maanantai 12. kesäkuuta 2017

Hallis ja Kommarien KiukutteluIllalla kaikki pissaliisat ja muurahaiset istuu vähän alas ja "kokoustaa", josko sillä sitten, niinmuodoin, paniikki häipyisi ja hälvenisi.
Kyllä tämä nyt AINAKIN sen verran iso paukku on ! Tai uskaltaisinko vallan "jytky" sanoa ?

Tämähän VAA-TII(!!) jo vähintään hätäistuntoa (ja EN puhu paskallakäynnistä [tälläerää]) ja jotakin panadoolin nappaamista ja muita rauhoittavia VuuDuu-mietintö-istunto-Mustan Magian sessioita ja rituaaleja.
On sentään tapahtunut niin että jokin mies on valittu puheenjohtaja nimiseen toimeen / tehtävään / "virkaan" "Poliittisessa Puolueessa" !!
Ai miin; ei se tästä pahene !!!Nyt kaikenlaiset idiootit ja kiljuvat muulit ja muut Typerät Vitun Paskat on alkaneet Julkisesti kiukutella, kun on mies josta HE EIVÄT TYKKÄÄ. Mukana heidän pelissään.
Ville Niinistökin kirkuu jo paniikissa "uusia vaaleja" ja samoilla kommunismin linjoilla on vanha kunnon Lii Läskipääkin.
Mutta absoluuttiset POHJAT vetää kuitenkin taas vanha tuttu ja aaaaiina yhtä vitun nuhjuinen kommunismin äpärälapsi, joka näyttää joltain vitun juoponsiittämältä 1970-luvun kommari-hippimulkulta, eli Tuomiojan kommarin kusipääpaska.
HÄN nimittäin oksensi tällaisen, tai no; yllä kuvassa näkyvän lauseen ^^^

"Äärinationalisti" ?!
En tiedä ihan varmaksi sanoa etteikö Erkkikin olisi alkanut koetella siipiään komedian maailmassa, ja ottaa tuolla "kaneetillaan" osaa Ständapin alati suositumpaan ja suositumpaan maailmaan.
Vai olisiko tuo ihan OIKEA lausahdus ? Mene ja tiedä. Kaipa se tosissaankin voi olla.

Ja vaikka hän siinä laukookin kommenttinsa ihan TÄYSIN SELKEÄLLÄ toteamus / Komento-Käsky-Diktaattorin Sana, muodolla, ei hän asiaa milläänlailla PÄÄTÄ tai ole missään vitun "asemassa" sanella noin.
Tottakai suomen "Hallituksessa" on sijaa vaikka kissojen "puolueelle", jos niin ollakseen. Et sinä sitä siellä päätä saatanan paska.

Mutta TODELLINEN ONGELMA on se että; Hoi Polloi ylipäätään näkee tarvitsevansa jotain nimeltä "Poliittinen Puolue". Joka on jo TOTAALISEN ja absoluuttisen KOMMUNISTINEN ja KOLLEKTIVISTINEN ja VASEMMISTOLAINEN asia ja käsitekin, saati sitten sen seuraukset tosielämässä !!

NIISTÄ tulisi irtautua ja HETI !


Sitten oli tällainenkin blogiteksti.

http://euvostotaivas.blogspot.fi/2017/06/halla-uhkaa-vihrerpunaista-ryytimaata.html

Hyvä kirjoitus ja kannattaa lukea, ja tukea siten tuotakin sivua tai blogia.


NYT jos koskaan näyttä siellä "Politiikan Maailmassa", joka todellakin ON  ihan oma maailmansa, olevan edes miniatyyrinen toivonkipinä edes JOOOOSTAKIN järkiintymisestä. Vaikka se onkin täysi antiteesi "politiikalle", mutta kuitenkin; hyvä Halla-Aho !


Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti