sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Kovvolan Make Kakkalassa

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005264336.html


Pohjois-Kommunistila.

KATSOKAA mihin "Vasemmistoliiton" ja "Vihreiden" maailmankuva(!!) johtaa. TUOHON totaalikurjuuteen ja demooniseen primitiiviseen helvettiin se johtaa.
Sinne se johtaa.

Ja rutiköyhiin ja järjeltään vielä köyhempiin, mylviviin idiootteihin jotka PUOLTAVAT tuotakin rotanpaskaa ja siansontaa ja kurjuutta ja totaali-alistusta ja rääkyvät ettei muut ole INHIMILLISIÄ tai jotain, jos tuomitsevat jyrkästi kyseisen kommaripaskan.

Haistakaa vitun idiootit vittu !!
ELÄINKIN on teitä parempi ja ihmisempi.


Vittu nam nam, kaaliakin oikein tuodaan PIHAA ..THAHAHATHAHAHAHAHAAAA sori, niin siis, kaaliakin tuodaan kerrostalokolhoosin pihaan jollain vitun kontilla tai peräkärryllä, kuin Nyy Jookin keskustas...jaa...ei! Ei se sitä muistutakaan ! Mutta kuitenkin; kaalia kontista pihaan, paskaiseen maahan kuten ählämimaissa liha, ja siinä jollekin vitun (paskaiselle) lakanalle ja jakoon !!

Ei kristus vittu....ajattelinkin tuota katsoessani ja lukiessa, että "jopa jumalauta Afrikan NEEKERIT elävät PAREMMIN!!" ja pitäydyn siinä "näkemyksessä".

Mutta sekin johtuu vain siitä että a) Afrikka on RÄIKEÄSTI vehreämpi ja parempi ja elämällesuotuisampi paikka sinänsä itsessään, kuin mikään kurja ja kuiva -aroisa- Korea ja siitä että b) valkoinen ELÄTTÄÄ ja koulii, sangen pehmoisasti ja nynnysti nykyään, neekeriä Afrikassa. Kehdosta hautaan, kädestä suuhun.
Näistä syistä se johtuu.


Nuo peltoakyntävät härät tai mitä lie ovatkaan, lienevät paikan fiksuimmat ja välkyimmät olennot. NIILLE pitäisi kai puhua jos tuonne lähettää jonkin "delegaation".

"Anteeksi söör, mutta....syöttekö te täällä paskaa?"

"M´mmmuuuuuu"


-


Tuokin "suomalaisten avulla rakennettava perunankasvattamo" tai mikä lie, näyttää teloituskammiolta. Ja luulinkin ensin että se ON sitä. Mutta sehän tulee OLEMAAN sellainen. Se on melko 100-varma.
Siinä onkin siis mitä osuvin ja tulevaisuudenkestävin disain / arkkitehtuuri, jo valmiina ! NOIN otetaan tulevaisuuden käyttötarkoitus kunnolla huomioon. Bravo arkkitehdit !Eniwei, lähdin kai tämän kirjoittamaan lähinnä ällistystäni tuosta, että jotkut PUOLUSTAVAT tuotakin saatanan helvetinpesäkettä ja tosielämän kommaripainajaista.

Hyi helvetin vittu teitä !! vitun idiootit.

HÄVETKÄÄ.


Ja vielä tuosta "kansannoususta". Sitä ei tule tapahtumaan. Tuo karjakin nousee todennäköisemmin demoneita vastaan kuin tuo vitun paskaruuttakansa. Ne on aasialaisia, eli luonnon omia zombikollektivisteja ja "pinttyneen auktoriteettiuskovaisia" kuten asia tuossa hyvin ilmaistiin.

Otankin tuon ilmasun nyt omaan käyttööni, luvatta ja laittomasti, tästedes !!
"Pinttyneen auktoriteettiuskovainen" ! Loistava kiteytys ja kuvaa suomalaisen pähkinänkuoressa melko täydelisesti. Ainakin leijonan osan."Mikset sä jua !??!....sähän kualet janoon!!"

"Emmä voi, Helsingistä ei o tullut käskyä"

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti