maanantai 19. kesäkuuta 2017

Joku Poliitikko On Kuollut !

Iltalehdessä oli ilmoitus että jokin....oliko Herr Kohl tjns, on kuollut.
Se juttu ehti jo mennä pois tuosta primääriruudusta / "virrasta" tai mikä tuon nimi onkaan, mutta haluaisin vain sanoa tai kysyä että; miksi siitä ilmoitetaan Meille Kaikille että Saksassa on kuollut joku "poliitikko" ?

Miksi "poliitikot" ja "media" LUULEVAT että meitä kiinnostaa että yksi HEIDÄN JENGILÄISISTÄÄN on kuollut ?!?!?

Se on kuin Helvetin Enkelit menettäisivät jäsenen; mitä vittua MINÄ siitä välitän ?? Tai jos jokin heidän "vihollisjenginsä" saa tiedon siitä.
Ai miin: huu givs a fak ?!

Miksi välittäisin kaikkia, koko ikänsä, kiusanneesta mulkusta typerästä ylimielisestä superOLETTELEVASTA manipuloivasta valehtelevasta vittupäisestä ahneesta itsekkäästä sieluttomasta rumasta tylsästä tyhmästä paskasta ahmatista ?!?!!?

Whai ?


En minä välitä.

Lakatkaa tyrkyttämästä USKONTOANNE meille kaikille jotka synnymme tälle kurjalle vitun demonienriivaamalle planeetalle; vaikka olettekin saaneet alhaisilla keinoilla tuhansien vuosien aikana pystytettyä tämän vankilan ja tämän valheellisen "imperiuminne", mihin kaikki idiootit keskinkertaisuudet hukkuu kuin känniläinen kesäiseen järveen, ei se tarkoita että teillä on minkäänlaista alkeellisintakaan OIKEUTTA tehdä niin.

Niin VOI tehdä, se EI OLE sama kuin "niin SAA tehdä" tai jopa "PITÄÄ tehdä" !!!!

Oppikaa nyt herran perkele sentään jo tämänkin asia !En tiedä....ehkä "poliitikot" yms, ei vain ihan oikeasti ja todella NÄE sitä itse, mutta heidän itsekkyytensä ja omahyväisyytensä ja oman itsensä ihailu ja ihailluksi tekeminen ja sen yritys, heidän totaalinen hävyttömyytensä ja moraalittomuutensa ja se miten he koettavat tunkea joka vitun lailla joka helvetin metodilla aina kun mahdollista "julkisuuteen" - eli tulemaan nähdyksi; se on jotain niin ......"käsittämätöntä" on kai hyvä sana, että se vääntelee tajuntaa yrittää sitä käsittää. Se on niin lapsenkaltaisen yksinkertaisen solipsistista ja itsekästä ja idioottia ja kusipäistä ja omahyväistä jne että se on ihan oikeasti VAIKEA KUVITELLA miten alhainen sitä VOI joku olla, ja TÄYTYY olla, ollakseen sellainen.
Kuin joku sarjamurhaaja-raiskaaja sekopäämutanttikin, jolla on uhrinsa palasia pitkin jotain vitun tynnyreitä, olohuoneessaan....ai miin....sitä täytyy kysyä että "miksi helvetissä?!?!?"
Onko siinä SINUN MIELESTÄSI, sarjamurhaajaiseni, jotain vitun JÄRJELLISTÄ ja KÄSITETTÄVÄÄ ja loogista ja ymmärrettävää tai ylipäätään jotain hienoa ja hyvää ja kehittynyttä. Jos verrataan vaikka esim leijonaan tai käärmeeseen tai lantakuoriaiseen tai johonkin ?

Mutta ELÄIMILTÄHÄN PUUTTU ITSETIETOISUUS ja YKSILÖLLINEN sielu, se on VAIN ihmisillä ja siitä ylöspäin. EI eläimillä. Elukoilla on jotain nimeltä "laumasielu" - kuten kollektivisti-vasuri-kommari-marxisti-hipeilläkin.

Ja SE on TUNKKAISEN yököttävää se !

-

Elämä EI OLE sitä varten että tänne synnytään kuuntelemaan kuuliaisen mitä "poliitikot" ja kytät ja muut huohottavat paskapäät primitiivi-idiootit sanoo ja sanelee; elämä on kaikkia varten, ja jos jokin on "sallittua" viholliselleni, se ON SALLITTUA myös minulle.
Jos hoi polloi ikinä, KOSKAAN, tajuaisi tämän OIKEASTI ja SISÄISTÄISI; voisi "kapina" vihdoin alkaa. Ja valkoiset voisi olla mutkatta vain valkoisia, ensikertaa sittemmin..........................en tiä. Jonkin melko vanhan vanhan ajan.
Jolloin miehen SANA esim riitti, ja ihmisillä(!) oli vielä jotain maalaisjärkeä, jota Englanniksi kutsutaan "common sense" nimellä eli "Yleinen Järki" - muttei se OLE kovin yleistä.


Eniwei.
Sillä ei ole MITÄÄN VITUN VÄLIÄ jos ja kun joku "poliittinen" vitun kusimulkku kuolee; se on pelkästään HYVÄ asia kaikkien kannalta, paitsi niiden joita kutsutaan "hengiksi" - sillä HE saavat sen imbesillin hoidettavakseen ja opastettavakseen ja lapset on melko rasittavia jos ovat niitä Luciferin pyllystä syntyneitä pikku viikareita mitä esim "poliitikot" ON.

Käy sielumaailmaa todella sääliksi !
TODELLA.

Mutta koska he eivät osaa LUODA, muuta siis kuin Helvetin, he luovat sen kuoltuaankin ITSELLEEN.
Ja lilluvat sitten siellä / siinä, luultavasti melko pitkään. Hautuvat ja muhivat omassa typerässä vitun paskassaan ja "poliittisessa" tylsässä nörtinsonnassaan, vitun ääliöt kusipäät paskalävet. Ja kasat.
Summa Summarum: ei Meille tarvitse ilmoittaa jos ja kun jossain päin maailmaa yksi TEISTÄ kuolee. Eikä siitä jos jossain vitun Borneolla on kuollut lintu.
Sellaista sattuu, meillä on itsellämme yleensä joku tai joitakuita joilla ON oikeastikin jotain vitun väliä, me emme SURE mitään vitun änkyrää vanhaa "poliittista" vitun loista ja äijän käppänää.Kuolkaa.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti