lähinnä te, hyvä Hoi Polloi; omistatte suunnattoman ja loputtoman, Pohjois-Korealais tasoisen, alati laajenevan super-typeryyden. SIINÄ kaikki. Ja TOTAALISEN ja täyden ja määrittelevän älyllisen laiskuuden ja mitättömän kyvyn havaita mitä päivänselvimmmät asiat niin kuin ne ON, ja näivettyneen tiedostavuuden muutoinkin.
Haistakaa kaikki kurjat siis pitkä vitun paska.

Mutta eniwei, tuossa Lehdistömiehen parahduksessa, mikä tuo vitun kirjoitus ON, hän tuokin ällistyttävän rehellisesti ja suoraaan ja selvästi esiin sen mikä Halla-Ahossa niin mättää; mies ei suostu ALISTUMAAN.

TÄSMÄLLEEN niin, ja niin pitäisikin olla; Hallista ei niin kiinnostaisi madella tuon sekundäärisen "poliitikkolauman" mielipiteiden ja käskyjen mukaan.
Hän mieluummin pyrkii ainakin osittain, totuuteen ja asioiden selkeämpään ilmaisuun kuin valehtelijat "lehdistössä ja politiikassa".

Tämä on muuten aivan loistava lausahdus Hallikselta tämä...

"Me perussuomalaisissa tuppaamme jakamaan toimittajat tyhmiin ja mulkkuihin. Kumpaan porukkaan sinä mielestäsi kuulut?"

HAha ahahahaaaa HUIPPUA.
JUURI NOIN tulisikin puhua ja kirjoittaa ! AINA !
Mutta koska teihin on tartutettu "hyvien tapojen" bakteeri ja aivojensyöjä-ameeba ja basilli, te mieluummin pokkuroitte demoneita ja muita Luciferin paskaluihuja, ettekä täten SANO mitä OIKEASTI NÄETTE. Kyllä tekin luultavasti sentään JOOOOOTAIN näette ja snaijaatte, mutteihän niin "saa" sanoa.
Jep; joku toinen apina tältä planeetalta KIELTÄÄ, SIKSI sitä ei saisi sanoa. Ja yleensä se SYY MIKSI jotain saisi sanoa, on se että se kieltäjä tekee tai on tehnyt, jotain hyvin hyvin alhaista ja alkeellista, eläimentasoista, väärää ja pahaa - eikä niin viitsisi edes tiedostaa asiaa saati sitten ottaa siitä jonkinlaista vastuuta. SIKSI.
SIKSI asioita kiellellään, jotta kieltäjä voisi elää kuin kingi ja porsastella saastaisen siansydämensä kyllyydestä ja nauraa päälle. Vitun iljettävä idiootti paskareikä kusipää sianpaskakasa.

Raiskaajakin mielestä on vain "hyviä tapoja ja oikeanlaista käytöstä" olla noteeraamatta hänen tekoaan ja jopa mieluummin vain kehua. Eritoten siitä ettei hänkään sentään IHAN KOKO AJAN raiskaa !! Joku kohtuus täytyy nääs sentään olla !
"Kehukaa mua kaikista niistä kerroista kun EN raiskaa!" noin se haluaisi sanoa.


-

Sitten lehdistöolennon parahdus...


" Media on jo pitkään kuvaillut Halla-ahon mediasuhdetta vaikeaksi. Sillä tarkoitetaan useimmiten kahta asiaa: Halla-aho käyttää mediaa julkaisualustana hirveille* ajatuksilleen, eisuostu pelaamaan mediapeliä median säännöillä. "

* "Toimittajan" OMA ja väärä ja typerä MIELIPIDE, joka tuossa ujutetaan muun tekstin lomaan eräänlaisena itsestäänselvyytenä ja faktana.

Mutta muutoin.......voisiko tuota enää selvemmäksi tehdä !!!?!?!!?!?
Hämmästyttävää rehellisyyttä Marxismin opetuslapselta.


Kaikesta tuossa "artikkelissa" tai mikä lie, paistaa läpi kirjoittajan suivaantuneisuus siihen että Halla-Aho on kuin jokin Amerikkalainen; sitä ei kiinnostaisi enää "elää" Englannin ja kuninkaan yrjöläntin talutusnuorassa ja määkiä käskystä, vaan se haluaisi kuten mikä vain edes eläimentasoinen tietoisuus; irtaantua elämään OMAA ELÄMÄÄNSÄ vapaana muiden "säännöistä" ja "laeista" ja muista juutalaisen megakusipäisyyden kahleista ja typeryydestä ja ahdistelusta ja loisimisesta.
SE tässä on SE "ongelma".

Kuten juutalaiset "lakeijat" inhoavat VAPAUTTA eli LAITTOMUUTTA eli luonnollista ja toimivaa ja jouhevan sulavasti virtaavaa asiaintilaa, Jumallaallista tilaa tavallaan, koska se  tekee heidät työttömiksi. Ja näyttää KAIKILLE sen mikä on päivänselvääkin vielä PAAAAALJON selvempää MINULLE; että he ovat de facto, hyödyttömiä ja aivan absurdiuteen asti mega-HAITALLISIA, tuittupäisiä vitun demonisia LOISIA. Vailla MITÄÄN annettavaa muuta kuin vihollisuuss ja sielunvihollisuus ja vitun nyrpeä asenne.

Mutta mitään tästä "ei saisi" huomata, paholainen INHOAA sitä kun joutuu HUOMATUKSI ja NÄHDYKSI ja muillekin toteennäytetyksi ja esillenostetuksi ja valokeilaan ja selkeästi esitettynä. Se pilaa koko jutun juonen hänen kannaltaan. Valossa on paaaaaljon vaikeampi toimia kuin pimeyden turvin. Ihan kuten leijonaa hyödyttää pitkä ruoho, saaliin väijymisessä, KAIKKI saalistajat tarvitsevat tuota turvaa ja piilopaikkoja joista käsin väijyä jotain itseään parempaa ja hyödyllisempää ja luultavasti myös "vanhurskaampaa".

Eniwei, Halla-Aho käyttää MODERNIEN AIKOJEN "julkaisukanavia", pitkälti kuten MINÄKIN (!), eikä ryömi mudassa "lehdistön" Ylivertaisten ja Oppineiden jalkojen juuressa." "Vaikea suhde" näkyy esimerkiksi siinä, ettei Halla-aho ilmoita puheenjohtaja-aikeistaan perinteisen median kautta, vaan YouTube-videolla. Vaikeaa on myös se, että Halla-aho vaikuttaa nauttivan toimittajien piikittelemisestä. Se ei ole Suomessa poikkeuksellista, mutta koska Halla-aho on määritelty vaaralliseksi, on hänen lehdistöä kohtaan osoittamansa halveksunta vahingollisempaa kuin vaikkapa kulttuuriväen. "

Hienoa Halla-Aho, minäkin nauttisin mitä suurimmin "toimittajien piikittelemisestä", syytä olisi piikitellä vielä paljon enemmän ja terävämmin.

Kulttuuriväkikin mainitaan sopivan sävyisänä ja lehmänkaltaisen harmittomana väkenä tuossa ohimennen. "Ei niist o haittaa, ne on vaan sitä kulttuuriväkeä" hän sanoo, nostaa vähän kankkuaan ja pieraisee, iloiten suuresti ja asettaen uuden kermaleivoksen kosteilla huulilleen. Ja laatii samalla Vasemmalla Kädellä ehkäpä uuden "lainkin" !!
Naaiis !! All is well.


Sitten palataan taas Viralliselle yrjöläntille..." Halla-ahon ajamaa politiikkaa ei pidä eikä tarvitse hyväksyä*. Monet hänen ajatuksistaan ovat vakavasti ristiriidassa esimerkiksi kansainvälisten ihmisoikeussopimuksien kanssa. Korkein oikeus on tuominnut hänet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, ja on selvää, että Halla-aho on merkittävästi edesauttanut rasististen ja äärioikeistolaisten äänenpainojen valtavirtaistumista. "


* Taaskin; OMAN maailmankuvan pakkotuputtamista ja syöttöä ja lukijan viiden aivosolun vääntely-yritystä. ÄLKÄÄ LANGETKO !

Ja mitä sitten vaikka "hänen ajatuksensa olisi ristiriidassa Kansainvälisten Kommunistien Sanelun kanssa" ?!? Eikö se ole ihan alkeita ? Ihan peruskamaa ? Ihan itsestäänselvää ja hyvää ja järjellistä ja kunnollista ja suoraselkäistä yms ?!

"Korkein oikeus", vittu että ÄRSYTTÄÄ jo tuo pelkkä nimikin !! Saatanan Saatanallista Juutalaista Saatanallista Satanismia. Alusta loppuun, jonka kyllä tiedostatte itsekin jollain syvälläolevalla tasolla, vaikka yritätte kai kovasti olla tiedostamatta.

He voisivat kuvata itseään PALJON paremmin ja tarkemmin jos vain kutsuisivat itseään nimellä Sielunviholliset tai Jumalan Viholliset tai Jumalanvastaiset Kapinalliset Reppanat ja Marxistiset Aivokääpiöt & Moraalittomat Määräilevät Ääliöt Oyksi tjns.

Mutta että saatanan vapaamuurarien perkeleet KEHTAAVAT nimittää itseään KORKEIMMAKSI HYVÄKSI JA OIKEUDEKSI...ei vittu, edes MINÄ en tohtisi kutsua itseäni moiseksi ! Se on jo liikaa.

-

Jotkut "ihmiset" ei ikinä kasva aikuiseksi, LAPSET nimittävät itseään leikeissään milloin miksikäkin, mutta kun se sama maailmankuva ja mentaliteetti ja mieli ja muu säilyy aikuisuuteen (iän suhteen aikuiseen) asti...........silloin ei ole kaikki kotona.


Ja taaskin: mitä on tämä "rasismi™" yms paska mistä te median kommari-Marxisti nynnyt jaksatte AAAAIIINA pauhata ja jauhaa ja märehtiä ?! MISSÄ SITÄ ON JA MITÄ SE ON !?!!?

Asia on niin että TE OLETTE IHAN ITSE aiheuttaneet omilla toimillanne ja typerällä hevonpaska maailmankuvallanne ja muulla ("politiikalla" lähinnä) koiranpaskallanne, tämän nykyisen ja kurjan ja "kahtiajakautuneen" tilanteen ja kaikki REAKTIOT ja niiden vastareaktiot yms, joten syyttäkää ihan sitä mulkkua PEILISSÄ älkääkä yrittäkö vierittää vastuuta uhrin niskaan ! Saatanan halveksittavat koiranperseet ja kissanpaskat.

Ja mikä on tämä Ääri-Oikeistolainen™ Beelzebubiaaninen hirviö mikä aina mainitaan, kuin jäämies, mutta jota harvemmin kukaan koskaan missään näkee ?!?!?!
Ja miksi se on automaattisesti se Paha, se huonompi kuin edes ihan Perus Vasemmistolainen !?! Saati sitten ÄÄÄÄÄÄRI-Vasemmistolainen !?!?

MINÄ TIEDÄN kyllä tämän kaiken, en minä itselleni kysele, tämä on "retoriikkaa" ja tarkoitukseni lienee HERÄTTÄÄ TEIDÄT itse, ja TAKUULLA tätä lukeva Sekalainen / Muu Yleisö.


Ja sanottakoon taaskin, että Halla-Aho oli ihan tasan ja todella TARKKAAN oikeassa kun aikanaan niin loistavasti sanoi tai kirjoitti että "verorahoilla loisiminen ja ryöstely on Somalien geneettisiä erityispiirteitä" !! HaHAhahaaa, niin sanoo tai kirjoittaa vain joku joka on TOSIELÄMÄSTÄ kotoisin ja ymmärtää jotain muutakin kuin hienostorouvien pinnallisia teekutsuja ja rikkaiden idioottien illanistujaisia ja heidän kananaivoisia "poliittisia mielipiteitään". Niin sanoo joku jolla on edes jotain vitun MUNAA !

"Toimittajien" nyhveröt taas ynisi valtavan paineen alla ja silkassa sokeassa paniikissa, ja jatkavat tätä yhä edelleen, että "e ..e..eee..e-e-e-e-...e-e e ei se niin o...kuule..." ja ääni haipui pihisten pois, muuttuen pieneksi, pienemmäksi ja kadoten lopulta.
Ja jostain kantautui vain pahaa hajua hetken päästä.


Mutta jos TOTTA puhutaan niin voitteko, toden totta, osoittaa minullekin jonkin MUUN "geneettisen erityispiirteen" Somalian Sompuista KUIN nuo edellä ja yllä, mainitut ?

Luultavasti ette.
Ellei sikarumaa isoa ja outoakin, plösöpersettä ja puikulaista typerännäköistä primitiiviapinan kalloa oteta huomioon. JA ! Ja ehkäpä vielä jos lisäisi tuohon "murhaaminen", niin sitten SE vielä.

-

Ja lopuksi vielä melko paksu jööti itse tuon jutun laatijalta...


" Henkilökohtaisesti toivon, ettei yksittäisille Facebook-päivityksille tai virkkeenpuolikkaille annettaisi suhteettoman suurta painoarvoa. Tärkeämpää olisi katsoa sanojen taakse ja haastaa Halla-ahon ajama politiikka. Ei lähdettäisi mukaan hänen kielipeliinsä, vaan puhuttaisiin asioista.

Ja mieluiten niiden oikeilla nimillä. "
AHAHahaa...aijai... Toimittaja; mäkin nauran !

AHA AH AHahaha ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...ahahajaijaijai...kaikkea sitä ...lukeekin. Huh huh.
Me-le-komoinen juttu !
Mutta ainakin kirjoittelija ihan tunnustaa, että kyse on juurikin siitä että HÄN HENKILÖKOHTAISESTI TOIVOO.......että TE teette kuten HÄN HENKILÖKOHTAISESTI TOIVOO. Kuten "poliitikot" ja "lainlaatijat" ja muut juutalaiset ja heidän luomansa ja omistamansa imbesillit väkivaltarikolliset eli Kytätkin.
He KAIKKI "toivovat kovasti" että eläisitte HEIDÄN kämmenellään, HEIDÄN saneluaan ja sääntöjään kuunnellen ja kunnioittaen. Kuten koulukiusaajakin toivoo uhrinsa elävän oman tahtonsa mukaan, ja OLEMAAN HUOMAUTTAMATTA ASIASTA !!HUOMAUTTAKAA ASIASTA !! Se on minun neuvoni, ja se KANNATTAA. Tai käykää suoraa kimppuun, se kannattaa luultavasti vielä paljon paremmin !


Kiitos & näkemiin.


Fini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti